Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • اساتید الا

12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    702 بازدیدها
    HADAFH
    @به-سان-خورشید در اساتید الا گفته است: @HADAF در اساتید الا گفته است: میشه لطف کتید بهترین اساتید الا برا دهم تجربی رو بکید ممنون :folded_hands_light_skin_tone: برای سال دهم پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کارگاه نکته و تست زیست اقای امینی راد رو ببینید حرف نداره برای مباحث سال دهم از صفر تا صد ها استفاده کنید. کنکوری تر کار شده. صفر تا صد اقای ثابتی برای ریاضی_ فیزیک اقای یاری قشنگ کار کرده_ ممنون
  • امتحانات مجازی یا کنکور؟

منتقل شده
    26
    2 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    290 بازدیدها
    FragileF
    @narges-sardar همچنین عزیزم... ممنونم🌹🙏
  • برنامه

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    S
    @Konkory-Konkori در برنامه گفته است: سلام کسی برنامه برای این 3 ماه نداره؟ من خودم توی برنامه ریزی شدیدا مشکل دارم حداقل راهنمایی کنید این رو دیدید؟؟ https://alaatv.com/c/6319
  • زمان برگزاری امتحانات نوبت دوم دهم کی هست؟

منتقل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    MonoM
    ببین من یه خبر خوندم از وزرات اموزش و پرورش که میگفت دهم و یازدهم غیر حضوریه ولی داخل اخبار گفتن برگزاری امتحانات مشخص نیست و بستگی به باز خورد مردم در این یه هفتا (یعنی از ۲۷ اردیبهشت) به بعد داره پیشنهاد میکنم یه برنامه بر حسب اینک قراره حضوری برگزار بشه بچین چون بلاخره باید دهمو برای کنکور خوب بلد باشی و اصل سال های دیگ(مخصوصا ریاضی) دروس دهمه موفق باشی🌹
  • کورونا و درس خوندن تجربی دهم

قفل شده است
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    30 بازدیدها
    ZaraaZ
    @ناظم تکراری بودن تاپیک
  • با چه رتبه ای میشه روانشناسی آورد؟

منتقل شده
    5
    4 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    197 بازدیدها
    2245Zahra2
    خیلی از همه ممنونم
  • کرونا و درس خوندن

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    62 بازدیدها
    Z
    @elham-maleki در کورونا و درس خوندن گفته است: برای روز های کورونایی و پایه ی دهم رشته ی تجربی هر روز چند ساعت درس می خونین؟و خوبه بخونیم؟ بشین فیلم های اقای موقاری رو ببین که تا امتحانات تموم کنی دهم رو یه برنامه ثابت هم بزار برای دیدن فیلم بقیه دروس که اهسته و پیوسته تا مهر سال بعد دهم رو هم فیلم دیده باشی و هم تست کار کرده باشی یازدهمم هم خورده ای بلد باشی
  • زیست شناسی در دوران کورونایی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    elham malekiE
    @MΛӾƇΛ من که خودم برنامه ریزی ام یه جوریه که فقط یه روز در هفته اونم فقط نه ساعت زیست می خونم و مشکلش اینه که مطالبی که خونده می شن هفته ی بعدی از اول باید دور کرد و مطالب دور نمی شن در طول کرد و مفید نمیشه.
  • برنامه ریزی

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    Saeed AhmadiS
    @Konkory-Konkori @ریاضیا
  • مشاوره احتمال

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
    S
    منم یازدهم ام به نظر من بعد از این که درس نامه یا فیلم هارو دیدی شروع کن به حل تست و سوال هر چند اگر سخت باشه اما بعد از اینکه چندتای اول را که جوابش رو بفهمی میتونی بقیه سوالات رو خودت حل کنی نمیگن این طور راحته ولی اینجوری خوب میفهمی و یاد میگیری
  • تغییر برنامه کلی با توجه به عقب افتادن کنکور

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    unlimitedU
    @Alireza-Grizi سلام؛ تغییر برنامه بستگی به این داره که هرکس طبق برنامه قبلی تا کجا پیش رفته باشه از یه طرف اونایی که خییلی نگران فراموش کردن مطالبی هستن که قبلا مطالعه کردن و تقریبا موضاعای مورد نظرشونو خوندن به نفعشونه زمان رو به یه برنامه مروری خیلی قوی اختصاص بدن که تاثیر خوبی هم داره اما از طرفی زمان به قدری هست که بشه یه سری موارد نخونده یا کمتر خونده شده رو به نحو نسبتا خوبی پوشش داد . من خودم چون مبحث نخونده داشتم ترجیح دادم پیشروی بیشتری داشته باشم اما مرور مطالب پر اهمیت گذشته سرجاشه و سعی میکنم نادیدشون نگیرم.آزمون هم که حتما شرکت میکنم و خواهم کرد...برنامه آزمونا هم که با توجه به همین زمانی که داریم مناسبه اما با این وجود میشه طبق شرایط خودمون یه تصمیمایی اضافه بر اون هم بگیریم.
  • حس درس خوندن ندارم ...

21
    4 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    409 بازدیدها
    LiliL
    @Marym_mb https://forum.alaatv.com/topic/15672/help?_=1589279274233 یکی از بچه ها میگفت بهترین محرک برای درسخوندن،خودِدرسخوندنه👀
  • درس خواندن دهمی

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    unlimitedU
    بهتره سعی کنی تا جایی که امکانش هست مطالب رو مرور کنی الآن تقریبا سال تمومه حالا دیگه هر چقدرم ازش باقی بمونه حتی به تابستون بکشه جای نگرانی نداره . اگر الآن میخوای برای کنکور آماده شی چون حجم مطالب فقط از یه پایه هست نیاز نیست نگران زمان باشی چیزی که خیلی برای شرایط تو اهمیت داره یاداوری هرچه بیشتر مطالب گذشته هست طوری که مفاهیم برات خیلی کامل جا بیفته و دیگه جایی برای یادگیری ناقص یا شاید سطحی باقی نمونه اهمیت این مسئله رو تو سالای آینده بیشتر متوجه میشی چون بیشتر مطالب به نوعی به هم مرتبط هستن و باید بتونی تو حل تستای ترکیبی مسلط تر بشی که بهترین راه حلش تثبیت موثر مطالب قبلی هست.حتی شده تشریحی بخونی کلا هرچی بیشتر بخونی و به مطالب بیشتر رجوع کنی روشای بیشتری برای بهتر درس خوندن یاد می گیری یا حداقل اون قلقایی که خودت باهاش راحت تری رو زودتر پیدا میکنی درکنارشم یه سری نکات خودت پیدا میکنی که بعدا تو تستا به دردت میخوره. تست هم فعلا در حدی که باهاش آشنایی پیدا کنی خوبه ، اما سعی کن هر مبحثی که مطالعه یا مرور کردی تستاشو هم بعدش بررسی کنی تا دید کامل تری نسبت بهش پیدا کنی. البته بازیابی به کمک تست یا حل هر تمرینی هم خیلی موثره ، طوری که بعضی وقتا سعی کنی قبل از مرور مجدد یه موضوع اول سراغ تستا بری و اینکه قبل از شروع هر موضوع تستای مرتبط با موضوع قبلیش رو در حد تعداد کم حل کنی حتی درحد 4 یا 5 تا نمونه . البته حواست باشه پیوستگی توی درس خوندن و اینکه نذاری بین تایم مطالعاتی فاصله بیفته خیلی مهم تر از بالا بردن ساعت مطالعس هیچوقت سعی نکن برای بالا بردن ساعت مطالعه کیفیت رو زیر سوال ببری. دیگه اینکه امیدوارم همین روزا یه برنامه عالی بنویسی و با قدرت و انگیزه بالا به هدفت نزدیک تر بشی...:winking_face:
  • آزمون آزمایشی

منتقل شده
    24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    322 بازدیدها
    Dr.RashidiD
    @N-n-good خواهش میکنم‌وظیفه بود😍😍💐
  • مشاوره ، حذف مباحث

23
    4 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    E.m.SE
    @sama1124 خواهش می کنم
  • چیکار کنم این سه ماهو؟

3
    4 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    سایه ماهس
    اقای هامون سبطی با توجه به تعویق توصیه هایی کردن تو کانال خودشون شاید بدردتون بخوره:cherry_blossom: :cherry_blossom:
  • ⚠HELP

7
    7 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    256 بازدیدها
    عطاع
    @zahra_yp @Lili @به-سان-خورشید @amir-ahmadi خیلی ممنون که بهم کمک کردین :) 🌺
  • حذف ۲۰ درصدی مباحث دوازدهم

10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    266 بازدیدها
    unlimitedU
    @81Sobhan آره دیگه خیلی فرقی به حال کسی نمیکنه شاید فقط در حد توجیه هست برای جبران کیفیت آموزش غیر حضوری که یه عده گفتن موثر نیست...
  • حس درس خوندن ندارم

13
    4 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    S
    @Mr-Fantastic ن اشکال نداره میگم ک ب مرور زمان همه چی حل میشه مشکلی نیس منم مث شما بودم دیگ😊 اگ بازم کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها