Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • بی حالی...

33
    5 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    602 بازدیدها
    f.noori7979F
    @nazi-salehi در بی حالی... گفته است: راستی دوستان نظرتون درمورد شربت عسل که ببریم سر جلسه چییه؟؟ یکی از دوستان گفتن عسل بخور صبحونه بنظرم رسید شربتشو ببرم هم خوب باشه شدنیه؟؟ سلام بهتره چند روز قبل کنکور صبحانه و تنقلاتی که میخواین روز کنکور بخورین رو تو آزمونایی که تو خونه میدین امتحان کنین که برای روز کنکور مشکلی از این لحاظ نداشته باشین بنظر من مویز خوبه سرجلسه بخورین(بی دردسره و انرژی زا) آبنباتم برای وقتی که خیلی وضعیت وخیم شد:face_with_tears_of_joy:
  • حذف مباحث

23
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    280 بازدیدها
    amir ahmadiA
    تقسیم یاخته میتونه توی مباحث ۴فصل اول دوازدهم به خصوص مبحث ژنتیک ترکیب شه جدا از این از ۱۰تا تست گیاهی معمولا دوتاش ژنتیکه که تا حدودی ممکنه نیاز به تقسیم یاخته باشه تقسیم یاخته بنظرم خیلی مهمه سعی کنین فشرده بخونینش چون حیفه حالا خودشم که تست مستقیم از خودشو داره درسته دیگه وقت خونرن مبحث جدید نیست وای چون یه پیش زمینه ای دارین ازش اگه راه داره بخونیدش
  • زیست:جانوری یا گیاهی؟!

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    MonoM
    @Jack-Morfin-2 به نظرم اینکارو بکنین و از تتا گیاهی اقای موقاری استفاده بکنین
  • بچه ها لطفا کسی که آر شیمی دیده کمک کنه

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    330 بازدیدها
    Sh.ES
    @Rahmat-Kherad @راهنما-شیمی @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • سوال

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    nima HN
    @Hanie-Sadeghi-0 کنکور قدیم که تموم شد دیگه :) باید جدید بگیرید
  • الان چی شد دقیقا

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    چیچکچ
    @ساقی دیشب شبکه خبر نوشت که کنکور سراسری سرجاشه
  • تست

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    59 بازدیدها
    پری نازپ
    یه سوال دیگه مال انسانی ها ریاضی شون به درد نمیخوره؟ @راهنما-ریاضی @دوازدهم
  • ادبیات کنکور در یک ماه

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    mmhdishafieeM
    @mrma تاریخ ادبیات نظام جدید کم حجمه و یه تست داره، بخونش. قرابت رو کار کن.(من هفت خوان خیلی سبز دارم، خوبه و ازش راضیم. اما حجیمه!) لغات و املا هم مباحث به نسبت ساده ای هستن.
  • دور دنیا یا کنکوریوم؟

19
    3 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    249 بازدیدها
    خانومِ_دوست_داشتنیخ
    @saba-zarei اره بعد اینکه گذاشتم رفتم یه سری سایت دیگم دیدم :/// حداقل تو خود سنجش باید اعلام میکردن ک قطعی شده..!
  • ب نظرتون چی کار کنم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    honeyghandhastigh8190 GhH
    @Mono ٨تا ازمون کتاب زردو با یکی از دوستام از اخرین ام نهایی تا همین هفته پیش کار کردیم ک دوتای اخرشو ب خاطر کمبود وقت واسه جم بندی بی خیال شدیم احتمالا اون دو تا هم الان بدیم ریاضی های نود ب اینورم زدیم مونده فقط٩٧البت تست نشان دار خیییییلی زیاد دارم ک تازه شاید تو همین ی ماهم نرسم همشو بزنم
  • کارگاه نکته و تست دهم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    FaMiF
    @Mono منم دنبال یک سری تست خوب میگشتم.تعریف یک سری بچه ها رو از کارگاه نکته و تست شنیده بودم گفتم ببینم از نظر بچه های الا سطحش چطوره.
  • تابستان کنکوری 1400

حل نشده
    16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    nima HN
    @melwnii-Ms اشتباه شما همینه دقیقا :) انفاقا مدرسه کار درستی کرده بحثش مفصله مایل بودین دربارش حرف میزنیم
  • راه 1400؟ با چی برم؟ چجوری برم؟

منتقل شده الا 1400
    31
    0 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    716 بازدیدها
    I
    @moja-J محتوا تقریبا یکیه شما میتونی از هرکدوم که خوشت اومد استفاده کنی منتهی اگه به من باشه تدریس اقای کازرانیان رو میبینم چون تدریس اقای یاری خیلیییییی طولانی شد فکر کنم ۱۸۰ قسمت شده!! اگه وقت داری و حوصله هم داری و میخوای کامل فیزیک دهمو ببندی میتونی از اقای یاری استفاده کنی اگرم که نه میتونی از تدریس اقای کازرانیان استفاده کنی
  • راهنمایی برای کنکور 1400

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    moja JM
    @mardavij ببخشید مشه بگید از هر درسی کدوم استاد رو انتخاب کنم؟
  • طلایی ریاضی

2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    48 بازدیدها
    zeinabmaghsoudiZ
    تستاش سنگینه آرش بهتره بنظرم
  • کنکور

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    romisaR
    @Zahra-_-Gh در کنکور گفته است: بچه ها تو حوزه کنکور کسایی ک تو یه مدرسه بودن نزدیک هم میفتن یا ن بین مدارس دیگه پراکنده میشن؟؟ @دوازدهم @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا حتی ممکنه دو نفر از یه مدرسه یه دانشگاه قبول شن و یه رشته و هم کلاسی هم باشن من چن مورد دیدم😂
  • تازه می خوای بری دهم برنامه ریزی تابستون

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    S
    @کبری-نگهداری در تازه می خوای بری دهم برنامه ریزی تابستون گفته است: درس های دهم چقدر ش رو بخونيم و تقریبا این یک ماه چه طور برنامه ریزی کنیم یه نگاه به این کلیپ ها بندازید کمکتون میکنه https://alaatv.com/c/6319
  • پرینت ثبت نام کنکور :/

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    278 بازدیدها
    f.noori7979F
    @Dr-agon خواهش میکنم:tulip: کاری نکردم که:smiling_face_with_smiling_eyes:
  • سردرگم در جمع بندی مطالب پایه

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    231 بازدیدها