Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • برنامه ریزی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    41 بازدیدها
    aaa bbbA
    @ta-pi در برنامه ریزی گفته است: سلام دوستان خسته نباشید من حالا که دیگه مدرسه نیست و کلاسها مجازیه واقعا بهم ریختم و برنامه ریزی مشخصی ندارم و هرطور درس میخونم انگار کافی نیست ، نمیرسم و راضی نیستم ، البته کلاسا هم خیلی وقتمو میگیرن بنظرتون برای تغییر این وضعیت چکار کنم😔 سلام منم همین مشکلو دارم کلاسا واقعا وقت تلف کردنه😕 من ک کلافه شدم دیگه کلاسارو کلا شرکت نمیکنم😅 میخوام خودم درسمو پیش ببرم البته هنوزم تو برنامه ریزی درست مشکل دارم😑
  • ساعت مطالعه در تعطیلات

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    82 بازدیدها
    SuccinateS
    سلام به همه دوستان آلایی امیدوارم حالتون خوب خوب باشه من یازدهم هستم و تا الان خداروشکر درسام رو خوب دنبال میکنم با اینکه آنلاینه ولی آخر هفته یا بهتره بگم روز های تعطیل درس کمتر میخونم خسته هم نیستم اونقدر که نتونم بخونم و کلا کار خاصی نمیکنم حتی خارج از درس به نظرتون چجوری این وضعیت رو درست بکنم؟ ممنون🌹
  • ساعت مطالعه پایین

آلادانشآموز انسانی
    110
    5 رای ها
    110 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    SuccinateS
    @zahra-mohammadi-1 سلام گلم من خودم یازدهم و خود من صد تا کتاب از انتشارات مختلف نمی‌خرم یدونه میخرم ولی برای خودم محدویت نمیزارم گوگل هست سرچ کن آزمون و تست برای یه سری چیزای خوب میاد و این روز هم بگم بالاخره روز کنکور میرسه صبح روز کنکور میرسه حالا میخوای تو اون روز یچی بلد باشی یا نباشی؟ خیلی ها هستن میگن ما نخوندیم دیگه هم نخونیم دیگه خب دلیل نمیشه که بقیه رو نخونی خودت رو تصور کن و چشمات رو ببند که روز کنکوره و چیزی نخونی و اون موقع آرزو میکنی که همین روز ها بود و کاشکی لاقل دوازدهم یچی می خوندم حالا چشمات رو باز کن ببین همین روزی هست که اگه نخونی چند روز دیگه حسرتش رو میخوری برای افزایش ساعت هم من خودم ساعات مطالعه ام رو می نویسم و واقعا انگیزه میده و بیشتر میخونم و همیشه به خودم میگم مثلا میرم تو تلگرامی چیزی 2 ساعت می چرخم یه دو سه تا جوک خوندم همین ولی اون 2 ساعت رو بزارم رو درسم باعث پیشرفت من میشه توکلت بر خدا باشه برنامه بکن مثلا بنویس از این ساعت تا اون ساعت و اگر میتونی ویدئوهای صفر تا صد رو ببین چون مطالب خوبی یاد می گیری و انگیزه میگیری که بخونی امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم امیدوارم موفق شی و به هر چی میخوای برسی
  • چقد عجیبه!

36
    3 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    433 بازدیدها
    SuccinateS
    @sadaf-a سلام من مشکلی ندارم ولی جزوه می نویسم رنگی رنگی مینویسم شکل ها رو نقاشی میکشم و اونجایی رو که درس میخونم نقاشی زدم و رنگی رنگی شده که برام خسته کننده نباشه البته باید ببینی که تو فضایی رنگی و شلوغ حواست پرت میشه یا نه
  • فیزیک🤕

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    245 بازدیدها
    SuccinateS
    @s-radfar من خودم فیزیک رو دوست دارم ولی چون معلم خوبی نداشتم به سمتش خیلی نرفتم ولی الان تو آلا آقای یاری رو دنبال میکنم واقعا علاقه ام برگشته با دبیر های مختلف ببین با روش تدریس هر کدوم که بیشتر حال کردی باعث میشه از فیزیک بدت نیاد زیادی
  • چیدمان برنامه !!!!

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    202 بازدیدها
    zeynab  17Z
    @محمد-همایون مرسی ممنونم:folded_hands_light_skin_tone:
  • کنکور 1400

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    M TgM
    @amirhosein-mojarrad در کنکور 1400 گفته است: سلام خوب هستید من میخواستم بپرسم من رشته ریاضی دوازدهم هستم امسال برای کنکور میتونم همه ی رشته ها رو کنکورش رو بدم چجوریه شرایطش؟ همه ی رشته ها که نع یه رشته مث تجربی باید دیپلمشو بگیری ینی باید امتحان نهاییاش شرکت کنی فک کنم‌ انسانی هم همین طور ولی کنکور زبان شرایطش اسون تره و فکر کنم با پرس جو راحت میتونی کنکورشو بدی
  • مشاوره برای سال نهم

رشته ریاضی
    35
    1 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    SuccinateS
    @jahid-khalilian خواهش میکنم کاری نکردم تو این زمان هم استراحتی هم به خودت بده تفریحی بکن که بیشتر اذیت نشی
  • مشکلات زیاد تو برنامه ریزی!

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    397 بازدیدها
    Fatemeh TorkashvandF
    @fragile سلام واقعا ممنون میشم کمک کنین این برنانه قلم چی چطور هستش?
  • تغییر رشته پایه یازدهم تجربی

تغییر رشته
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    336 بازدیدها
    M TgM
    @مهرداد-غلامی منم اوایل این مشکلو داشتم ولی خب اینقد حاد نبود و الان رفع شده وگرنه منم ریاضیو دوس داشتم و اینکه استعدادمم میرسید
  • گفتگوی مغز🤔

53
    4 رای ها
    53 دیدگاه‌ها
    613 بازدیدها
    Dr.RashidiD
    @kosarsaghi-m در گفتگوی مغز🤔 گفته است: @dr-rashidi یه پیشنهاد خوب برات دارم احتمالا کارت راه میفته. وقتی مغزت شروع کرد به حرف زدن بهش بگو هر چی دلت میخواد بگو اصلا مقاومت نکن. دست از کارت بکش و بگذار هر جا میخواد بپره. اگه جلوی مغزتو نگیری خودش کم کم میفهمه که چیز زیادی برای گفتن نداره، و تو میتونی کنترلش کنی! بهش پرو بال نده ولی جلوشم نگیر...:grinning_face: خودش دست بر میداره... یه وقتیو در روز اختصاص بده به اون بقیه روز و درس بخون:beaming_face_with_smiling_eyes: اینم فکر خوبیه😉 ایول🤩
  • به راهنمایی نیاز دارم

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    224 بازدیدها
    Alireza YousofvandA
    @alireza-yousofvand برو پیش یه مشاور یا روانشناس درست و حسابیاونجا میتونی خودتو خالی کن و راه درمان پیدا کنی
  • چه سالی؟😐

12
    4 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    zeinab.khZ
    @دوست-بد بله پیدا کردم🙏
  • عقب افتادن شدید تو درس زیست😕

47
    1 رای ها
    47 دیدگاه‌ها
    693 بازدیدها
    M
    خدانگهدار
  • حواس پرتی

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    Fateme Sh 0F
    @mohammad-javad-mo-ja سلام این مشکل منم هست همین دوساعت پیش داشتم با مشاورم در همین رابطه صحبت میکردم گفت هر چیزی که حوایتو حتی واسه ثانیه ای پرت میکنه رو برگه بنویس هر جا حواست پرت شد درس کلا استپ از ۵ تا ۲۰ دقیقه وقت داری بنویسی و پاره کنی فکر کنی درباره اون مسئله اصلا گریه کنی نخوی خط بکشی رو برگه اما فقط تا ۲۰ دقیقه بعدش برو جلوی اینه با خودت صحبت کن و درس رو واسه دانش اموزایی که انعکاس تصویر خودته تو ضیح بده تا عمقی وارد درس شی موفق باشی سوالی بود در خدمتم
  • تقلب

28
    0 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    534 بازدیدها
    M
    @ana-kamali خوب ببین اگه برا کنکور می خونی و میدونی مدرسه وقتت رو میگیره برا تقلب ایراد ندار ولی حتما سعی کن با ازمونات پیش بری و محکم بخونی
  • بهترین تصمیم🤔

21
    0 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    T
    @soheil-mo200 چیشدعع😐😐
  • چیکار کنم؟؟☹

32
    1 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    480 بازدیدها
    aaa bbbA
    @m-tg در چیکار کنم؟؟☹ گفته است: @aaa-bbb عجیبه ملت میرن مدرسه خصوصی که مدرسشون غیر حضوری شه چیطو مدرسه شما گیر میده؟؟ اره منم نمیدونم با این ک غیرانتفاعیه نمیزارن غیرحضوری بخونم!!! چند بار بهشون گفتم ولی بازم میگن نمره مستمر رو باید بگیری و بهت نمیدیم😕
  • فراموش

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    R
    @r-sh در فراموش گفته است: هر دفعه که می خوام درس بخونم انگار باید از 0 شروع کنم و این خیلی زمان میبره @امیررضا-فلاح-نژاد @ye-Alaaei @همیار برای رفع این مشکل چه کنم ؟
  • استراحت بهتر

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    zahra salimi 0Z
    @r-sh سلام دوست عزیز ب نظرم ی کیلیپ انگیزشی ک زبان اصلی انگیلسی رو گوش بدی خیلی بت کمک میکنه.در ضمن بیدار شدن قبل از اذان صبح و خوابیدن ساعت 10شب عجیب کمک میکنه. صبح هم ک بیدار شدی با ی موزیک شاد و صدای بلند شروع کن و ی فنجون قهوه واسه خودت بریز کتابی ک دوس داری بذار جلوت و بخون و خلاصه نویسی کن .خلاصه نویسی کلی انگیزه میده ب آدم