Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • فارغ التحصیل ارشد رسانه، تمایل به کنکور در رشته تجربی با مشغله فراوان

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    FragileF
    @Malihe-Ghanbari سلام انگیزتون قابل تحسینه یه مشاور خوب قطعا میتونه وسیله ای برای رسییدن به هدفتون بشه انشالله که موفق بشین
  • سوال

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    18 بازدیدها
    N
    سلام اولا ک درسنامه رو باااید ریز ریز خوند و مرور کرد بعد به چشم طراح نگاه کنید به متن ک اگه شما طراح بودین از چه جاهایی سوال طرح میکردین کلمات مهم رو هایلایت کنید یا زیرش خط بکشین و در آخر از تستهای ساده شروع کنید بعد تستهای متوسط که یواش یواش راه بیفتین اگرم غلط زدین هییچ عیبی نداره فقط بعد از غلط زدن پاسخ تشریحی رو چک کنید و نکته هاشو بنویسید از غلط زدن نترسید از تست نزدن بترسید موفق باشید
  • کمک لطفا

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    K99_DrK
    اگه فقط حفظ نباشی خیلی هم خوبه
  • دهم و یازدهم رو چطوری تو تابستون ببندم؟

دهم و یازدهم
    9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    528 بازدیدها
    S
    @masy-avan یعنی نظر شما اینه ک مدرسه مریم از مهر می‌تونه مفید تر باشه ؟ الان ک کرونا هم اومده همه چی بهم ریخته ازمونا . طرح مدرسه
  • برنامه ریزی تابستون؟

برنامه ریزی کنکور۱۴۰۰ نظام جدید
    24
    4 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    698 بازدیدها
    fatemeh8181F
    @SAMIR-SHABANI خودت بهترین مشاور میتونی باشی برای خودت
  • بهترین زمان برای شروع مطالعه تابستانه؟

32
    1 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    493 بازدیدها
    fatemeh8181F
    ولی استرس نداشته باشید چون قطعا شمارو از اهدافتون دور میکنه
  • فرصت باقی مونده

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    210 بازدیدها
    mahsa26M
    @مبینا-جوادی من یه مصاحبه خوندم طبق همون میخوام عمل کنم اولش یه دوران گذار (7تا10 روز) داره ک جمع بندی کلیه بعدش میره تو مرحله جمع بندی کنکوری ک سه روز یک بار کنکورا رو باید بزنی و تو فاصله بینشون تحلیل و رفع اشکالو انجام بدی یه نکته ای ک داره اینه ک نباید کنکور داخل و خارج یک سالو پشت سر هم بزنی چون به شدت مشابهن ویه نکته ی دیگه اینکه اگه یه چیزی مثل تقویم درست کنی برای خودت خیلی میتونه کمکت کنه از سطح استرست توی این دوماه باقیمونده هم کم میکنه
  • چگونه سحر خیز شویم ؟

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    222 بازدیدها
    N
    من یادمه مواقعی که اردو داشتیم صبه زوود بدون آلارم بیدار میشدم چون واسم خیلی مهم بود ک خواب نمونم پارسال حتی سرکلاسا هم خواب بودم ولی الان دیگه نهایت 8 بیدارم باید یواش یواش تنظیم کنید و ببینید ک بدنتون ب چقدر خواب نیاز داره همونقدر شب زودتر بخوابین چن روز پیش خواستم از 4 بیدار شم دو روز این روال پیش رفت روز سوم چشمام عفونت کرد ب این نتیجه رسیدم از وقتی ک دارم مفید استفاده کنم
  • صفر تا صد فیزیک دهم تو تابستون!! ولی چجوی؟؟ دهمی ها بیاید

25
    1 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    352 بازدیدها
    Student.sS
    @Armina-mousaviیعنی من این تابستان فیزیک رو با آقای داداشی برم جلو هیچ مشکلی پیش نمیاد وموفق میشم و پیشرفت میکنم ولی واقعا من تو مفهوم گیر کردم...
  • همایش آرش

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    M.anM
    @به-سان-خورشید سلام ممنون در یکی دو روز آینده رو سایت قرار میدیم بله تفتان برنامه داشت ارش هم برنامه داره که طبق اون جمع بندی کنید در واقع همیشه تلاش آلاء بر این بوده که هر سال کیفیت خدماتش رو بهتر از قبل کنه چه از لحاظ فنی چه محتوایی خدا رو شکر که راضی هستین :)
  • آموزشگاه علامه بهتره یا پزشکان برتر

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    Mary . SM
    @nafas-m در آموزشگاه علامه بهتره یا پزشکان برتر گفته است: @Mary-S در آموزشگاه علامه بهتره یا پزشکان برتر گفته است: @دانش-آموزان-آلاء
  • برنامه ریزی

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    masy avanM
    @N-n-good در برنامه ریزی گفته است: @masy-avan من طبق پستایی که گذاشتید فک میکنم ازمون گزینه دو شرکت کرده باشید اگه شرکت کردید نظرتون راجع به بانک تست گزینه دو چیه؟ در كل سوالاي گزينه دو به سوالات كنكور نزديكتر متمول تره.خوبه ازش استفاده كن
  • آزمون ها وآموزشات قلم چی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    244 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    سلام سوالات آزمونای آزمایشی همشون انتخاب بین بد و بدتره هیچ آزمون آزمایشی نیشه گفت خیلی سر تر از اونیکی هستش ما هدف اصلیمون از آزمون دادن اینه که تو یه چارچوبی به اسم برنامه جلو بریم و وقتی هم با اون برنامه میریم جلو، بعدش آزمون بدیم و بعدش حتما و حتما تحلیلش کنیم اصن آزمون بدون تحلیل هیچ ارزشی نداره من واقعا از اون موقعی که آزمونامو تحلیل میکنم میفهمم کجاهای درس میلنگم و کجاها اشتباهای محاسباتی یا... دادم به نظر من قلمچی و گزینه 2 یه کوچولو نسبت به بقیه ازمونا سرترن
  • مرور یا روش سه روز یکبار؟؟؟

22
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    327 بازدیدها
    romisaR
    @یسنا سلام وقت به خیر به نظرم آزمون جامع حل کنید با تحلیلش https://forum.alaatv.com/topic/15573/این-داستان-جمع-بندی/35
  • پیشخوانی با آلا

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    اولویت اولتون تسلط کامل برروی مطالب دهم باشه هروقت کامل به دهم مسلط شدین (با آزمون جامع از دهم دادن میتونین بفهمین مسلطین یا نه) میتونین برین یازدهمو تاجایی که میتونین پیشخوانی کرده و تست هاشم بزنین
  • آزمون های گزینه 2

منتقل شده
    48
    1 رای ها
    48 دیدگاه‌ها
    843 بازدیدها
    my nameM
    @masy-avan 👌👌👌
  • تغییر نظام قدیم به نظام جدید

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    131 بازدیدها
    Fa DF
    راستش چند بار سازمان سنجش اعلا کرد میشه ویرایش کرد اطلاعاتو تا چند وقت پیش هم بود الان نمیدونم هنوز هم سایت بازه یا نه البته فکر کنم دیگه نیس شما یه سر به صفحه شخصیت سایت سازمان سنجش بزن
  • یادگیری فیزیک دهم

21
    2 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    284 بازدیدها
    ZaraaZ
    @Student-s 🌹🌹
  • پلانر یا همون دفتر برنامه تجربی

مشاوره مشاوره برنامه مشاوره تحصیلی برنامه ریزی تجربی
    30
    0 رای ها
    30 دیدگاه‌ها