Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • برنامه ریزی زیست دهم برای تابستون

منتقل شده
    18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    235 بازدیدها
    MonoM
    @ftm-ov من با کتاب ۹۷ پیش میرم چون هنوز چاپ جدید و منتشر نکردن بیشتر دونستن ک بد نیس😅
  • کدام آزمون ؟

65
    1 رای ها
    65 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Arian MpA
    بچه ها فتوسنتز چطوره؟
  • راهنمایی کنید

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    Kosar yalaliiiK
    سلام. کار نکردم ولی اگر توانایی مالی دارین توصیه میکنم با آقای علیرضا افشار مشاوره بگیرین.
  • زیست دهم نظام جدید

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    Golden girlG
    خب به خودتون بستگی و ربط داره که چقدر بخونید و چقدر تست بزنید با توجه به ظرفیت مطالعاتیتون...با فیلم های آقای موقاری جلو برین بعدشم تست همون مبحثی که خوندینو بزنین
  • خستگی ذهنی هنگام مطالعه

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    128 بازدیدها
    N
    @Arian-Mp ببخشید جای این پست اینجا نیست هر پستی جای مخصوصی داره
  • آزمون

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    110 بازدیدها
    H
    @مبینا-جوادی بعضی ها هستن ولی اونا رفیقام بودن زیاد تعریفی نداره فعلا ماز ارزش شرکتو فقط داره از نظرم
  • فیزیک را دریابید

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    miIad1M
    @هور-دخت زیر 18 نباشی خوبه
  • رفع اشکال

قفل شده است
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    VirusV
    لطف دارید ،نه هستم فعلا
  • نظام قدیم

منابع نظام قدیم 400
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    AmirbernosiA
    سلام، هنوز مشخص نیست برای 1400 نظام قدیم رو براش سوال طرح کنن یا نه، اگه فقط نظام جدید باشه، باید نظام جدید کنکور بدین
  • ورودي دوازدهم

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    23 بازدیدها
    ainaz karimiA
    پاسخ: دهم و یازدهم منم امسال ميرم 12 از الان ميخوام سعي كنم ١٠_١١ جمش كنم رفتم مشاوره گرفتم ولي اميدخاصي ندارم به اينكه جمع ميشه😐دو صفحه زيستو ٤٥مين طول ميدم تا بخونم😂🤨 اما قلم چي برنامه هاش خوب نيست به نظر من طبق توانايي خودتون يا ي مشاور كار بلد جلو بريد موفق تريد كانون فكر منافع خودشه نه بازدهي كسي از كاظم قلم چي لطفي به ما نميرسه :)))
  • ریاضی دهم نظام جدید

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    Babak mansB
    @MazikA در ریاضی دهم نظام جدید گفته است: @Babak-mans اصلاً شما از جدول ضرب حسابشو بکن یعنی اون قدر پایه تدریس می کنن؟؟؟؟؟؟؟اینکه عالیه فقط یه ذره از لحاظ قیمت.......
  • کنکور ۱۴۰۰

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    f.noori7979F
    @Ali_mahdavi سلام شما اول باید کتاب های درسی رشته تجربی رو تهیه کنید و دروسی مثل زیست رو که پیش زمینه ای ازش ندارید رو آموزش ببینین که پیشنهاد من بهتون استفاده از فیلم های آلاء هست برای مطالعه بقیه دروس چون بین ریاضی و تجربی مشترک هست تقریبا فکر نکنم به مشکل بر بخورین و مطالعه خودتون کافیه ولی اگه دیدین توی یه درس یا مبحث مشکل دارین بازم میتونین از فیلمای آلاء استفاده کنین در مورد برنامه ریزی شما میتونین درس به درس پیش برین ولی اگه خسته کننده میشه براتون روزاتونو به چند قسمت تقسیم کنین و توی هر قسمت یه مبحث از یه درس رو بخونین تا جایی که میشه تست بزنین مخصوصا برای زیست آخر هر هفته و ماه هم مطالبی که توی اون مدت خوندین رو مرور کنین که این مرور میتونه با حل چندتا تست از اون مباحٍٍث باشه و بعد از تحلیل تست ها اگه توی مبحثی مشکل داشتین دوباره بخونینش سعی کنین یه آزمون شرکت کنین و عصر بعد از هر آزمون رو به تحلیل آزمونی که دادین اختصاص بدین
  • امتحان نهایی دوازدهم آره یا نه؟

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    f.noori7979F
    @Infinitie-A سلام نمره کتبی هر درس در امتحان نهایی 30% تاثیر مثبت روی درصد همون درس داره و اینکه تا شهریور باید اون درس پاس بشه فکر کنم معدل توی کنکور تاثیری نداره مگه برای بعضی دانشگاه ها مثل فرهنگیان که معدل از یه حدی نباید پایینتر باشه
  • حذفیات

15
    2
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    167 بازدیدها
    mahsa26M
    @Mbf مرسی
  • دهم و یازدهم

31
    4 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    356 بازدیدها
    D
    @mj323 سلام موافقم🥀
  • جمع بندی دهم

19
    3 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    N
    70/30 60/40 اینا چیین:expressionless_face: :expressionless_face: :face_without_mouth:
  • حل آزمون ها در خانه.خوب یا بد؟

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    N
    @HADAF خواهش میکنم موفق باشید
  • فصل 1 دهم زیست

منتقل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
    HADAFH
    اره مطالب الکی زیادی داره و اصلا جنبه تستی نداره ولی گفتم که هرچیزی که توی کتاب هست احتمال داره اصلا بگو 0/001 % ولی احتمال داره
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    13 بازدیدها
  • مشاوره ی آلاء

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    97 بازدیدها
    f.noori7979F
    @عرفان-مجیدی سلام فیلم های مشاوره هست ولی برنامه شخصیه و برای هر فرد متفاوته