Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • نحوه خوندن زیست گیاهی

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    231 بازدیدها
    دریا دریایید
    @fatemeh81 در نحوه خوندن زیست گیاهی گفته است: @دریا-دریایی اره خریدمش میخواستم ببینم علاوه بر اون برم بازم تست بزنم یا ن حتما!این که کاملا مشخصه آقای موقاری نهایت ۲۰۰ تا تست بزنن بیشتر که نمی تونن بزنن
  • برنامه ریزی و انگیزه

انسانی کنکور۱۴۰۰ برنامه ریزی انگیزشی انگیزه
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    ZaraaZ
    @انسانیا
  • علوم قضایی

انسانی کنکور۱۴۰۰ همیاران کنکور دانشگاه
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    273 بازدیدها
    Sh.ES
    @انسانیا @ناظم
  • تابستون بخونیم اخه چ جوری؟

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    Sh.ES
    شما که ریاضی هستین، برای جمع بندی ریاضیتون، مجبورین از پایه همه چی رو کار کنین که هم دهم بسته میشه و هم یازدهم . فقط فیزیک و شیمی مباحثشون با هم فرق داره و باید تمرکز بیشتری رو برنامه ریزیشون باشه .
  • حفظ ایات دینی

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    A
    قطعا باید حفظ کنی
  • چرا این برنامه قلم چی دینی نداره؟

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    Hassan MortezaviH
    @Mohammad-Javad-Mo-Ja میشه برام بفرستی؟ چون پیدا نکردم
  • موضوع حذف شده است!

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    34 بازدیدها
  • سرعت تست زنی

سرعت تست زنی سرعت تست زنی مشاوره
    3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    323 بازدیدها
    night kingN
    سلام. راه افزایش سرعت تست زنی، تست زدنه. سعی کنین از این به بعد حتما تست زماندار بزنین و بیشتر زمان باقی مونده رو روی تست زدن صرف کنید.
  • در مورد کلاس هاتون و مشاوره

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    18 بازدیدها
    M.anM
    سلام ممنون خدمات اصلی آموزشی در آلاء کاملا رایگان هست برای شروع می تونید از دوره های 0تا 100 استفاده کنید که کامل مباحث آموزش داده میشه در کنارش با استفاده از کارگاه های نکته و تست می تونید تست های بیشتری رو ببینید و اصول تست زنی رو یاد بیشتر یاد بگیرید این دوره ها کاملا رایگان هستن دوره های آلاء هم کاملا غیر حضوری هستن می تونید به صورت دانلودی یا پخش آنلاین استفاده کنید برای مرور و جمع بندی ها هم می تونید از همایش ها استفاده کنید که هزینه پایینی دارن
  • نزول در ادبیات و کنکور

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    168 بازدیدها
    romisaR
    @mrma سلام‌من حتما به شما توصیه می کنم آزمون جامع بزنید و حل کنید و براساس نتایج اون پله پله پیشرفت کنید هرجایی که کم تسلط بودین رو لابه لای آزمون ها تست بزنید و بکشونید بالا برای ادبیات و دیگر عمومی ها بهتون پیشنهاد می کنم کنکورهای اخیر همه رشته ها ریاضی تجربی انسانی هنر و زبان و خارج رو کار کنید کمه کم از ۹۵ به بعدشونو بزنید
  • تست زمان دار

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    saaaionadmsS
    هرپایه ای ک هستین بعد زدن ۵۰ درصد تستایی ک برای ی درس قراره بزنین (حالا اگه کلن ۲۰۰ تا میخواین بزنین یا ۱۰۰۰ تا فرفی نمیکنه ) من اینجوری تست زمان دار میزنم ک مثلن اگه مثلثات یازدهم قراره ۲۰۰ تا تست بزنم ازش ۱۰۰ تاش رو یکی در میون بدون زمان میزنم میمونه ۱۰۰ تا تست تو ۵ تا ازمون ۲۰-۳۰ دقیقه ای میزنم ک از همه مباحث اون فصل باشه
  • چی بخونم تا به این درصدا برسم ؟

74
    2 رای ها
    74 دیدگاه‌ها
    945 بازدیدها
    bad boyB
    @fatemeh-ganj تشکر
  • کنکورسال های گذشته

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    Dan wolfD
    @Mr-Fantastic اره رفیق اصلابحثم چیزی دیگه ای بوداززدن این تایپیک ممنون.هرکسیکه کنکورمیده بایدخودشوبرای حل کردن بیش از100سوال پشت سرهم امادهکرده باشه
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    10 بازدیدها
  • صفر تا صد ریاضی یازدهم

23
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    399 بازدیدها
    Sh.ES
    @Hassan-Mortezavi اون علامت صحبت اون بالارو میببنی؟ بزن روش . گزینه ی همه ی گفت و گو هارو انتخاب کن و قسمت جست و جوش آیدی من رو سرچ کن . بعدش بزن رو آیدیم . صفحه ی گپ باز میشه خودش ....
  • مطالعه دروس در تابستان برای دانش آموز نهم به دهم

مشورت
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    235 بازدیدها
    MonoM
    @Ariyana-Moghadary خاهش میشه موفق باشین✌
  • سهمیه بندی کنکور

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    219 بازدیدها
    BioB
    @دکتر-علی جز همون منطقه خودشون حساب میشن
  • حسابان یازدهم ، ریاضی تجربی یازدهم ، مسئله اینه...

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    Hassan MortezaviH
    سلام دوستان من ان شاءالله سال دیگه وارد یازدهم تجربی میشم، برا ریاضی ، فقط آقای صدری تدریس دارن، من نظرات دوستان رو خوندم ، گفتن بهتره حسابان استاد ثابتی رو ببینم ، ولی چون کتاب یازدهم رو ندارم ، نمیتونم حسابان رو با ریاضی تجربی تطبیق بدم!! راهنمایی دارید که چطور بخونم؟
  • مشورت...

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    105 بازدیدها
    MonoM
    تینک هر روز یا هر هفته ی کتاب تموم بخاوی بکنی اذیت میشی میتونی هر کدومو هر روز توی تایم کم داشته باشی با برنامه ریزی بلند مدت میتونی کلشو جمع کنی
  • سوال در مورد پاسخنامه تشریحی کنکورها به صورت فیلم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    255 بازدیدها
    Z
    @Archer مثلا ریاضی اقای امینی راد به این شکله که تستای کنکور د ازمون ازمایشی رو حل میکنی ولی به صورت تیپ تستی اورده مثلا این طور نیست که از سال ۹۰ تا ۹۸ دقیقا تمامی سوالات مربوط ب حد رو حل کرده باشن ولی در هر صورت من راضیم ازشون خدا خیرشون بده