Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • حذفیات نظام قدیم

تجربی حذفیات کنکور نظام قدیم کنکور۹۹
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    279 بازدیدها
    Fatemeh ZareiF
    @Amin-Mehraji یاخداااا
  • مشاوره نهایی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
    mohammad aghayeeM
    @Kosar-Kelyabi مرسی
  • از کنکور هنرستان به کنکور ریاضی

کنکور ریاضی منبع تخصصی درسی هنرستان فنی و حرفه ای
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    243 بازدیدها
    ا
    والله شما کتاب گسسته و هندسه و امار ما رو دیدین ایا؟
  • حذفیات کتاب زیست یازدهم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    243 بازدیدها
    K
    @lAmir-hossein-Gholami خواهش میکنم
  • مشکل افت تراز

38
    0 رای ها
    38 دیدگاه‌ها
    562 بازدیدها
    MM.zahedM
    @Kosar-Kelyabi خواهش می کنم ان شاء الله موفق باشی 🌹🌹
  • چگونه امتحان نهایی را بخوانم ؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    59 بازدیدها
    K
    @Abolfazl-tavalaei قرار شده از فردا بچه ها برنامه فیلم های امتحان نهایی رو تو سایت منتشر کنن
  • برای اینکادرصد زیست رو ببرم بالا چیکار کنم؟!

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    romisaR
    @ARYA_DR_H این تاپیک رو هم لطفا مطالعه کنید🙏 https://forum.alaatv.com/topic/7812/این-داستان-تحلیل-آزمون
  • برنامه ریزی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    34 بازدیدها
    کوثر جلالیک
    بنده ی توضیح کلی میدم اما شما اگر خواستین ی سرچ کنین کامل و دقیق واستون میاد جمع بندی شناور علیرضا افشار .شما تو جمع بندی شناور از مطالبی ک خوندین ی ازمون جامع میگیرین و بعد ی ستون درست میکنین ک 3 قسمت داشته باشه..قسمت کم تسطی ها.قسمت نخونده ها.وقسمت مسلط.شما باید وقت بزارین و کم تسلطها ک شامل مباحثیه ک نصف جواب و رفتین وبقیشو بلد نبودین یا اینکه حس میکنین بلدین ولی چطور حل کنین رو دقیق نمیدونین..باید وقت بارین و اونارو ب تسلط برسونین..فک کنم درکنار تلاش برای رسیدن ب تسلط مباحث کم تسلط.میتونین مطالبی ک نخوندین هم تو برنامه میزارین و بخونین..
  • معضل امتحانای مدرسه

منتقل شده
    23
    2 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    279 بازدیدها
    Dr.RashidiD
    @N-n-good 💜💜🌸
  • کنکور

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    37 بازدیدها
    K
    @nima-dashti این چه حرفیه اخه میزنی 😂😂😐😐 اصن مگه بهتر از الا در دنیای کنکور هست 🤔😍؟؟
  • برنامه ریزی در کوتاه مدت برای پایان ترم

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    109 بازدیدها
    zzz rZ
    @دریا-دریایی مرسییی اره اینجوری ک گفتی خیلی بهتره مخصوصا تو ارایه ها مشک دارم بیشتر وقت بزار روش بهتره☺
  • موفقیت در سه ماه؟

منتقل شده
    19
    3 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    294 بازدیدها
    سایه ماهس
    ممنون:cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom:
  • ماه رمضان و مطالعه برای کنکور

36
    6 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    M
    @sita اله نمیشهرروزخ نگرفت برای درس، اگه خیلی سخته و نشه ی پیشنهاد دارم حداقل بهتره از هیچی روزه نگرفتن، مثلا باعث میشه تو فقی قضای روزه ب گردنت باشه نه کفاره من دو بار امتحان مدرسه نمونه دادم گفتم بابام مقداری از شهر دورم کنه صبح و برم خارج شهر تو راه ی شکلات بخورم ک حکم مسافر داشته باشهم و بعد اون روزو نهار بخورم اینجور فقط قضای روزه رو دارم بعدا میگیرم از پاسخگویان پرییدم مشکلی هم نداره ولی خوب بهتره که بگیری این ب عنوان اخرین راهه که دیگه بخای با کفاره نگیری
  • مرور

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    96 بازدیدها
    romisaR
    @Chiman-Moradi در مرور گفته است: @romisa در مرور گفته است: https://forum.alaatv.com/topic/8357/این-داستان-مرور این تاپیک رو راجبه اهمیت مرور نوشتم خوشحال میشم مطالعه کنید🙂 @Chiman-Moradi ممنونم ازت😊🤗 خواهش می کنم🙏
  • بچه های مدارس دولتی

کنکورنظام جدید ریاضی و فیزیک موفقیت
    51
    5 رای ها
    51 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    آمـاجآ
    @Dr-Rashidi ببخشید درست یادم نبود👀😅
  • جمع بندی کنکور انسانی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    44 بازدیدها
    FragileF
    @انسانیا
  • بازگشایی مدارس

136
    8 رای ها
    136 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    FragileF
    @Dr-Rashidi فاجعس😅
  • روش مطالعه عربی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
    K
    @Fatemeh-Zarei پیشنهاد میکنم بهت که فیلم های استاد ناصح زاده رو از دست ندی به ترتیب از فیلم شماره یک تا آخر شروع کن به تماشا کردن و برا خودت نت بردار... من که واقعا با فیلم های ایشون تراز عربیم عالی شده 😍😊
  • مشکل/گرامر زبان

25
    3 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    352 بازدیدها
    romisaR
    @به-سان-خورشید در مشکل/گرامر زبان گفته است: @uu در مشکل/گرامر زبان گفته است: @به-سان-خورشید در مشکل/گرامر زبان گفته است: اابته خیلی سبز الان مناسب نیست. باید جمع بندی گرفت :thinking_face: چ کنیم پس درسنامه خیلی سبز رو حتما گیر بیارید اما برا جمع بندی من شنیدم خط ویژه خوبه. اره خط ویژه زبان برا گرامر نظلم قدیم خوب بود👌 یکی از اساتید آلا هم دو سه جلسه جمع بندی واسه گرامر داشت اونا هم خیلی خوب بود