Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • پشت کنکوری ۱۴۰۰

16
    2 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    322 بازدیدها
    M.N 2M
    @M-N-2 در پشت کنکوری ۱۴۰۰ گفته است: @haniehno در پشت کنکوری ۱۴۰۰ گفته است: @M-N-2 دهم مراجعه کردم معدلمم ۲۰ بود قبول نکردن گفتن اقشار عضو کمیته یا بهزیستی رو بورسیه میکنیم ، از اون به بعدم پیگری نکردم به نظرم در مراجعه تون با مسئول بورسیه حرف بزنین و شرایطتون رو توضیح بدین حتی اگر تونستین از مدرسه هم نامه ای بگیرین ان شاالله که قبول کنن به نظرم در مراجعه تون با مسئول بورسیه حرف بزنین و شرایطتون رو توضیح بدین حتی اگر تونستین از مدرسه هم نامه ای بگیرین ان شاالله که قبول کنن
  • کنکور هنر - کمک

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    fatemeh8181F
    بستگی داره کدوم زیرگروه هنر میخوای امتحان بدی
  • برنامه ریزی

برنامه ریزی
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    M.N 2M
    اصولا به نظرم و با توجه به تجربه شخصی برنامه ریزی کاملا منحصر به فرد و برای افراد مختلف متفاوته پیشنهادم اینه که اول اصول اونو یاد بگیرید بعد در یکی دو هفته راه میفتین و کمی هم اون وسطا آزمون و خطا کنید همراه با این روند اگر در آزمون هم شرکت می کنین چه بهتر هر چه برنامه ریزی دقیق تر بشه باید به مرور در تراز شما اثر بزاره و برای خودتون هدف بزارید و مثلا 150 تا یا 200 تا در هر آزمون بیاید بالا و هیچ وقت نخواید که یه دفعه 1000 تا افزایش تراز پیدا کنید چون چندان مناسب نیست و امکان داره همون جوری هم بیاید پایین
  • کنکوری۱۴۰۰

منتقل شده
    6
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    248 بازدیدها
    Mahdieh SoleimanyM
    @Drfariborz ممنون عزیز🌹
  • چرا وقت کم میارم؟

منتقل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    370 بازدیدها
    دانشجو شریفد
    @leila-hasanvand در چرا وقت کم میارم؟ گفته است: هرچه تو کنکور سرعتی کار میکنم.کلی وقت بابت فکر کردن به مسئله از دست میدم شما باید سوالاتی که تسلط بیشتری دارید و زیر ۳۰ ثانیه حل میشه رو اول بزنید بعد برید سوالات وقت گیر قابل حل رو بزنید
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    16 بازدیدها
  • هنر

منتقل شده
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    251 بازدیدها
    Fa DF
    @دریا-دریایی باز مرسی😍😚
  • ضریب عملکرد

حل شده
    11
    1
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    VirusV
    @FaMi بی بلا
  • من و رشتم🙄😆💜تکنولوژی پزشکی هسته ای

8
    11 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    235 بازدیدها
    Abolfazl tavalaeiA
    بسی شایسته است به پاس تلاش‌ها و زحمات مستمر شما در راستای توسعه و پیشرفت همه جانبه، نهایت سپاس و قدردانی خویش را خدمت حضرت عالی ابراز داریم
  • من و رشتم🙄😆💜 علوم ازمایشگاهی

2
    4
    5 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    MonoM
    @دانش-آموزان-آلاء
  • نظام قدیم هستم میخام 1400نطام جدید کنکور بدم لطفا کمکم کنید

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    48 بازدیدها
    MonoM
    @دانش-آموزان-آلاء
  • همراه :)

قفل شده است
    27
    11 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    616 بازدیدها
    M.anM
    قبلا گفتیم زدن تاپیک های جامع برای پرسش و پاسخ ممنوع هست هر نوع کمکی هم باید عمومی باشه !
  • آیا برای درس خوندن دیر شده؟🙁

حل شده مشاوره مشکل مشاوره ایی سوال سوال فنی کمک درسی
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    554 بازدیدها
    فاطمه موسوی 0ف
    @MAHDI-MALEK-MAHMOODI تابستون سال دیگه هم هست برای چی نا امید میشی
  • مشاوره چگونه درس خواندن...

حل شده مشاوره چطور درس خواندن سوال مشاوره ای دهم و یازدهم دهم
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    594 بازدیدها
    فاطمه موسوی 0ف
    @MAHDI-MALEK-MAHMOODI سلام منم مثل شما برای دهم تستی کار نکردم نگران نباشید هنوز دیر نیست ی تایپیک زدم اگه میخواید بیاید اونجا گزارش ساعات مطالعه بدین و.... خود من میخوام تو این ۱۵ روز‌ تا جایی ک‌میتونم بخونم‌ک‌تست بزنم و...
  • یه سوال اساسی واقعا کدوم آزمون آزمایشی ؟

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    Narges MZ1680N
    ممنون از راهنمایی تون
  • جمعه چرا نمیشه خوند

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    sandiiiiS
    @Alireza-abdi زمان خوبیه من قلم چی نبودم گاج بودم ولی میتونید از بودجه بندیای بقیه آزمونا استفاده کنید
  • چرتهای عصرانه ای ک ب خواب زمستونی تبدیل میشن

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    360 بازدیدها
    Chiman MoradiC
    @Hoorieh-sh در چرتهای عصرانه ای ک ب خواب زمستونی تبدیل میشن گفته است: سلام بچه ها😂😂 تصمیم گرفتم حوالی ۵ بخوابم و تا همین الان خواب بودم😑😑 نمیدونم چِم شده اصن داغون شدم ک اینهمه وقت رو از دست دادم🤦‍♀️😶 تجربیاتتونو بگید لطفا چکار کنم؟؟ بعد جالب اینجاس ک اصن صدای آلارم رو نمیشنوم باورتون میشه؟؟😶 اصلا اصلا اصلا.... ۴ تا الارم ست کردم ولی هیچکدومو نشنیدم:/ خیلی هم عذاب وجدان دارم الان لنت ب خواب خِرسانه(ادبیات منه🤣=ینی خرس گونه) ک به ظاهر چرت عصرانه میاد سراغ ادم😑😂 کنکوریها گناه دارن نمیخام بیان اینجا اونا الان درگیرن پس از بچه های ورودی دوازدهم یا سال پایینترا کمک میخوام @دوازدهم @دهم @یازدهم سلام عزیزجان مرسی که این سوال و طرح کردی مشکل منم هست😐💔 من تازه صبحا بیدارم میکنن دوباره میگیرم میخوابم یه دو ساعت بعد از خواب بلند میشم میگم چرا بیدارم نکردین😐😂😂
  • تورق

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    دانشجو شریفد
    @M-N-2 در تورق گفته است: @پری-ناز من خودم به شخصه این کارو کردم برای کنکورم من لغات و تاریخ ادبیات رو خیلی سریع با لغتای پشت کتاب مرور کردم بقیه مباحث ادبیات زیاد نیازی به مرور ندارن بیشتر تکنیک محورن دینی رو واقعا خیلی سریع چشامو از روی متن کتاب تکون دادم البته هر جا که از قبل میدونستم یه خرده ضعف دارم کمی بیشتر (مثلا در حد ۳ دقیقه) وقت میزاشتم ولی بقیه رو خیلی سریع تر خوندم عربی زیاد نیازی به مرور نداره چون بیشتر تکنیک محوره ولی برای مرور قواعد روش زیر رو پیشنهاد میدم تمام تیتر های قواعد(تاکید میکنم فقط تیتر قواعد) رو به ترتیب بنویسید بعد به هر کدوم از تیتر ها به اندازه مثلا ۵دقیقه نگاه کنین و هر چی ازش میدونین مثل یه فیلم توی ذهنتون مرور کنین برای زبان هم که لغات رو میشه با کتابا مختلف سریع مرور کرد برای گرامر هم میشه یه کاری مثل قواعد عربی رو انجام داد خیلی توضیحات خوبی دادین
  • خرید کتاب زیست برای کنکور ۱۴۰۰

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    B
    @Drfariborz در خرید کتاب زیست برای کنکور ۱۴۰۰ گفته است: @Brice سلام ،بعضی انتشارات هم کل کتاب های درسی زیست رو در قالب یک جلد چاپ کرده اند مثل انتشارات خانه زیست ممنونم:blossom:
  • موضوع حذف شده است!

1
    15 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها