Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • اشکالات برنامه ام چیه؟

حل شده
    10
    1
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    210 بازدیدها
    SharllotS
    @Pasdar-Ashura دقیقا در واقع اگه ۱ساعت خونده بشه برا تنوع درسیت وقت زیادی خواهد موند و بدین ترتیب مشتاق تری برا ادامه کار ! حالا این ۱ساعت حسابان با افزایش ساعت مطالعه ی روزانه ، بیشتر هم میشه طبیعتا ؛)
  • وسواس

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    132 بازدیدها
    romisaR
    سلام‌من بعضی دروس خاصو می نوشتم البته الانم اگه ببینم جزوه خوبی از بقیه قبلش نوشته شده از همون استفاده می کنم و دیگه نمی نویسم😁
  • مشاور بگیرم یا نه؟

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    400 بازدیدها
    romisaR
    @Dokhtar-zemestan سلام‌من خودم‌مشاور خصوصی نداشتم ولی سوالامو به طرق مختلف می پرسیدم و وویس های مشاوره ای چن تا مشاور خوب رو گوش می کردم و برنامه ریزی و تست زنی یاد می گرفتم ولی واسه انتخاب رشته رفتم پیش یه مشاور خوب
  • انتخاب دبیر شیمی

شیمی نظام جدید آلاء
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    L
    @zahra-ansarifard سلام.هیچ کدام. فکر میکنم سطح تدریس این دو دبیر عزیز خیلی پایین باشه و بهتره خودخوان و از روی کتاب بخونید. مطمئن باشید هر تستی که خودتون میزنید صد ها بار بهتر از تستی هست که دبیر براتون میزنه. اگر اصرار به فیلم دیدن دارید آقای صنیعی گزینه بهتری هستند.
  • دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    474 بازدیدها
    MahDsM
    سلام من خودم نوشیروانی درس میخونم ، از نظر سطح علمی دانشگاه خیلی خوبیه مخصوصا اگه رشتتون کامپیوتر،برق و مکانیک باشه ،استاداش عالین ، بله تو رتبه بندی تایمز هم زیاد اول میشه ، و ملاک این رتبه بندی هم تولید محتوا و علم دانشگاه نسبت به اعضای هیئت علمی و دانشجوهاست ، و چون دانشگاه ما از نظر تولید مقاله های بین المللی خیلی فعاله تو این رتبه بندی اوله، ولی خب قطعا کم و کاستی هایی هم داره دانشگاه ما ، دانشگاه شریف،امیرکبیر و تهران قطعا انتخابای بهتری هستن چون اولا تو تهرانن و فرصت هایی بیشتری هست تهران ،دوما رسیدگی بیشتری به اون دانشگاها میشه از نظر کاراموزی ورکشاپ ها و کارگاه هایی که خیلی به درد بخورن ولی در کل نوشیروانی تو دانشگاه های صنعتی قطعا یکی از ۵ دانشگاه برتر ایرانه
  • سایت که تست استاندارد داشته باشه ؟؟؟؟

سایت برای سوال
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    120 بازدیدها
    M.anM
    می تونید از تست های کارگاه های نکته و تست آلاء استفاده کنید
  • قلم چی یا گاج؟ چرا؟ مسئله این است ......🤨🤔😏

25
    2 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    137 بازدیدها
    د
    فقط گزینه دو هم عمومی هاش خوبه و هم اختصاصیاش //
  • چطور کمتر حرف بزنم؟؟

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    368 بازدیدها
    M.FaAM
    سلام هر وقت هر حرفي به ذهنتون زد روي يك كاغذ بنويس پايينش بنويس استپ،و به حرفات قول بده زماني كه استراحت ميكني بهشون فكر ميكني! و وقتي آزادي اون برگه رو بيار حرفاتو بزن.
  • تفاوت فیزیک تجربی 98ب99

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    39 بازدیدها
    Dan wolfD
    لطفاجواب بدیدعزیزان
  • جمع کردن دهم و پیش خوانی یازدهم در تابستان 99

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    haniyeh_313H
    @Laynad کانون می رفتم ولی چون نمی رسیدم بع برنامه اش تصمیم گرفتم نرم تابستون
  • کیا روش سه روز یکبار رو اجرا میکنن؟کمک میخوام

منتقل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    Z
    @یسنا من خودم اینکارو میکنم مثلا من زیستو که خوندم بعد برای خودم چنتا درسو الویت بندی کردم در س الویت ۱ و ۲ رو خوندم الان ازمون میدم سعی میکنم اول به اونا پاسخ بدم بعد اون یکیا بعد تو بازه ی بین ازمون نکات این سوالارو در میارم یا اشتباهاتم رو سعی میکنم رو دروسی بیشتر تو این بازه تمرکزکنم که قبلا دوره (یعنی الویت ۱و۲)کردم و بعد اینکار درس بعدی رو برای مرور میخونم و سعی میکنم از منحنی ابینگهاوس استفاده کنم برای مرور
  • موضوع حذف شده است!

حل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    19 بازدیدها
  • چطور دفتر جزوه نکته ای که آقای موقاری میگن رو بنویسم؟

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    195 بازدیدها
    MonoM
    شما ک الان کتاب ندارین به نظرم داخل یه دفتر جداگانه بنویس بعد ک کتاب زیستو گرفتی بین هر برگه، برگه اضافه کن و فنر بزن اینجوری نکاتو کنار متن کتاب داریو مطالبتو وارد کن
  • فیزیک و ریاضی

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    114 بازدیدها
    night kingN
    @zo درسته ولی شما میتونید اون قسمت هایی رو که مشکل دارید رو ببینین. نیازی نیست قسمت هایی رو که کاملا بلدید رو ببینید. پیشنهاد میکنم مبحث تابع و مثلثات رو حتما ببینین چون خیلی پر تست هستن.
  • دفتر نکته نویسی

تجربی ریاضی فیلم سوال مشاوره ای سوال درسی
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    773 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @علی-فریسات اگه میتونی و خوش خطی و مرتب مینویسی توی حاشیه های سفید کتاب بنویس که یک منبع برای مطالعه داشته باشی و برای مطالعه سردرگم چند منبع نشی
  • تخفیف😅

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    M.anM
    سلام گذاشته بودیم دیگه
  • خلاصه نویسی و تندخوانی

حل شده
    11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @Hoorieh-sh خواهش میکنم موفق باشین
  • راهنمایی واسه زیست میخوام

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    Dr.RashidiD
    @Mono در راهنمایی واسه زیست میخوام گفته است: @Dr-Rashidi به نظرم اگه پایتون قویه کارگاه نکته و تست و ببینین چون حالت مرور هم داره اره خودمم همین فکرو میکنم چون اینطوری با چن تا جدول درس رو مرور میکنم و یه دورم خودم میخونم دیگه کامل با تسلط میرم سراغ تست و تست بیشتریم میتونم بزنم
  • راهنمای درس خوندن و جمع بندی برای کنکور 1400

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    FragileF
    @roya_rad ممنون بنده هم خوشبختم 🧡💛💙❤💜🌹
  • پیشخوانی دروس

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    936 بازدیدها
    Zahra AlizadehZ
    خب تصمیم گرفتم از همین الان شروع کنم کم بخونم یعنی درسای تخصصی را سطحی بخونم:beaming_face_with_smiling_eyes: ممنون از همه بابت راهنماییهاشون:rainbow: :hibiscus: