Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • pdf

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    131 بازدیدها
    Ali MasouminyaA
    @دکتر-علی-ف در pdf گفته است: سلام بچه ها کسی میدونه چطور باید فایل های pdf رو ویرایش کرد/مثلا بخش هایی رو حذف کرد سلام آره میشه. ولی توی Word نبر معمولا نمیشه. اگر هم بشه کلا بهم میریزه. شما باید از نرم افزار Nitro pro 10 استفاده کنی. از اینترنت دانلودش کن. فقط توجه کن که برای ویندوزه نه اندروید.
  • خیلی سبز یا نشر الگو ؟؟؟؟

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    دریا دریایید
    @H_R نشر الگو خوبه تست هاش زیاده اما به نظرم نسبت به هفت خوان خیلی سبز سطحش یکم پایین تره من هردو رو زدم و به نظرم خیلی سبز بالاتره
  • با خستگی درس خوندن چه کنم؟:(

13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    197 بازدیدها
    Roya JahanR
    @Mohammad-Javad-Mo-Ja چه پشتکاری عالیه😉🌹🌹
  • واژه نامه ی فارسی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    20 بازدیدها
    Sh.ES
    من سعی میکنم معنی هر کلمه رو تو یه سری جاهای معروف که به کار میرن به یاد بیارم . یا هم وزنشون رو ... حتی براشون جمله سازی های مضخرف یا خنده دار میکنم که یادم بمونن . :winking_face_with_tongue:
  • چه ساعاتی در روز برای درس خواندن مناسبه

حل شده
    14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    234 بازدیدها
    Pasdar AshuraP
    @Pasdar-Ashura خیلی خیلی ممنونم ازتون دوستان
  • راهکار هایی برای ترکوندن زیست💣

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها
    H
    @Student-s در راهکار هایی برای ترکوندن زیست💣 گفته است: @Hesam-Mohammadi اره من همین روش تو ذهنم هست ولی نمیدونم که اینکار درسنی هست ونتیجه بخشه؟؟ لطفا اگه راهکار هایی دارید بگید ممنون برای من که خوبه اون دیگه سلیقه ایه
  • شروع برای کنکور 1400

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    161 بازدیدها
    zare smartZ
    @fatemeh8181 در شروع برای کنکور 1400 گفته است: دارن اگه باز کمکی بو ممنون از راهنماییت دوست عزیز
  • تست در کلیپ های آلا

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    asmw mmdnA
    تعداد مهم نی عشق جانم . تنوع و جوندار بودن تست مهمه
  • کافه دینی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    B
    @پری-ناز در کافه دینی گفته است: @Brice روزانه مرور می کنید یا هفتگی یا ماهانه؟ طبق اخرین برنامه از اخرین مشاورم:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: توی برنامم ایات و حفظیات شیمی بود که یه روز درمیون تکرار میشد
  • کافه عربی

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    MRK 0M
    البته به نظر من بهترین منبع خود کتاب هست حالا ی سری قواعد داره ک فکر نمیکنم خیلی پیچیده باشه و نیازی ب فیلم نیس ... من ک خودم از رو کتاب میخونم و چند تا فیلم هم ک دیدم ب این نتیجه رسیدم ک خودم وقتی از کتاب بخونم بیشتر یاد گرفتم تا مطالب فیلم😁 ایشالا همه انسانیا موفق باشن و البته گروهای دیگه هم همینطور 😌😘
  • راهنمایی در مورد ریاضی

منتقل شده
    20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    308 بازدیدها
    Student.sS
    لطفااا🙏🙏🙏🙏🙏
  • برنامه ریزی

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    249 بازدیدها
    my nameM
    @Mohammad-Javad-Mo-Ja لینکی ک گذاشتم رو ببینید استاد امینی کانل توضیح دادن :) https://alaatv.com/c/6319
  • مطالعه کنکور 1400

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    A
    @Mohammad-Javad-Mo-Ja من پارسال دهم به یازدهم بودم و تو تابستون میانگین روزی 10 ساعت میخوندم و نمیرسیدم به مبحث آزمون...آزمون دادنم بزرگترین اشتباه بود چون مثلا یه مبحثو به تسلط نرسیده بودم از دهم ولی از ترس تراز تند تند میخوندم که یه درصدی بزنم...به خودتون بستگی داره ولی سرعت آزمون تو تابستون برای من زیاد بود یکم...
  • یه ماه مونده به کنکور

حل نشده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    FragileF
    @Fatemeh_abadi بیا پیوی ی دیقه عاخه پیویت بستس
  • مشکل خواب

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    Ahmad MoeinA
    @mahsa26 در مشکل خواب گفته است: @yacn من پارسال ک اینطوری بودم میرفتم کتابخونه خوب بود الان نمیدونم کتابخونه ها به خاطر کرونا اجازه میدن یا ن میتونی درسی ک دوستش داریو اول صبح قرار بدی حفظی نباشه هم بهتره چون الکی کش پیدا میکنه سعی کن ریاضی یا فیزیک حل کنی (یه روز درمیون ک خسته کننده هم نباشه برات)چون باید بنویسیو حل کنی زود میتونی تمرکز کنی روش
  • همایش تفتان/جمع بندی پایه

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    Dr.ArianD
    @M-an حتما تموم کردن که تفتانو میخوان دیگه
  • عدم تمرکز در دوران جمع بندی

10
    4 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    B
    @Kosar-Darzi در عدم تمرکز در دوران جمع بندی گفته است: @Brice سلام . منم ی مدت بود اینجوری بودم و واقعا دیوونه میشدم وقتی بعد از اینکه تمرکزم میپربد میدیدم چقدر از تایمم رفته و خیلی از دست خودم عصبانی میشدم .... تا اینکه بعد از چن وقت به خودم اومدم و هدفهایی رو ک دارم و واسشون زحمت کشیدم رو ب خاطر اوردم و با خودم گفتم من انقدر عالی تا اینجا درس خوندم و نباید این چن وقت اخر رو با این کارها ب پایان برسونم... چون واقعا حیفه... میخوایتم بگم اگ ادم به ایندش و زندگی اینده ای رو ک داره فک کنه و ببینه ک واقعا زنگی ایندش ب همین رکزاش لستگی دتره ..واقعا خودش ب تکاپو میوفته و واسه رسیدن به هدفش با تمام قدرت میجنگه همچنین ب نظرم ویسای انگیزشی هم میتونه موثر باشه پر قدرت ب راهت ادامه بده👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍🎓``` code_text %(#00e1ff)[سلام] %(#0048ff)[راستش از بس دنبال عکس و فیلم انگیزشی بودم دیگه حالم از همشون بهم میخوره]:face_with_tears_of_joy: :blue_heart: %(#0048ff)[ایشالله منم مثل تو برگردم به روزای عالی بودنم]:red_heart: %(#ff00e1)[ممنونم عزیزم]
  • مطالعه زمین برای دارو

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    Dan wolfD
    @romisa اره ممنون
  • انگیزه و برنامه ریزی/جمع بندی

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها