Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • برنامه ریزی

حل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    167 بازدیدها
    Sahel JaitrS
    @sahel-jaitr در برنامه ریزی گفته است: سلام من امسال دوازدهمی هستم و میخوام تو تابستون دهم و یازدهم رو جمع بندی کنم،یه برنامه خوب میخواستم @دانش-آموزان-آلاء
  • کارت ورود به جلسه

حل شده
    16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    Nila YSN
    @dr-rashidi ممنون
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • درصد تست

حل نشده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    287 بازدیدها
    Faeze RadsereshtF
    @zahra-forouzanfar خیلی ممنون از لطفتون. 💛 💫 🌟
  • کمک!

حل نشده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    216 بازدیدها
    Nazanin RahdarN
    @nazanin-nobakht تنها؟ نه بابا الان همه همکلاسی های منم همین وضعیتو دارن. چون سال مهمیه و هزینه ها سرسام آور... همه حساسن😅😅
  • انگیزه ندارم خواهش میکنم کمکم کنید

حل نشده
    17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    287 بازدیدها
    reyhane nakheiR
    @سما-اسمانی ببینید شرایط شما متفاوته و من چیزی از زندگی متاهلی نمیدونم ولی چیزی که همیشه مامانم بهم میگن اینه که باید دستت توی جیب خودت باشه و برای خودت خرج کن من تشخیصم اینه که باید علاقتون رو دنبال کنید بازم باید کسانی که تجربشون مثل شماست شما رو راهنمایی کنن
  • ماز شرکت کنم؟!؟!

حل نشده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    279 بازدیدها
    خانومِ_دوست_داشتنیخ
    @tara-mm چون قلمچی شرکت کردی نه..! هردوشون درجه سختی بالایی دارن ممکنه روحیتو از دست بدی اما خب از سوالای ماز هم غافل نشو اگه هنوز شرکت نکردی و دانش آموزی(پشت کنکوری نیستی) گزینه دو کنار ماز میتونه تلفیق خوبی باشه ولی خب بازهم دوتا ازمون باهم دادن ممکنه از نظر بودجه بندی اذیتت کنه براهمین ، همین بهتره که یه موسسه رو بنویسی کنارشم ب سوالای ماز یا تستر یا هرچی دیگه نگاه بندازی من ماز و تستر رو دیدم خوشم اومد ازشون ، سبک متفاوتی دارن..! دیدتو عوض میکنن!!
  • بازه های مرور

حل نشده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    Par isaP
    @par-isa در بازه های مرور گفته است: @ali-javadi [image: 1624732344952-screenshot_-_whatsapp.jpg] معلممون گفت معمولا تا مرور ۴ام دیگه یاد میگیریم و نیازی به مرورهای بعدی نیست
  • زیست و خلاصه نویسی

27
    0 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    720 بازدیدها
    I
    @sjy در زیست و خلاصه نویسی گفته است: سلام زیست رو چجوری باید خلاصه نویسی کرد؟ @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم توی زیست خلاصه نویسی کار درستی نیست و استفاده از جزوه های همایش ها یا فیلم های تورق استاد موقاری کار خیلی بهتری هست
  • شروع ریاضی و شیمی دهم

حل نشده d8afd987d985
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    I
    @amirhossein-ravand بله می تونید از صفر تا صد ها و کارگاه های نکته و تست استفاده کنید . اگه برنامتون درست باشه خیلی می تونه کمکتون کنه و تو سال های بعد راحت تر باشین
  • درمورد ترتیب حل سوال

حل نشده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    I
    @مهدی-عبدی به نظر یک سری مشاور ها از شیمی شروع کنید .ولی این کاملا وابسته هست به سختی سوالات .ممکنه مثلا امسال فیزیک به نحو شیمی سال های قبل باشه . برای همین به نظر من به ترتیب دفترچه بزنید چون اینطوری دسترستون هم کمتر می شه .ولی اگه ترتیب ها رو خودتون مشخص کنید ممکنه گزینه های رو تو پاسخ نامه غلط پر کنید . مثلا سوال ۳۰ اولین سوال شیمی هست شما تو سوال ۱ اون رو جواب بدید که این خیلی بده . برای همین این که بر اساس ترتیب دفترچه برید کاملا وابسته هست به خودتون
  • مقایسه آزمون ها

حل نشده
    4
    5 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    J
    @محمد-کاظمی-1 دوست خوبم سلام به نظر من دوتا فاکتور خیلی مهمه و فقط اونا رو باید درنظر بگیری یکی برنامه ازمون یکی هم سطح سوالات تا الان از استادای مختلف درباره قلم چی و گزینه 2 زیاد پرسیدم و جواب این بود که قلم چی برنامه خوبی داره و سوالای الکی سخت(یه ازمونی می بینی سخته ولی سوالا ارزش تحلیل داره ولی قلم چی از این سخته های خوب کم داره و در کل میگن استاندارد نیست) ولی گزینه 2 برنامه غیر منطقی و سوالای خوب و استانداردی داره به نظر من ازمونی هایی که سوالاش خوبه و برنامه ی تقریبا مشابهی با قلم چی داره گاج و ماز (که به زیستش خیلی معروفه ولی برای همه دروس هم ازمون داره)هستن به شخصه هردوتاش رو دادم تاحالا و راضی بودم بعضی بچه های خفن و رتبه که تراز قلم چی بالای 7000 داشتن (ترازای اون موقع نه الان ) گفتن که قبل از ازمون قلم چی ماز میدادن و اونو بیشتر تحلیل میکردن(چون ازمونش همیشه یه روز قبل قلم چی هست) حالا اگه می خوای خفن بازی دربیاری و دوتا ازمون بدی اینو بزار برای سال کنکورت ولی در کل پیشنهاد من گاج و ماز هست توی ماز به هیچ عنوان سوالا لو نمیره ( درصورتی که توی ازمونای دیگه احتمالش هست )و اکثر بچه ها قوی هستن ولی در کل نه جامعه اماری و نه تراز توی ازمون برات مهم نباشه چون کنکور هیچ وقت قابل پیش بینی نبوده(به شخصه رتبه کنکورم بیست هزارتا بهتر قلم چی که میدادم بود درصورتی که جامعه اماری کنکور خیلی بیشتر قلم چی هست) تازه ماز هم از همون اول ازموناش مجازی بوده
  • تابستان

حل نشده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    amir karami 0A
    @tara-mm در تابستان گفته است: سلام دوستان وقت بخیر ، پایه یازدهم هستم و سال آینده میرم دوازدهم ، در حال حاضر بعضی دروس یازدهم رو تموم کردم و اونهایی که تموم کردم ، دهمشون رو شروع کردم حالا یک سوال : آزمون قلمچی همزمان دهم و یازدهم رو پیش میبره ، حالا فقط دهمم رو تکمیل کنم ؟ یا باید همزمان یازدهمم بخونم؟ از قضا من تابستان خوبی رو پشت سر گذاشتم حالا اگه قلمچی میری هیچی ولی برنامه گزینه دو نسبت به بقیه آزمون ها برای تابستان برنامه بهتری رو ریخته بهترین کار اینه که دهم و یازدهم رو به موازات هم پیش ببر حالا اگه برای دهم مشکل بیشتری داری وقت بیشتری برای دهم بزار ولی یازدهم رو حتما حتما بخون چون قول میدم مرور نکنی هرچی که خوندی رو عین آب خوردن فراموش میکنی
  • معدلللللل

حل نشده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    247 بازدیدها
    N
    @kosarf-fakhri فارسی ، عربی ، دینی ، زمین ، محیط ، تاریخ و کارگاه کارآفرینی ضریب ۲ دارن علوم آزمایشگاه و نگارش ضریب ۱ زبان و فیزیک و شیمی ضریب ۳ ریاضی و زیست ضریب ۴ انضباط هم تو معدل تاثیر داره که ضریب دو هست
  • انتخاب رشته

حل نشده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    125 بازدیدها
    محمد کاظمی 1م
    @سارینا-حاتمی سلام ببین رشته تجربی بیشتر درباره پزشکی و دارو سازی این چیزاست ورشته ریاضی بیشتر برای مهندسی و ریاضیات و کار با چیزای فیزیکیه شما که دندانپزشکی دوست داری باید رشته تجربی رو انتخاب کنی.
  • تحلیل تست🤭

حل شده
    20
    3 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    SuccinateS
    @AMIR-6🌹 @سارا-M-0🌹 @amir-karami-0🌹 ممنونم دوستان حتما امتحان میکنم😊😊
  • ترم تابستونى

حل نشده ترم تابستونى دوازدهم تجربی راهنمایی سوالات راه ابریشمیا
    14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    619 بازدیدها
    Tara MmT
    @r-sh خواهش میکنم ، موفق باشید
  • فیزیک دهم

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
    Nazanin RahdarN
    ویدیو های تدریسا که هست توی سایت. بله کلا ویدیو ها هرسال آپدیت میشن. یعنی اگه بخشی نسبت به پارسال تغییر اساسی کرده باشه دوباره ضبط میشه. پس عملا شما ویدیوها رو به روز در اختیار دارین
  • جلسه کنکور😐

حل نشده
    41
    0 رای ها
    41 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    UraniumU
    @خانوم-_دوست_داشتنی اها اره ریسک نکن
  • سنجش

حل نشده دانش آموزان آلا کنکوری۱۴۰۰ تجربیها
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    197 بازدیدها
    Saleh EsmailyS
    سلام بچه هایی که آزمون سنجشو 31 تیر تجربی رو دادن میانگین درصدا تو هر درس حدودا چقد بوده؟