Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • فیزیوتراپی

21
    3 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    677 بازدیدها
    maryam111M
    @sedigheh-gholami @N-n-good انشالله موفقیت همه بچه های آلاء رو ببینیم بعد از کنکور😍😍💪💪
  • در طول امتحانات ترم یازدهم چگونه درس بخوانم؟

ترم 2
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    romisaR
    @سمیه-قهرمانی سلام وقتتون به خیر به نظرم اولویت بندی کنید حتما اولویت اول از نظر من دروس یازدهم هستش که امتحانشم دارید اول رو بعد مفهومی این دروس کار کنید و خوب یاد بگیریدشون وقتی خیالتون از بابت مطالعه این دروس واسه امتحانا راحت شد، از همین دروس یازدهم خوب تست بزنید و مسلط شید پیشنهادم اینه همون منابع تستی قبلی رو ابتدا خوب مسلط شید بعد برید سراغ منابع تستی دهم و اونا رو تست بزنید اگه روی این منابع هم دهم و هم یازدهم خوب مسلط شدین و تستاشون براتون تکراری شد، میتونید از منابع تستی جدید استفاده کنید موفق و موید باشید🙂
  • مشکل نظام وظیفه فارغ التحصیلان ۹۸

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    100 بازدیدها
    A
    @Mojtaba9233 سلام داداش شما دوبار میتونین تو کنکور شرکت کنین اگه قبول نشدین بعدش با نظام وظیفه و اینا کار داریی.خدایی نکردهه اگه هم قبول نشدین میتوننین تو دانشگا ه پیام نور شهر خودتون ثبت نام غیر حضوری کنین یعنی میتونین اصن نرید سرکلاسشونم بخاطر اینکه نریی سربازی.وبازم میتونی کنکور بدیی
  • اجرکم عندالله

کنکور۹۹
    17
    2 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    431 بازدیدها
    E.m.SE
    @حدیث-عابدی اگه میخوایید نهایی نمره ی بالا بیارید پس فکر نمیکنم بخوایید از دوازدهم چیزی حذف کنید البته بجز اون ۲۰ درصد.فقط دهم و یازدهم میمونه که با حذف کردن یک سری مباحث میتونید بقیه رو خوب بخونید و به امید خدا رتبه خوبی بیارید.
  • دانش آموز دهم

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    199 بازدیدها
    الناز خانما
    بله از امسال شروع کن
  • کمک.در.فیزیک

منتقل شده
    32
    0 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    291 بازدیدها
    marvaM
    @arminn ببخشید من با ایشون فیزیک رو کار نکردم
  • کمک برای شرایط سخت

17
    4 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    elham malekiE
    @محمد99 شیمی:اقای گودرزی فیزیک:آقای کارزرانیان ریاضی:آقای ثابتی زیست:آقای راستی بروجنی شیمی:آقای گودرزی فارسی:آقای سبطی زبان:آقای عزتی
  • حوصله کم

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    67 بازدیدها
    ZaraaZ
    @mohammadreza-rouhi در حوصله کم گفته است: @Zaraa من اصن نمیتونم درسمو نگاه کنم همیشه دلتنگ یه چیزی هستم نمیدونم چرا اصن روحیمو از دست دادم تا حالا خودتون از ته دل خواستین که درس بخونید یا اصن تلاش کردین؟
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    6 بازدیدها
  • بی معلم چه کنم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    H
    @romisa خیلی ممنون
  • انتخاب مبحثیِ شیمی

منتقل شده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    245 بازدیدها
    N
    سعی میکنم طبق چیزی ک گفتین پیش برم و مثله شما درصدمو بالا ببرم...
  • جبر و مشکلات من

8
    7 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    Dr.RashidiD
    @MΛӾƇΛ خب چرا از بخش معادلات جبری استاد ثابتی استفاده نمیکنی شاید کمکت کرد . ولی خدایی جبر و معادلاتش یکی از بحثای مورد علاقه من تو ریاضیه 🤩🤩
  • اردوی طلایی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    UraniumU
    اردوی طلایی؟؟ میشه دربارش توضیح بدید تا ماهایی که تازه واردیم هم بدونیم چیه؟
  • فیل شیمی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    MAHAkM
    @تجربیا @ریاضیا
  • دانشگاه علوم پزشکی ارتش...

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    f.noori7979F
    @Mahla-Af شرایط پذیرش: برای ورود به این دانشگاه لازم است علاوه بر انتخاب در برگه انتخاب رشته در مصاحبه و معاینات لازم نیز شرکت کرد. پس از معرفی تقریبا 3 برابر ظرفیت، توسط سازمان سنجش آموزش کشور، متقاضیان برای مصاحبه و معاینه به تهران در خود دانشگاه علوم پزشکی ارتش یا دانشکده افسری امام علی (ع) دعوت می‌شوند. در معاینات جسمانی، چکاپ کامل بدن توسط پزشکان، آمادگی جسمانی توسط تست‌های مختلف ورزشی و آمادگی ذهنی و روانی توسط روان‌پزشکان صورت می‌گیرد. در قسمتی از مصاحبه هم معلومات عمومی، سیاسی، عقیدتی و انگیزه‌های خدمتی ارزیابی می‌شود. تقریبا عده بسیار معدودی از این آزمایش‌ها و مصاحبه‌ها سربلند بیرون می‌آیند! چرا که خدمت در ارتش مستلزم قوانین خاصی است، برای مثال قد زیر 160 یا بالای 190 سانتی‌متر، شماره عینک بالا، پای پرانتزی، اضطراب، دندان‌های پوسیده معمولا مانع ورود به دانشگاه خواهد بود، هر چند رتبه‌ی بسیار خوبی هم کسب کرده باشند! آن‌هایی که از انجام مصاحبه و معاینه‌ها با موفقیت خارج می‌شوند، پس از اعلام نتایج کنکور سراسری در دانشگاه علوم پزشکی ارتش پذیرفته می‌شوند. شرایط تحصیل: افراد پذیرفته شده باید بدانند که هم پزشک هستند هم نظامی، یعنی پس از ورود مثل همه‌ی دانشکده‌های نظامی موظف به یادگیری آموزش‌های نظامی مقدماتی هستند و سال "تهیه" خوانده می‌شوند. سال های اول، دوم و سوم را با سر دوش‌هایی مخصوص طی می­کنند تا پس از طی 4 سال به درجه ستوان دومی نایل شوند. لازم به ذکر است که دانشجویان در طی این مدت از حقوق و مزایای درجه خود و کمک هزینه‌های تحصیلی برخوردار هستند. از رشته‌هایی که مقطع تحصیلی آن دکترای حرفه‌ای است پس از فارغ‌التحصیلی به درجه ستوان یکمی و سپس به ترتیب به اخذ درجات نظامی طبق مقررات نایل خواهند شد. قوانین تحصیلی مطابق قوانین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. اما قوانین انضباطی تابع ارتش است. دانشجویان 7 ترم به‌صورت شبانه‌روزی باید در دانشگاه علوم پزشکی ارتش باشند و پس از آن نیز هفته‌ای یک مرتبه به گردان دانشجویان آمار می‌دهند (برگه‌ای که جهت حضور و غیاب امضا می‌شود). دانشگاه علوم پزشکی ارتش علاوه بر پذیرش دانشجو در دانشگاه خود تعدادی دانشجو را در رشته‌های پزشکی، دندان‌پزشکی و داروسازی در سایر دانشگاه‌های علوم‌پزشکی به‌صورت بورسیه داخلی می‌پذیرد. این دانشجویان از لحاظ حقوق و مزایا تفاوتی با دانشجویان غیر بورسیه ندارند فقط دانشجویانی که در دانشگاه ارتش تحصیل می‌کنند موظف هستند با لباس نظامی در محیط دانشکده‌ها و کلاس و هم‌چنین دانشگاه و صبحگاه‌های نظامی شرکت کنند. هر دو دسته‌ی دانشجویان بورسیه و غیر بورسیه موظف به گذراندن دو اردوگاه نظامی در دو تابستان متوالی هستند که براساس آن نمره‌ی فرماندهی و آموزش‌های نظامی داده می‌شود. دانشگاه علوم پزشکی ارتش علاوه بر دانشکده پزشکی دانشکده‌های پیراپزشکی و پرستاری نیز دارد که آن‌ها نیز طبق مقررات به درجات نظامی براساس مدرک تحصیلی نایل خواهند شد. دانشجویان رشته‌ی پزشکی برای امتحان دستیاری با داشتن شرایط ویژه می‌توانند از سهمیه نیروهای مسلح نیز استفاده کنند. کلیه محصلان نظامی پس از فارغ‌التحصیلی به حسب نیاز در نیروهای مختلف ارتش تقسیم و به خدمت مشغول می‌شوند. آن‌هایی که سربازی هم نرفته یا معاف شده‌اند با قبولی در دانشگاه ارتش و به استخدام در آمدن در ارتش جمهوری اسلامی ایران از خدمت وظیفه معاف خواهند شد! محدودیت‌ها: کلیه‌ی کسانی که علاقه‌مند به مسافرت‌های خارج کشور هستند باید قید دانشگاه ارتش را بزنند، چرا که از همان ابتدا گذرنامه‌های شما را تحویل می‌گیرند و رفتن به سفرهای خارجی دردسرهای خاص خودش را دارد مگر این‌که صاحب مقاله‌ای باشید یا به کنگره‌ای علمی دعوت شده باشید آن هم البته با سختی‌های خاص خودش! کلیه‌ی پذیرفته‌شدگان دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران از همان روز ابتدای شروع تحصیل به استخدام رسمی ارتش در آمده و موظف هستند برای ارتش خدمت کنند. بیرون آمدن یا انتقال از ارتش به سایر ارگان‌ها بسیار دشوار است. پذیرش هر سال فرق میکنه ولی درکل پذیرش دخترا خیلی کمه تو دانشگاه های نظامی
  • ادبیات کنکور

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    ._fatemeh_..
    @آرین-Mo سلام شما اگه بتونید تو این مدت کم تمام وقتتون رو بزارید رو قرابت و ارایه و لغات حدودا64درصد کنکور رو زدید که به نظرم درصد قابل قبولیه
  • میخوام تازه شروع کنم

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    Ygn.NuriY
    @Sh-E سلام میشع با بمن پیام بدین؟من باهاتون حرف بزنم
  • روش مطالعه ی شیمی

24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    335 بازدیدها
    E.m.SE
    @aylar-mo آها ممنون
  • زبان و نهایی

21
    6 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    unlimitedU
    @f-noori7979 در زبان و نهایی گفته است: @MΛӾƇΛ برای امتحان نهایی باید لیسینینگتونو تقویت کنین پارسال بچه هایی که جدی نگرفته بونش اکثرا از این قسمت نمره نگرفتن.به کلمات کتاب کامل مسلط باشین تمرینای کتاب کارو حل کنین و سرجلسم وقت رو از دست ندین چون برای لیسینینگ ناخودآگاه یه مقدار از وقتتون میره آهان پاراگرافم بتونین بنویسین اینم پارسال بچه ها مشکل داشتن درکل نمره گرفتن برا نهایی زبان کار خیلی سختی نیست همینطوره دقیقاا:backhand_index_pointing_up_light_skin_tone: ...بد نیس سوالای نهایی پارسالو هم بررسی کنی برای بخش لیسنینگ هم حتما سوال و جوابای لیسنینگای خود کتابو کامل بخون اصلن دانلودشون کن چون یکی دو موردش عینا همینا هست...کلا پارسال 12 نمره مربوط به همین بخش بود. کتاب سیر تا پیاز گاج هم خیلی مناسبه از بابتی که توضیحات قواعدش به نظرم روشن و واضح هست و لیست کلماتش هم کامله. اصلا یه توصیه خیلی اثر بخش برای همه دروس نهایی حل نمونه سوالاس به نظر من نمونه های سالای قبل به چیزی که من دیدم خیلی شبیه بودن شما هم ازشون غافل نشین ولی روهم رفته سوالای نهایی معمولا که ساده هستن نگرانی بابتش نداشته باشین:winking_face:
  • تعداد تست برای هر گفتار

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    elham malekiE
    @2245Zahra مثلا برای گفتار قلب دستگاه گردش مواد