Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • انصراف از دانشگاه

45
    1 رای ها
    45 دیدگاه‌ها
    623 بازدیدها
    M
    @ابتهاج خواهش میکنم
  • ژنتیک نظام قدیم

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    540 بازدیدها
    Mehdi_ZrM
    @dan-l فصول 5 و 6 و 7 روی کتاب نشر دریافت خوندم خیییییلی خوب بود کس بخونه پشیمون نمیشه .. ولی فصل هشتش سطح بالاااا گفته بود یعنی باید خیلی چیزاوبدونی
  • از الان روزی 8ساعت .از عید به بعد 10ساعت میشه پزشکی اورد؟

منتقل شده فارغ التحصیل تجربی
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    759 بازدیدها
    romisaR
    @Nsrin79 اول مباحث اسونتر مثل امار و احتمال و دنباله حسابی هندسی مباحثی که پیش نیاز و پایه ان توو ریاضی مثل تابع و مثلثات ونامعادله معادله بعدشم حد و مشتق و انتگرال که میشه تستاشو زد توو این مدت اگه خوند برای فیزیک ابتدا نوسان موج و پیش دو و سه چهار سال سوم و بعدش مباحث سال دوم پیشنهاد میشه بقیه فصلا هم درصورتی که خود دانش اموز علاقمند باشه یا قبلا خونده باشه یا هر دلیلی متغیره و دراون صورت گفته میشه.
  • داروی تهران

منتقل شده
    41
    2 رای ها
    41 دیدگاه‌ها
    893 بازدیدها
    romisaR
    لطفا کمی بیشتر به موضوع تاپیک دقت کنیم درصدهای لازم برای رشته محل چه سهمیه داشته باشین و چه نداشته باشین بحث کردن بی فایدست و البته اصلا موضوع تاپیک نیست قدر زمان و اعصاب و روان و فرصت رو جمیعا بدونیم. به هم احترام بذاریم.
  • درخواست راهنمایی راجب همایش۵+۱ آلاء

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    GhaffariG
    @muhammadhasan همایش که من تا حالا نگرفتم ولی DVD خریدم خیلی وقت میگیره .تو این برهه ی زمانی برای درسای پایه و نوبت اولی که خیلی ضعیفی بهتره فیلم نگاه کنی. حالا دوستانی که همایش خریدن نظر بزارن برای خودمم جالبه بدونم همایش ها چجوریه
  • اسید وباز

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    S
    ممنون
  • کمک خواهشا😥

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    446 بازدیدها
    romisaR
    روش های قبلی رو تکرار کن
  • مشکل خواب :/

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @dan-l در مشکل خواب :/ گفته است: من خیلی طول میکشه تا بخوابم.... چیکار باید بکنم؟ خب راه حل های عادی مثل ورزش و نمیدونم قدم زدن و این چیزا واقعا راه حل من نیست. چون وقت این کارا رو هم ندارم. چیکار باید کرد؟ تا این زمان به خواب رفتنه کمتر بشه؟ بیشتر درس بخونین، خسته تر باشین، راحت تر میخوابین
  • ماجراهای منو ریاضی :|

منتقل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    400 بازدیدها
    romisaR
    @나스-린 فیزیک پیش دو از نوسان به بعدو اول از همه بخون و بعد از هر درسنامه تست اموزشی بزن تا یه فصلو خوب تستاشو نزدی و مسلط نشدی نرو فصلای دیگه و بقیش هم به انتخاب خودته فقط یادت نره تست و تست و تست حتی شده هر روز فیزیک بخون و کم کم بیست الی سی تست و حتی بیشتر ازش حل کن
  • روش درس خوندن

47
    1 رای ها
    47 دیدگاه‌ها
    698 بازدیدها
    س
    @Mahsa-Ss فک کنم روش شما بهترینه
  • اچطور افزایش نمره تو دو تا درس داشته باشم؟

قفل شده است منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    175 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @41148 @ادمین @M.an
  • فارغ التحصیل انسانی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    59 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
  • نکمکککککککک

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    romisaR
    درسته اگه ما از پس سوالای سخت بربیایم اسونا که دیگه اب خوردنه و اینکه رقابت زیاده و اونی برندست که تمرین بیشتری کار کنه و مسلط تر باشه و سعی و تلاش بیشتری کنه همایش استاد رو نمی دونم برای بحث اخر یادت باشه هیچ تلاشی ضایع نمیشه و شما نسبت به سختی و اسونی درسا هم با هم سنجیده میشین
  • افت تحصیلی در امسال

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    166 بازدیدها
    صوفیص
    @melika82 به نظرم حتما به یه مشاور تحصیلی مراجعه کن . اگه احساس میکنی داری افت میکنی ، نذار این وضعیت ادامه پیدا کنه. منتظر هم نمون کسی کمکت کنه. اگه از ده نفرهم کمک خواستی ولی اعتنا نکردن یا کمکشون موثر نبود بازم ادامه بده. حتما مشاوره برو بنظر من. یه چیزی میگم ، اینکه چقد جدی بگیریشو به خودت محول میکنم گاهی اوقات اگه جلوی یک افتو نگیری ممکنه بیفتی تو سراشیبی و همینطور وضع بدتر و بدتر شه . نذار این اتفاق بیفته . لطفا تو هفته ی آینده یه قدم جدی واسه مشکلت بردار.
  • چن تا سوال از بچه های الایی . درخصوص کنکور98 برای نظام قدیم خواهشا همتون جواب بدید

منتقل شده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    sonicS
    @SEPIDEH-0 بستگی به خودتون داره این مورد . من خودم با آقای طلوعی راحت تر بودم اما آقای کازرانیانم فوق العادن.. خواهش میکنم موفق باشین :)
  • یاد گیری زبان خارجه

منتقل شده زبان خارجه
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    384 بازدیدها
    M
    ولی فک کنم بهتر باشه اول تو کروم یه سرچی دربارش میکردید بعد شاید نظرتون عوض میشد:thinking_face: :thinking_face: :thinking_face:
  • سئوال از ضرایب

22
    1 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    shiimmaS
    @ابتهاج اره من ادبیاتم خوبه...
  • شمایی که قلم چی میری

19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    474 بازدیدها
    S
    از برنامه قلم چی خیلی عقبم،با گزینه دو زودتر میتونم خودمو برسونم میترسم برم قلم چی و کلا زده بشم.. برنامش روحیمو گرفت اگه دیدم گزینه دو خوب نیست،میرم برای قلم چی @Zohraam مرسی از راهنمایتون🌹
  • کمککک

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    243 بازدیدها
    پ
    @ابتهاج ببین اول برو سراغ ترجمه و درک مطلب بعد از قواعد شروع کن
  • در ترم یازدهم دهم بخونم یا نه؟؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها