Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • تنبلی هنگام مطالعه😔

منتقل شده
    17
    3 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    505 بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    @Delvin-Ghiyasi در تنبلی هنگام مطالعه😔 گفته است: سلام دوستان من دهم تجربی ورودی یازدهمم هر چی سعی میکنم مثل بقیه پنج و یا شش ساعت درس بخونم نمیشه نمیتونم ن اینکه نخواما ن سردرد میگیرم هیچی از درس نمیفهمم نمیدونم چیکار کنم 😟 منم خیلی سعی میکردم مث بقیه 12 الی 13 ساعت درس بخونم ولی فقط میتونستم 11 ساعت درس بخونم :( جدای از شوخی...5 الی 6 ساعت درس خوندن یه مقدار کم نیست ؟ البته اگه مدرسه می رید تایم مناسبیه ولی میتونه بیشترم بشه...ولی در روزای تعطیله بنظرم یه مقدار کمه.
  • دوباره میخوام کنکور بدم

42
    1 رای ها
    42 دیدگاه‌ها
    645 بازدیدها
    IIAIII
    @M-N-2 در دوباره میخوام کنکور بدم گفته است: @m-sina در دوباره میخوام کنکور بدم گفته است: @M-N-2 در دوباره میخوام کنکور بدم گفته است: @برهان-دیبایی اصلا چنین توصیه ای نمی کنم شما حتی اگر کمی هم خونده باشین اگر با هنرمندی به سوالاتی که بلدین جواب بدین و طمع جواب دادن به سوالات بیشتر رو نکنین انشالله بهترین نتیجه رو بگیرین فقط امید داشته باشین و توکل کنین یه سوال دیگه ام دارم. من شنیدم که کنکور های سال های گذشته رو باید چند هفته قبل کنکور حل کنی نه اینکه بیای و در طول سال تحصیلی حل شون کنی. دلیلشم اینه که اونا برامون تکراری محسوب میشن و توی چند هفته اخر مونده به کنکور، نمیشه اونا رو توی تایم استانداردش زد، چون قبلا همون هارو حل کردی اتفاقا ببینید به نظر خودم این روشی که در زیر میگم بهترین روشه در طول سال تحصیلی حتما و حتما سوالای کنکور رو حل میکنیم منتهی نه به شکل دفترچه ای بلکه به صورت مبحثی یعنی هر مبحثی رو که خوندیم در کتاب مرجع شروع به تست زدن می کنیم و اولویت تیپ سوالات روی تیپ سوالات سراسری است بعد از آن سوالات تالیفی و ... در واقع ما باید کاملا با سبک کنکور و علاقه طراحا در طول سال آشنا بشیم و به اونا مسلط باشیم و مثلا نهایتا فقط سوالای کنکور همون سال رو حل نکنیم(البته اجباری وجود نداره برای حل نکردن سوالای همون سال) در حدودا زمان عید سوالات عمومی حداقل ۵ سال اخیر را هرشب از خودمان آزمون میگیریم دقیقا با زمان بندی (با کتابایی مثل زرد عمومی یا هر کتاب دیگه ای) در یک ماه الی یک ماه و نیم منتهی به کنکور شروع به روش سه روز یکبار می کنیم (یا دو روز یکبار) و سوالات سال های مختلف داخل و خارج رو حل می کنیم به صورت دقیقا مثل شرایط آزمون یعنی از ساعت ۸تا ۱۲:۱۰ کاملا مطابق با شرایط کنکور به این صورت که در نصفه روز اول آزمون داده و در ۵ نصفه روز باقی مانده (یا سه نصفه روز باقی مانده در روش دو روز یکبار) اشکالات خودمان را در درس های مخلف آزمون برطرف می کنیم و همزمان درس ها را جمع بندی و مرور می کنیم (این جاست که گنجینه خلاصه ها به کارمان میاد) هر چی بیشتر آزمون از خودمون بگیریم تاثیر خیلی بهتری روی نتیجه کنکور داره چون بارها گفتم فقط شاید ۵۰ درصد کنکور معلومات درسی باشه بقیه ش مهارت کنکور زنی هست و در هفته پایانی با خلاصه ها مرور می کنیم کل درسا رو این متن یه دید خیلی کلی از فرآیند درس خواندن برای کنکور دادن بود امیدوارم خوشتون اومده باشه و اشکالتون رفع شده باشه اگر سوال دیگه ای بود درخدمتم ممنونم
  • شروع از الان برای ۱۴۰۰

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    M
    @Amin-Mehraji در شروع از الان برای ۱۴۰۰ گفته است: @Alireza-Mousavi فضاش خیلی هم مزخرفه! اگه خانواده ات اصراری ندارن نرو حاجی چرا؟؟؟؟
  • سال چهارم

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    68 بازدیدها
    A
    @zeinab-kh بچه من 28 سالمه میخوام کنکور بدم! بدو برو سر درس و مشقت ببینم! بدو! بدو آفرین. @romisa ازین به بعد هرکی گفت سنم زیاده شما منو معرفی کن حساب کار بیاد دستش :D
  • استاد زبان

حل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    A
    @Ff-Ff آیا میدانستید پارسال میانگین زبان در رشته انسانی 4% بوده؟ منم نمیدونستم وقتی فهمیدم کف کردم! پس حتما بخونید چون انسانیا معمولا زبان نمی خونن.
  • استاد فیزیک

حل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    189 بازدیدها
    S
    @Hhh-Hh در استاد فیزیک گفته است: ممنون از همگی @Parnian-Mohammadi @نگین-وهاب-مقدم @Dr-Aryan @saba-zarei @Zahra-Ansaryfard :blossom: :blossom: :blossom:
  • موضوع حذف شده است!

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    17 بازدیدها
  • درس شیمی یا زیست

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
    Parimah AghajaniP
    @saba-zarei ممنون گلم
  • چپ دست بودن و کارت کنکور99

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    honeyghandhastigh8190 GhH
    اگ موقع ثبت نام زدی انشا... میزارن واسمون ولی امادگی اینم داشته باش ک بری اونجا ببینی صندلیت راسته نگران نباش ب مسئول حوزه میتونی بگی احتمالا جاتو عوض میکنه نشدم فدای سرت اصلا استرس نگیر باهمون صندلی دس راست اینده درخشانتو بساز
  • کارت

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    Dr.agonD
    @مبینا-جوادی در کارت گفته است: سلام اگه سهمیه ایثار گری تایید نشه باید از کجا پیگری کرد چون توی کارت ثبت نشده. سلام :) ویرایش اطلاعات زیر تصویر کارت گزینه ش هست
  • مجموعه کلیپ های یازدهم تجربی

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    M
    زیست بی چون چرا موقاری.......فیزیک برا یادگیری اولیه داداشی......شیمی پویان نظر ......عربی اول حشمتی بعد برا یادگیری نکات ریز تر ناصح زاده
  • حذف گرامر زبان برای کنکور

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    267 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @haniehno در حذف گرامر زبان برای کنکور گفته است: @ابوالفضل-ریسی من یه جزوه گرامر دارم ۴ ، ۵ صفحه اگه میخوای بفرستم یه نگاه بنداز شاید مفید بود ، فقط نمیدونم چطور بفرستم! ممنون میشم بفرستید میتونید از راهنمای استفاده از انجمن کمک بگیرید https://forum.alaatv.com/topic/4161
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • گزینه دو

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    517 بازدیدها
    خانومِ_دوست_داشتنیخ
    میدونم تاپیک قدیمیه ولی نخواستم دوباره بزنم:face_without_mouth: از بچهای ورودی دوازدهم کسی هست ازمون 2 خرداد یازدهم تجربی گزینه دو رو داده باشه؟ من ازمون دادم ولی چون 2 خرداد 9 صبح بود نتونستم شرکت کنم و خواب موندم:expressionless_face: الان تو جمع بندی میخوام ازش استفاده کنم ولی سایتش طوری بوده که باید حداقل تا اخر خرداد دانلود میکردیم و الان بهش دسترسی ندارم :/ کسی هست دانلود داشته باشدش؟ بفرسته برام لطفا تو سایت های دیگ نیست..! @دوازدهم @تجربیا @یازدهم @دانش-آموزان-آلاء
  • دانشگاه شهید رجائی

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    D
    @maryam111 @81Sobhan 🙏🏻🌷
  • سخترین درس

منتقل شده
    49
    6 رای ها
    49 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Hanieh NosyposyH
    پاسخ: سخترین درس ریاضی ب لطف معلم مهربونم😊🧡 😑
  • موضوع حذف شده است!

0
    0 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    14 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • مدیریت زمان و مدیریت آزمون توی هفته اخر

34
    0 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    دانشجو شریفد
    @MAHSAA26 در مدیریت زمان و مدیریت آزمون توی هفته اخر گفته است: @دانشجو-شریف حتی برا تجربی؟؟ برای تجربی میشه زیر1500
  • عمومی (در نگاه اول اسان)

حل شده
    46
    2 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    712 بازدیدها
    UraniumU
    @maryam111 اره بنظرم روش خوبیه خیلی ممنونم ازت
  • قبولی میکروبیولوژی

17
    4 رای ها
    17 دیدگاه‌ها