Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • کامپیوترشریف

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    M.anM
    سلام وقت بخیر چرا نتونید؟ اگر خوب و طبق برنامه پیش بیاید و کامل استفاده کنید رتبه خوبی میارید و البته برای شریف کلا رتبه زیر 500 می خواد و برای کامپیوترش شما به رتبه زیر 100 فکر کنید و حتی کمتر
  • برنامه

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    M
    @دانش-آموزان-آلاء
  • راه ابریشم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    kosar memari beyraghK
    سلام و وقت بخیر.میشه راهنمای بفرمایید که اگه واسه امتحانات تشریحی و ترم اول مدرسه و امتحانات نهایی فقط از راه ابریشم و جزوه ها و درسنامه هاش استفاده کنیم.می تونیم به نتیجه مطلوب برسیم؟؟ @مشاوره-انگیزشی-کنکور @ادمین @M-an @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • جزوه فیزیک

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    35 بازدیدها
    ANA KamaliA
    سلام دوستان من جزوه های فیزیک دهم آقای یاری را که دانلود کردم پی دی اف تست های ۱۰۰ تا ۱۵۰ اصلا باز نمیکنه روی چند تا گوشی دیگم امتحان کردم ولی باز نکرد برای شماها باز میکنه؟مشکل کلیه؟یا برای من اینطوره
  • کتاب های قلمچی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    175 بازدیدها
    Mahdi Asadpoor28M
    @ana-kamali در کل توی سری کتاب های ابی فقط کتابای ریاضی و زبانش میتونه خوب باشه. اونهم از نوع جامعشون. تویسه سطحتی ها هم کلا بد نیستن ولی ارزش خرید ندارن
  • انتخاب معلمی ثابت و خبره برای جلوگیری از سردرگمی در آلاء

شیمی3 دوازدهم تجربی
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    منتظر ظهورم
    @ali-khatamian استادهای آلا همشون عالی و درجه یکند ولی این به خودتون بستگی داره که با کدوم دبیر درس بخونید. به نظرم برای درسی که میخواین یه بخش مشخصی رو از هر استاد نگاه کنین ببینید با کودوم راحت تر متوجه میشید اصلا به خاطر همین هر درس رو چند تا استاد تدریس کردن
  • ثبت نام رشته های با سوابق تحصیلی

3
    1
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    dlrmD
    @پری-ناز سلام من پرسیدم از یه نفر ، گفت نه کارنامه سبز برای سوابق صادر نمیشه برای ثبت نام هم ، اجالتا ثبت نام کنید حالا اگه با ازمون دانشگاه دیگه ای اوردید و اون یکی مد نظرتون باشه ، دانشگاهی که با سوابق قبول شدید و ثبت نام کردین ، همکاری های لازم رو باهاتون انجام میدن (عودت وجه و پرونده و… ) و میتونید برید اون یکی دانشگاه. منتهی برای کارنامه ی سبز ، پرسیدم و گفتن نه همچین چیزی صادر نمیشه. بازم پرس و جو کنید موفق باشید 💛
  • کلاس انلاینام دردسرن!!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    PotatoP
    @fatemeh-torkashvand بستگی به کلاستون داره ببینید چقدر براتون اهمیت داره آیا چیزی از کلاسا دریافت میکنید که براتون مفید باشه!!! اگه معلماتون فقط کتاب درس میدن و میرن جلو به نظر من تایمی که میخواید داخل کلاسا اتلاف کنید خودتون از کتابای کمک درسی بخونید اون مبحثو...منم برا بعضی درسا همین کارو میکنم
  • مشاور داشتن خوبه یا نه؟

21
    1 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    891 بازدیدها
    دیوارد
    @ashley-flz خواهش میکنم ، بله وقت برای آزمون و خطا نیست و اگر خودتون مسیر درست رو پیدا کردید و الان به خودتون و مسیرتون مطمئنید لزومی نداره مشاور داشته باشید و برای اینکه تعهدی هم ایجاد بشه از تاپیک گزارش کار استفاده کنید ولی وابسته نشید ولی اگه بخواید تازه مسیر رو پیدا کنید و آزمون و خطا کنید و از همه بدتر کار امروز رو به فردا موکول کنید مشورت گرفتن از یه فرد با تجربه خیلی هم خوبه
  • کنکور زبان

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    161 بازدیدها
    Nazanin JamaliN
    @fatemeh-soheilikia اها ممنونم🌹⁦❤️⁩
  • چگونه تحلیل آزمون انجام دهیم ؟

منتقل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    0-0ftm0
    @محمد-همایون ممنونم⭐💫
  • برنامه ریزی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    133 بازدیدها
    S
    @aylar-mo بلی :) من حرفم برنامه ریزی نیست کلا معتقدم تو پایه نباید خیلی سخت گرفت مخصوصا دهم من میگم بنویسن که بدونن چیکار دارن میکنن البته اگه برنامه ریزیم داشته باشن خیلی بهتره چون هیچ مشاوری به بچه دهم بیشتر از 5-6 ساعت برنامه نمیده
  • راه ابریشم رشته ریاضی

سوال پرسیدن راه ابریشم رشته ریاضی
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    233 بازدیدها
    طاها ایرانمنشط
    سلام وقت بخیر تازه از راه ابریشم آلا با خبر شدم ولی تاریخ شروع دوره ۱ مهر هسته از الان‌میتونم این دوره رو شروع کنم؟
  • معیار های رشته ریاضی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    199 بازدیدها
    BioB
    به آخر راهت توجه کن و اینکه میخوای چه نقشی تو جامعه داشته باشی!
  • برنامه ریزی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    41 بازدیدها
    aaa bbbA
    @ta-pi در برنامه ریزی گفته است: سلام دوستان خسته نباشید من حالا که دیگه مدرسه نیست و کلاسها مجازیه واقعا بهم ریختم و برنامه ریزی مشخصی ندارم و هرطور درس میخونم انگار کافی نیست ، نمیرسم و راضی نیستم ، البته کلاسا هم خیلی وقتمو میگیرن بنظرتون برای تغییر این وضعیت چکار کنم😔 سلام منم همین مشکلو دارم کلاسا واقعا وقت تلف کردنه😕 من ک کلافه شدم دیگه کلاسارو کلا شرکت نمیکنم😅 میخوام خودم درسمو پیش ببرم البته هنوزم تو برنامه ریزی درست مشکل دارم😑
  • ساعت مطالعه در تعطیلات

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    82 بازدیدها
    SuccinateS
    سلام به همه دوستان آلایی امیدوارم حالتون خوب خوب باشه من یازدهم هستم و تا الان خداروشکر درسام رو خوب دنبال میکنم با اینکه آنلاینه ولی آخر هفته یا بهتره بگم روز های تعطیل درس کمتر میخونم خسته هم نیستم اونقدر که نتونم بخونم و کلا کار خاصی نمیکنم حتی خارج از درس به نظرتون چجوری این وضعیت رو درست بکنم؟ ممنون🌹
  • ساعت مطالعه پایین

آلادانشآموز انسانی
    110
    5 رای ها
    110 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    SuccinateS
    @zahra-mohammadi-1 سلام گلم من خودم یازدهم و خود من صد تا کتاب از انتشارات مختلف نمی‌خرم یدونه میخرم ولی برای خودم محدویت نمیزارم گوگل هست سرچ کن آزمون و تست برای یه سری چیزای خوب میاد و این روز هم بگم بالاخره روز کنکور میرسه صبح روز کنکور میرسه حالا میخوای تو اون روز یچی بلد باشی یا نباشی؟ خیلی ها هستن میگن ما نخوندیم دیگه هم نخونیم دیگه خب دلیل نمیشه که بقیه رو نخونی خودت رو تصور کن و چشمات رو ببند که روز کنکوره و چیزی نخونی و اون موقع آرزو میکنی که همین روز ها بود و کاشکی لاقل دوازدهم یچی می خوندم حالا چشمات رو باز کن ببین همین روزی هست که اگه نخونی چند روز دیگه حسرتش رو میخوری برای افزایش ساعت هم من خودم ساعات مطالعه ام رو می نویسم و واقعا انگیزه میده و بیشتر میخونم و همیشه به خودم میگم مثلا میرم تو تلگرامی چیزی 2 ساعت می چرخم یه دو سه تا جوک خوندم همین ولی اون 2 ساعت رو بزارم رو درسم باعث پیشرفت من میشه توکلت بر خدا باشه برنامه بکن مثلا بنویس از این ساعت تا اون ساعت و اگر میتونی ویدئوهای صفر تا صد رو ببین چون مطالب خوبی یاد می گیری و انگیزه میگیری که بخونی امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم امیدوارم موفق شی و به هر چی میخوای برسی
  • چقد عجیبه!

36
    3 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    603 بازدیدها
    SuccinateS
    @sadaf-a سلام من مشکلی ندارم ولی جزوه می نویسم رنگی رنگی مینویسم شکل ها رو نقاشی میکشم و اونجایی رو که درس میخونم نقاشی زدم و رنگی رنگی شده که برام خسته کننده نباشه البته باید ببینی که تو فضایی رنگی و شلوغ حواست پرت میشه یا نه
  • فیزیک🤕

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    293 بازدیدها
    SuccinateS
    @s-radfar من خودم فیزیک رو دوست دارم ولی چون معلم خوبی نداشتم به سمتش خیلی نرفتم ولی الان تو آلا آقای یاری رو دنبال میکنم واقعا علاقه ام برگشته با دبیر های مختلف ببین با روش تدریس هر کدوم که بیشتر حال کردی باعث میشه از فیزیک بدت نیاد زیادی
  • چیدمان برنامه !!!!

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    254 بازدیدها
    zeynab  17Z
    @محمد-همایون مرسی ممنونم:folded_hands_light_skin_tone: