Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • کنکور نظام قدیم و جدید

منتقل شده مشکل مشاوره ایی
    81
    1 رای ها
    81 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    M
    @خدافظ چی شد پس این اطلاعیشون در مورد اختیاری کردن کنکور😕😕
  • تسلط روی ژنتیک

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    278 بازدیدها
    Maryam YousefiM
    @Maryam-Yousefi در تسلط روی ژنتیک گفته است: @ASMA-MORADI در تسلط روی ژنتیک گفته است: @Maryam-Yousefi دو هفته وقت بزار روش مسائل سال سه قابل حله ......بنظرم اگ ی چن باری سوالاتو حل کنی مال کنکور رو کافی باشه البته برا مسائل سال سوم پیشو ک نمیشه پیش بینی کرد خاستی میتونی از فیلم های اقای رحیمی و تیپ بندی های اقای سعیدیم استفاده کنی. خیلی ممنون🤗 سلام میشه نقش پروتین ها رو در تعیین فنوتیپ توضیح بدید
  • چجوری ادبیاتو بخونیم؟؟

16
    4 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    352 بازدیدها
    H
    @faaa31 در چجوری ادبیاتو بخونیم؟؟ گفته است: @has اره منم اینکه درس به درس بخونم به نظرم بهتر باشه .ولی اینکه هر شب قرابتم کار کنی و ...میتونه به نظرم خیلی موثر باشه .مرسی. میدونید مشکل ِ من چیه؟ من ساعت نه شب میام خونه مُرده متحرکم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خیلی تلاش می کنم که هر شب یه چیزی کار کنم ولی گاهی وقتا خستگی اجازه نمیده،یه شب در میون تقریبا کلوز می زنم،واژگان و گرامر میخونم ولی نه روند ثابتی نداشتم تا حالا. ولی چون هر روز ادبیات می خونم و درس به درس حدود پونزده تا تست از هر قسمتی داره فکر می کنم کافی باشه. من بهتر شده وضعیتم اما چون درصد پاسخگویی ـم نوسان داشته نمی دونم چی به چیه فقط راضیم نسبت به قبل
  • خلاصه نویسی شیمی

منتقل شده شیمی یازدهم
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    faaa31F
    @konkoori99 از فیلمای مبحثی اقاجانی دوست خوبم استفاده کن .برای مسائل و ..ولی مطلب حفظی رو سعی کن خلاصه کنی .مثلا یه دفترکوجیک یا حتی دفترچه بردار یه قسمتش کلا معادله های شیمی رو توش بنویس و یکحا همشونو داشته باش حفظشون کن .یا فرمولارو همه رو یک جا بنویس داشته باش و هر روز یه ۱۵ دقیقه و ..بهش اختصاص بده یا مثلا تو راه مدرسه بخونشون و....یا ترکیب های شیمیایی و یون های چند اتمی و باراشون و ..رو که باید حفظشون کنی تو کتاب همهی اینا پراکنده گفته شده بنویس و داشته باش و حفظشون کن .مطمین باش اگه خوب مسلط بشی روشون هم تسلط ذهنی میگیری هم تسلط تصویری و یکجا همه ی فرمولا میاد تو ذهنت.امیدوارم به دردت بخوره.
  • رياضي و فيزيك 🙂

منتقل شده
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    519 بازدیدها
    Maryam YousefiM
    @sh-kh در رياضي و فيزيك 🙂 گفته است: @Maryam-Yousefi اره عزیزم میشه بخونی البته اگه پایت ضعیف نباشه سریعتر میری جلو کلیپا کامل توضیح میدن منظورم از اینکه پایت ضعیف نباشه اینه ک چیزی رو ک توضیح بدن متوجه بشی ک نخوای برای فهمیدنش چندبار ببینیش نظم و پیوستگی و اراده خیلی مهمه ممنون 🌹🌹🌹
  • دوباره دادن کنکور سراسری بعد از کارشناسی ارشد

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    391 بازدیدها
    N
    @mona1369 تصمیم تون رو گرفتین؟
  • نتیجه کنکور بر خلاف امتحان قلم چی؟

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    338 بازدیدها
    N
    @sepehr79 در کل جزوه خواستی من مال عمار تاج بخشو دارم خواستی بگو دکتر
  • دوازدهمی های تجربی تهران

قفل شده است منتقل شده امتحان
    14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    534 بازدیدها
    Z
    @3فاطمه2 🌷🌷🌷
  • زمان تست زنی

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    faaa31F
    @MaryaM-_-Sh خواهش میکنم عزیزم‌
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
  • فوری فوتی ،لطفا جواب بدید

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    389 بازدیدها
    MM.zahedM
    @Mohsenkarbasian سلام واقعا استاد خیلی خوبی هستن خیلی هم خوب و مفهومی درس میده کتاب رو مطمئن نیستم ولی فکر میکنم مهر و ماه باشه بازم مطمئن نیستم اما خیلی مثال و تمرین حل میکنه که خیلی میتونه بهت کمک کنه
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    32 بازدیدها
  • حذفیات ریاضی

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    344 بازدیدها
    S
    @TAMAM سلام اخه زیاد علاقه ای ب دنباله ها ندارم و برام وقت گیر هستن چون من از اول درست و حسابی درس نخوندم درنتیجه تست زنیم هم کم هست میدونم وقت کم میارم برای همین حذفش کردم تا هم الان وقتمو بجاش رو مباحث دیگه بزارم هم سر کنکور برای خودم وقت بخرم
  • عدم حفظ معادله ی شیمیایی درس شیمی

منتقل شده
    24
    3 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    328 بازدیدها
    faaa31F
    @m__sadra__b ممنونم .مچکر.خودم پیداش میکنم .ان شاءالله که باشه
  • فرمول های شیمی

منتقل شده
    19
    4 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    383 بازدیدها
    romisaR
    @milad2 گذاشتن لینک کانال و گروه به صورت عمومی ممنوعه فک کنم اگه بتونید سایتشو از گوگل پیدا کنید ادرس کانال هم باشه
  • پایه ریاضی ضعیف

مشکل درسی پایه
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    374 بازدیدها
    S
    @_Mohammad_reza_ ممنونم فیلم کاملش هست ؟
  • کنکور 99

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    246 بازدیدها
    A
    @MaryaM-_-Sh در کنکور 99 گفته است: @Amin-Mehraji من ویسش رو گوش دادم والا سند ک ندارم اما مطمعنم دروغ نگفته چون خیلی هاهم شاکی بودن توسایت های مختلف هس ببخشید بنده نگفتم کسی دروغ گفته. شما یه ادعایی درباره ی آقای سبطی کردید باید برای ادعاتون سند بیارید. وگرنه هر کسی می تونه بیاد و هر ادعا و تهمت رو به کسی بزنه و به راحتی از زیرش در بره. الان یا آقای سبطی این پول رو گرفته یا نگرفته . اگه گرفته سندش رو بیارید تا ما آقای سبطی رو بهتر بشناسیم ، اگرم نگرفته که شما رو میشناسیم. به این میگن شفافیت!
  • زیست شناسی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    G
    سلام من ریاضی نظام قدیمم میخوام ۹۹ تجربی شرکت کنم میشه از فیلمهای زیست نظام جدید استفاده کرد برای مطالعه کتاب زیست نظام قدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • 0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    476 بازدیدها
    romisaR
    @mmhdishafiee زیست رو به صورت مبحثی بخونه شیمی رو از پایه بخونه ریاضی فیزیک بعضی فصلا رو گلچین کنه ، فصلایی که بهم ربط دارن رو با هم بخونه و همین فصلا رو خیلی خوب تست بزنه رو عمومی ها خیلی کار کنه و برای درصدای بالای ۶۰ حتی از الان دیر نشده زرد عمومی و زرد اختصاصی یعنی کنکورهای سال های اخیر رو هم حتما حل کنه
  • آمادگی برای امتحان نهایی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    173 بازدیدها
    m.18M
    @mmhdishafiee در آمادگی برای امتحان نهایی گفته است: بچه ها کی می خواید خودتونو برای امتحان نهایی آماده کنید؟ من عیدم رو می خوام با برنامه آلا برای جمع بندی پایه وقت بزارم! ی خبرایی ششنیدم ک شاید امتحان نهایی رو بزارن اردیبهشت! نگرانم!! @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا این تطعیلات زمان خوبیه واس اماده شدن برای امتحانات نهایی..بنظر من نشینین فیلما رو همه ببینین چون زمان کافی واسه امتحان نهایی و کنکور ندارین بلکه مباحثی ک توشون مشکل دارین رو نگا کنین