Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • حذف دروس عمومی

حل شده
    24
    3 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    605 بازدیدها
    Marziyeh AminiM
    @amirh_hmyf خیلی ممنون 🌼 پاینده باشید
  • شیمی1400 نسبت به کنکور 99

حل نشده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    246 بازدیدها
    A
    اسون تر بوده و خیلی معقولانه تر خودم کنکوری نبودم ولی این تحلیل همه اساتید و مشاور هاست
  • غیر حضوری خوندن،آره یا نه؟

حل شده
    28
    2 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    760 بازدیدها
    Amoo SepiA
    @yazdan-gonabadi صحیح
  • نوشتن جزوه

حل نشده
    6
    4 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    175 بازدیدها
    z GheibiZ
    @maryam-nateqi در نوشتن جزوه گفته است: @z-gheibi سلام نه ولی یازدهم میخوام ازمون ثبت نام کنم نه نکاتی رو مینویسم که نیست تو کتاب و بلد نیستم یا مهمه سلام آزمون که فقط آزمون بیرون نیست ، خودت از خودت آزمون بگیر بعد ببخشید من فيلم هاي آقای گودرزی رو میبینم برای شیمی ایشون کتاب تست نشر الگو منو حل میکنن من دیگه پاسخ نامه کتاب رو نگاه نمی‌کنم کارم اشتباهه؟ آخه خیلی وقت گرفته گزینه هایی که بلدی نیستی و سخت و نکته دار هستن رو بررسی کن سوالات غلط و درست رو بررسی کنید ، لازم نیست همشو بینید و برای فیزیک هم نکات آقای یاری رو بجای اینکه تو کتاب بنویسم توی کتاب تستم مینویسم اشتباهه 😶 نه چرا اشتباه باشه؟
  • میزان مطالعه دروس تخصصی و عمومی

حل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    109 بازدیدها
    R
    @z-gheibi درود بر شما ممنون از کمک شما و @Dr-Aryan ⚘ حتماً توصیه ها رو جدّی میگیرم
  • مدرسه ای برای غیر حضوری خواندن می شناسید؟

حل نشده
    13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    445 بازدیدها
    sina bigdeliS
    @fatemeh-asadi-1 نه زنجان
  • دروس عمومی

حل نشده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    296 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @sohil-derakhshani خب کار از محکم کاری عیب نمیکنه و برای اینکه تو آزمونها هم این اتفاق نیفته بخونید بهتره
  • اپلیکیشن

حل نشده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    300 بازدیدها
    miss. Mir1381M
    @tara-mm خواهش میکنم 🌹🙏
  • بیدارشدن صبح

حل نشده
    6
    4 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    287 بازدیدها
    Masoumeh.shM
    @محمدرضا-منعمیان خب منم مشکل شمارو داشتم و نمیتونستم خیلی زود پاشم از خواب اگ ام بیدار میشدم اصن سرحال نبودم و سره کتابام خوابم میبرد شروع کردم ب اینکه شب زود بخوابم کم کم ساعت خوابمو اوردم عقب تر مثلا اگ ۱۲ میخوابیدم فرداش ۱۱:۴۵ سعی کردم بخوابم بعد دوروز ۱۱:۳۰ و هعی این ساعتو اوردم عقب تر تا شد ۱۰:۳۰ از اون ور برای صبحم همین کارو کردم اگ مثلا ۸ پامیشدم از خواب فرداش ساعت و میزاشتم رو ۷:۴۵ و بعده یکی دوهفته ساعت خوابم تنظیم شد و ۱۰:۳۰ میخوابیدم و ۵ بیدار میشدم این مهمه ک یهو توقع نداشته باشین صبح زود بیدار شین کم کم بدنتونو عادت بدید ب زود بیدار شدن بعد از چند وقت درست میشه
  • سلااااام من برگشتم خونه...

حل نشده
    103
    7 رای ها
    103 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    0-0ftm0
    @Saghi-Mortazavi 😐خیلی شبیه ب اون تاپیکه خودشه😂
  • پیش خوانی دوازدهم در تابستان

حل نشده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    844 بازدیدها
    محمد الیاسی 2م
    تو برنامه کانون اومده 40 درصد دوازدهم مستحب مطالعه بشه
  • ازمون های تابستون رو چیکارکنم

حل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    296 بازدیدها
    Arshia YazdianA
    @tannaz-dalir سلام از نظر منطقی و آموزشی این که دو پایه رو توی سه ماه جمع کنی منطقی و درست نیست خب اگه میشد دو سال رو تو سه ماه جمع کرد چرا دوسال پاش وقت گذاشتیم؟ با برنامه ای که راه ابریشم بهت میده پیش برو که بتونی دروس اختصاصی دهمت رو تو تابستون یه مرور بکنی و از مهر ماه هم دروس دوازدهم و پایه رو در کنار هم مطالعه کنی
  • موضوع حذف شده است!

حل شده
    0
    2 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • جعبه لایتنر

حل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    257 بازدیدها
    Nazanin RahdarN
    @alireza-mousavi ممنون از راهنماییتون
  • آخر چکار کنیم ما؟!!! :||

حل شده
    62
    3 رای ها
    62 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    SuccinateS
    @narjes-hashemi اصلا من نمی فهم این چه مدلیه گذاشتن😬😬
  • فیلم آموزشی

حل شده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    247 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @sahel-jaitr خواهش میکنم موفق باشید:four_leaf_clover:
  • دعا کنید ♥

1
    12 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    Shadow Runn3rS
    نمیدونم کیا منو یادشون میاد چون خیلی وقته از اینجا رفتم فقط امروز اومدم که یه خواهشی کنم و باز برم حاله برادر مریم خوب نیس التماستون میکنم براش دعا کنید خدا به دل پدر مادرش رحم کنه. @Virus @Shadow-Runner @MaryaM-_-sh @انجمن الا :heart_suit:
  • پندم بدهید اندکی:)

حل نشده
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    369 بازدیدها
    z GheibiZ
    @anzw-18 هرشب یک regardingو close بخونید اینجا در موردش توضیح دادم https://forum.alaatv.com/post/1733340 تا میتونید دایره لغات تونو افزایش بدین کتاب داستان انگلیسی متناسب با سطح تون بخونید میتونید کتاب های مختلف رو از الان شروع کنید و تست زیاد بزنید اگر می‌رسید کلاس زبان برید به طوری که به بقیه درس ها آسیب نزنه خیلی خوبه چون هنوز دهم هم نرفتین وقت دارید برای کلاس زبان ( اگر آسیب بزنه اصلاااا فایده نداره)
  • بچها یه سوال درباره دانشجوییهه!

حل نشده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    amir aaA
    سلام .دفترچه‌اش فکر کنم داخل سایت سازمان سنجش باشه. یک عنوانی داره به اسم «دفترچه انتخاب رشته صرفا از طریق معدل» یک همچین چیزی و اگه اشتباه نکنم یک فضای جداگانه داره نسبت به اون قسمتی که انتخاب رشته می‌کنین برای رشته‌هایی که کنکور در اونا موثر هست.
  • یادگیری زبان

حل نشده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    240 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @mikaeil-mazrai سلام خدمت شما دوست عزیز به نظرم شما کتاب آقای شهاب اناری رو اگر مقدوره تهیه کنید و یا اینکه از قسمت پک عمومی راه ابریشم درس زبان رو خریداری کنید