Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • فیزیک استاد یحیوی

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    FragileF
    سلام کسی سطح میدونه فیزیک استاد یحیوی چطوره؟ @دانش-آموزان-آلاء
  • آزمون های آزمایشی سنجش!

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    H_RH
    آزمون های نسبتا خوبیه نه الکی سخته نه خیلی آسونه ... تایم و فضا برگزاری هم تقریبا شبیه کنکوره
  • شیوه افزایش درصد در دروس ریاضی فیزیک شیمی آلا

4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    خانومِ_دوست_داشتنیخ
    @saba-zarei راه ابریشم چطوریاس؟ کلا میتونی همایش های الا رو توضیح بدی که هر کدوم چطورن؟
  • تابستون کنکور ۱۴۰۰

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    Parnian MohammadiP
    بچه ها من دارم اختصاصی دهم و بخشی از اختصاصی یازدهم ( ریاضیات ) رو می بندم دبیر فیزیک پیدا نمی کردیم با دوستامون به صورت اتفاقی با صفر تا صد فیزیک دهم آقای محمد رضا یاوری آشنا شدیم..بیییییی نهایت منتظر صفر تا صد فیزیک یازدهم و دوازدهم ایشونم:(( ولی هنوز نیومدهه
  • کلاسینو

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    312 بازدیدها
    Mahbobeh ZareM
    @به-سان-خورشید ممنون دوست عزیز حتما این کار رو میکنم🌷
  • راهنمایی کنید

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
    M
    @Fragile در راهنمایی کنید گفته است: @M-Tg ی دقیقه بیا پی از اون موقع که مدیر گفته هی نگید بیا پی وی تو به همه داری میگی بیا پیوی:face_with_tears_of_joy: :face_with_rolling_eyes:
  • کمک برای زبان

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    رضا تهرانیر
    @romisa در کمک برای زبان گفته است: @رضا-تهرانی سلام دوست آلایی لطفا عنوان های مختصرتری رو انتخاب کنید باشه حتما
  • واقعیت DVD های اموزشی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    asmw mmdnA
    نفیسه جان ی چیزم بگم در راه کنکور ی چیز بگم ما ترکا ی کلمه ای دارم ک اصلاحا میگیم{سونگولاماخ لازم نیس} ینی این موسسه خوبه یا اون خوبعهه رو بیخیال شو هر چی هرکی گذاش ببین من خودم همشو دیدم ولی متاسیفانه اینروزا ک باید جمع بندی کنم یکم سردی میکنم .کارتو قشنگ با حوصله قدم ب قدم شروع کن و اصلا ب دوستاتممم نگی اینی ک گفتم حاصل زخمایی هس ک بم زدن همیشه میرن تست میزنن میان میگن ماتو جشن بودیم یا تو سفر بودیم تاتورو سرد کنن خدا رو هزار مرتبه شکر ک معلممون مارو با آلا آشنا مکرد و اصلا.. ما کارنامه بیس داشتیم ولی نمیدونسیم اصلن کنکور چییه توکلت ب خدات باشع
  • زیست موقاری

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    175 بازدیدها
    I
    @Mohammad-Javad-Mo-Ja Me too منم مشکل شما رو دارم و واقعا سرعتم خیلیییی پایینه نه اینکه کلا نخونما! منظورم اینه بس که زیست دهم پر نکته اس و آقای موقاریم که ماشالللااااه از این نکات هزار تا نکته دیگه بیرون میکشه واقعا نوشتنشون طول میکشه البته به یه جمع بندی که با خودم کردم دیدم که اگه اینارو اینجور بخونم یعنی درس رو با کیفیت بخونم بهتر از اینه که کمیت رو ببرم بالا ولی بدون کیفیت! در ضمن من روزی ۳ ساعت زیست میخونم😢 تااااازه من زیست یازدهمم نبستم 😐 و عملا باید هر دوش رو تا میتونم باید قبل از سال تحصیلی جدید شروع کنم😭😭اینم شانس مایه
  • روش جزوه نویسی شیمی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    zzz rZ
    ببین جزوه نویسی و نکته نویسی یا خلاصه نویسی بستگی ب خودت داره چون این خودتی ک جزوتو میخونی ولی خلاصه نویسی با نکته برداری یا نکته نویسی فرق داره اگ بخای خلاصه نویسی کنی بهتره جامعیت اون درس و بدونی و چیزایی کیلیدی اون مبحث‌ و بنویسی ولی من خودم اینطوری ام ک هردو رو باهم انجام میدم ینی وقتی دارم فیلمارو میبینم هم حلاصه وار چیرایی ک میگن و مینویسم هم نکاتی ک خیلیی مهمه به نظرم و یا باید برای خودم بنویسم ک حتما بخونمش بستگی ب خودت داره ک چیارو بنویسی و چیا برات مهم باشه و یا همش جلو چشمت باشه وقتی خلاصه وار مینویسم جزوه رو ک هم دارم فیلم میبینم نکات مهم و هم همونجا مینویسم ولی هایلایت میکنم اونا نکته هتی مهم هستن اینطوری روش خوبیه ک وقت کمیم میگیره موفق باشی
  • همایش تفتان

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    58 بازدیدها
    Amir Hossein GhA
    @خانوم-_دوست_داشتنی چشم
  • تست

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    MM.zahedM
    @Rare_1 فارسی رو ک مبحثی کار کن قواعد جدا لغت و املا جدا قرابت جدا و... اما عربی لغت و قواعد رو ک باید مسلط باشی و جدا کار کنی اما یه نگاهی هم به متن کتاب بنداز و کتاب هایی ک متن دارن چون فکر میکنم ۴ تا سا ۵ تا تست راحت متن میدن همیشه حیفه از دست بره
  • زمین شناسی

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    maryam111M
    سلام ببینید تو کانال آقای افشار یه ویس درباره این مورد هست که میگه زمین شناسی توی رتبه کشوری شما تاثیر داره که ببینید بین ۶۰۰هزار نفر تجربی کشور چندم شدید و هیچ تاثیری در قبولی شما نداره چون رشته ای ک شما قبول میشید با توجه به رتبه منطقه شماست و نکته دیگه هم که گفتن اینه که کسی که زمین نزده الزاما نمیتونیم بگیم داروسازی قبول نمیشه ولی کسی که دارو میخواد بهتره که زمین رو هم بزنه ولی میتونه بدون زدن زمین هم داروسازی بیاره...بنابراین زمین عملا در سرنوشت ما تاثیری ندارد🙃
  • کنکور تجربی از رشته ریاضی...ارزش دارد؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    Sh.ES
    چرا دوتا تاپیک زدی با یه موضوع و متن آخه ؟
  • اعتراض به نمره امتحان 😞😞

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    aida saadatiA
    @دکتر-علی-ف خدا روشکر
  • جمع بندی زیست...

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    asma kianiA
    @fatemeh81 همایش تتا ماله آقای موقاری قطعا بی نظیره تتا فقط گیاهیه دیگه؟؟؟؟
  • همایش جدید

4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    Sh.ES
    @lAmir-hossein خواهش میکنم :)
  • در تایم محدود، آلاء یا درسنامه؟

11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    298 بازدیدها
    Sh.ES
    آلا بهتر از درسنامه هاست . کلیپ هارو ببینین و جزوه برداری کنین. تبریک میگم . حالا شما یه درسنامه ی فوق العاده دارین که کامل تر از کتاب درسی و هر کتاب دیگه ایه . :)
  • زبان

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    M
    @رضا-تهرانی در زبان گفته است: @Mr-Fantastic در زبان گفته است: سلام @رضا-تهرانی داخل این تاپیک هر سوالی درباره زبان کنکور داشتید بپرسید https://forum.alaatv.com/topic/17545/کنکور-منحصرا-زبان ممنون :hibiscus:
  • مهم های پزشکی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    105 بازدیدها
    S
    @Roqayeh-Moosavi توی عمومی ها هم فارسی از همه مهم تره