Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • عربی ناصح زاده

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    139 بازدیدها
    Yeganeh Robat SarpooshiY
    @m-mashhadi بله تغییری نکرده قابل استفاده است من میبینم و خیلی هم عالیه
  • تفاوت محتوای صفر تا صد با کارگاه‌ها

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    284 بازدیدها
    Bahram 0B
    @زینب-سوزنچی خیلی ممنون متوجه شدم
  • کمک میخوام

دانش اموز الا
    25
    1 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Amin Rostami 0A
    @amirabbas-farahani پس تنها نیستم🤪
  • راه تقویت قرابت معنایی چیه؟

12
    6 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    606 بازدیدها
    Zahra.HDZ
    سلام میتونید از فیلم های قرابت معنایی آقای حسین خانی در صفر تاصدشون استفاده کنید
  • جدول برنامه

منتقل شده
    30
    2 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    969 بازدیدها
    زینب سوزنچیز
    @arthur-morgan اكسير يه كلاس ادبيات شركت ميكنم به نام اكسير ادبيات كه خيلي جامع و فوله https://adabiatahmadi.ir/ از اين سايت بريد يه سر بزنيد ضرري نداره :)) اگه اينستا داريد به پيجشون هم سر بزنيد كه توي سايت اومده
  • ⭕️ زمان بندی برای آزمون کنکور سراسری

3
    15 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    پریسیما پناهیپ
    ‌‌‌‌‌‌‌
  • مشاور خوب معرفی کنید لطفا

حل نشده
    36
    1 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    aylar moA
    @nrjs-d سلام مشاور من با راه ابریشم بهم برنامه میده من خیلی راضیم خودشون رتبه 11 کنکور بودن و سال اخر پزشکیشون هست هزینه معقولی هم میگیرن اقای دکتر سردار کاکایی
  • چند ساعت در هفته ریاضی و فیزیک بخونم؟

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    R
    @امید-کرمی به نظر من روزی ۱ الی ۲ ساعت باشه ، بهتره ترجیحاً همه تخصصی ها باید روزانه کار بشه البته زمین شناسی کمتر وقت میخواد
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    13 بازدیدها
  • چگونه مفهومی درس بخوانیم؟

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    زینب سوزنچیز
    @tahereh-es در ادامه بگم كه روشي براي تثبيت يادگيري هست بدين صورت: 1-درس رو مطالعه ميكنيد 2-با فاصله چند ساعت و حتي يك روز، از اون درس سوال حل ميكنيد. 3-سوالي كه حل ميكنيد بايد پاسخنامه تشريحي داشته باشه، پاسخنامه رو بررسي ميكنيد و اشكالاتتون رو پيدا ميكنيد 4-حالا ميدونيد دقيقا كجا مشكل داريد، اون مبحث رو دوباره بخونيد و مجددا سوال حل كنيد. همه ي دروس رو با چندبار خوندن ميشه فهميد، ولي اگه رياضي مشكلي داشتيد حتما فيلم تدريس رو نگاه كنيد يا دوباره از دبير بخوايد بهتون درس بده. موفق باشيد :) :cherry_blossom:
  • انتخاب دروس

منتقل شده راه ابریشم آلا راه ابریشمیا دانش آموزان آلا کنکوری ۱۴۰۱ راه ابریشم 1401
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    349 بازدیدها
    Asiyeh Mallahi kongiA
    @amirabbas-farahani وقتی یه مبحث بلد باشی اون علاقه خود به خود به وجود میاد و اون تنفره میره شاید تنفر از مبحث خاص به خاطر اینه که بعضی جاها بلد نیستیم اگه چیزی رو بلد باشیم هی میخوایم از اون میحث تست بزنیم هی بیشتر کار کنیم موفق باشید
  • دارم دیوونه میشم😔

60
    12 رای ها
    60 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    F
    @nazanin-karima چطور؟
  • دلایل فراموشی دروس مطالعه شده👇👇

3
    12 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    229 بازدیدها
    پریسیما پناهیپ
    ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
  • تغییر رشته

حل شده
    23
    4 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    880 بازدیدها
    پریسیما پناهیپ
    @bahram-0 در تغییر رشته گفته است: @پریسیما-پناهی رفیقت بقیه دروسش در حد نرماله من بخوام زیست بخونم از بقیه جا میمونم دوست من تیزهوشانی بود و از یه طرف خیلی خوشحال بودم که تغییر رشته داده چون باید بگم یکی از رقبای منطقه ۳ هم رشته من حذف شده دوست من نه تنها تمام دروس رشته ریاضی در حد نرمال بود بلکه بسیار بیشتر از حد کتاب درسی و در سطحی بالا تر مطالعه میکرد و مطمئن هستم که در رشته تجربی هم موفقیت های خوبی به دست میاره امیدوارم شما هم در هر رشته ای که هستی موفق و پیروز باشین✋🌹
  • کلاس خصوصی

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Amoo SepiA
    @fatemeh-pourjafar من جاتون باشم تمام تمرکزم رو میذارم روی یازدهم و اونو طی سال کامل میبندم،بعدش هم تو تابستون دهم رو خوب میخونم و یازدهم رو هم صرفن مرور میکنم
  • مشاوره خرید راه ابریشم تجربی و سوال درباره کنکور

حل نشده راه ابریشم کنکوری ها پزشکی تجربیا راه ابریشم زیست
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    541 بازدیدها
    Zahra.HDZ
    @reyhaneh-golmohamadi همدردیم😕منم همسن ندارم تو فامیل💔
  • با این رتبه کجا و چی قبول میشم؟

76
    10 رای ها
    76 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    چیچکچ
    @moohamad-bahrami ممنونم موفق باشید خدا خودش همه رو عاقبت بخیر کنه درضمن این من نیستم ، دوستمه
  • موضوع حذف شده است!

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    27 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

حل شده
    3
    1
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    36 بازدیدها
  • بی انگیزگی

حل نشده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    زینب سوزنچیز
    @amirabbas-farahani همون طور كه گفتن روانشناسي رشته شناوره (يا بين رشته اي) درحقيقت خيلي از رشته هاي انساني با رياضي مشتركه علاوه بر اون قبولي توي رشته رياضي خيلي راحت تره چون جامعه آماريش پايين تره سوما اگه به فيزيك علاقه زيادي داريد ميتونم 80 درصد تضمين بدم كه خيلي از دروس انساني رو نميتونيد تحمل كنيد چون انساني در دبيرستان خيلي حفظيه ولي در دانشگاه مفهومي ميشه و قشنگ تره