Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • دهمی هستم. چطوری شروع کنم بخونم؟

منتقل شده
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    417 بازدیدها
    Mahsa SsM
    @sara3076 سلام :) خیلی خوبه که از همین الان داری برای وقتت سرمایه گذاری میکنی ایشالا که به نتیجه ی مطلوب برسی برای ساعت خوندن از ۴ الی ۵ ساعت شروع کن و کم کم هفته ای نیم ساعت اضافه کن تا به روزی ۶ ساعت توی روزایی که مدرسه میری و ۹ الی ۱۰ ساعت ( و حتی بیشتر اگه بازدهی کافی داری ) البته بستگی به سرعت خوندن و مقدار یادگیری هم داره و ممکنه نیاز باشه تایم بیشتری صرف کنی! رویه ی تست زنی رو باید سبک شروع کرد معمولا توی برنامه ریزی یه تایم برای مطالعه و تست آموزشی میزارن که این به این معنیه که تست رو توی بازه زمانی نامحدود حل کنی و اگر با اشکالی مواجه شدی به پاسخ نامه مراجعه کنی. برای دروس تخصصی قبل از رسیدن به تسلط حدودا ۳۰ تا تست آموزشی میتونه خوب باشه! و تایم بعدی میتونه روز بعد یا چند روز بعد برای تسلط باشه که تست توی زمان محدود میزنین این تست ها هم دو قسمت میشن یک قسمت که تستا کم باشن و بعد توی تکرار تعداد رو بیشتر کنی! ولی یادت باشه که بیشتر از ۳۰ تا تست تخصصی رو نمیشه توی یک ساعت زد و بعد از تسلط کامل باید روی سرعتی بودن کار کنی! برای دروس عمومی هم تقربا همین رویه رو میشه تکرار کرد! اگر درگیر رقابت با دوستا و چشم و هم چشمی و حواشی آزمون نشی حتما شرکت کن و حتما طی یکی دو روز بعدش تحلیل انجام بده و اشکالاتت رو برطرف کن! توی تاپیک ها بچه ها بحث کردن که کدوم آزمون مناسبه میتونی متناسب با شرایطت بعد از خوندن نظر بچه ها نتیجه بگیری چه ازمونی شرکت کنی! و این که با تفکر این بخون که بهترین اتفاق عمرت قراره بیوفته و حتما این اتفاق میوفته !‌باور داشتن به خودت تو بدترین شرایط هم اون شرایط رو خوب میکنه!
  • ثبت نام سراسری با اسکنر اندروید

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    پ
    شماها خیلی شجاعین :| من خودمم بخوام خانوادم نمیزارن میرن بیرون ثبت نام از همه صفحاتشم دو سه تا کپی میگیرن که یکی گم شد زاپاس داشته باشم :))
  • همایش های الا

37
    0 رای ها
    37 دیدگاه‌ها
    863 بازدیدها
    M.anM
    @dan-l در همایش های الا گفته است: @M-an در همایش های الا گفته است: @dan-l در همایش های الا گفته است: @romisa در همایش های الا گفته است: @dan-l به نظرم تاپیک بزنید براش اینطوری هیچکس نمی بینه :| صبور هم باشید :joy: میترسم تخفیف 45 کم بشه و بشه 20 و اینا :/ البته من یکی رو علی الحساب زدم توی سبد بمونه . فکرکنم با این کار اگه تخفیف کمتر بشه روی این تاثیر نگذاره :smiling_face_with_sunglasses: بله دیگه مگه نه؟ :grinning_face_with_smiling_eyes: 😂😂 جواب نمیده :unamused_face: :unamused_face: :unamused_face: :neutral_face: :neutral_face: خانم مدیر این جواب نده یکی دیگه هست :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy:
  • این مباحثُ حذف کنم یا بخونم؟

26
    1 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    675 بازدیدها
    فاطمه بوشهرف
    https://forum.alaatv.com/topic/10430/ https://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1547888611326-khademin_kh_a-آموزش-خودبرنامه-نویسی.pdf
  • محرک تولید هورمون اریتروپویتین چیه ؟؟

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    Farhan80F
    @soroushABD کم خونی..سنگ صفرا....و سلیاک هم میتونن باشن
  • نتیجه آزمون ها بر خلاف درس خوندنم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    romisaR
    @sepehr79 توصیه میشه این تاپیک رو مطالعه کنید https://forum.alaatv.com/topic/7812/این-داستان-تحلیل-آزمون
  • انتخاب مشاوره

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    A
    سلام برای مشاوره از سایت آلا sanatisharif.ir قسمت سمت چپ سوال مشاوره ای بعد آپلود سوال سوالتان رو میپرسین فعلا غیر فعال شده میتونین هم اینجا سوالارو بپرسید اگه کاربران انجمن بلدند جواب میدن
  • ریاضی مجتبی طاهری

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    Dr.LilaD
    @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء سلام بچه ها کدومتون با آقای مجتبی طاهری ریاضی خوندید؟؟نتیجه چی بود ؟؟
  • یه لحظه لطفا....(:

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    219 بازدیدها
    Mahsa SsM
    @shadii اگه از طریق دانشگاه اقدام کنی راحتتره! میتونی تغییر رشته بدی و خب دوباره کنکور دادن نداره و حتی میشه تطبیق واحد هم داد که مسلما کارت راحت تر میشه:) ولی تا وقتی که مدرکتو ( لیسانس ) از دانشگاه نگرفتی مشکلی نداره واسه ی سهمیه ی دانشگاه دولتیت :) هر چند توصیه می کنم از آموزش کل دانشگاهتون هم بپرسی
  • موضوع حذف شده است!

قفل شده است
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    12 بازدیدها
  • انتخاب رشته با سوابق تحصیلی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    lnzL
    @پیکاسو رشته هاش واسه تجربی خیلی خوب نیست.البته بازم سلیقه شخص خودت مهمه اینم بدون که دولتی روزانه نمیتونی بری یه سر به سایت سنجش بزن pdfرشته ها و شرایطش رو گذاشته
  • لطفا کمک کنین در مورد خواندن و مرور مطالب

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    dan-lD
    @Amir-Bernousi در لطفا کمک کنین در مورد خواندن و مرور مطالب گفته است: @dan-l در لطفا کمک کنین در مورد خواندن و مرور مطالب گفته است: این بار باید درست تصمیم بگیرم بعضی اشتباهات رو انجام ندم-میگه که اشتباه اول اشتباهه ولی دومی اشتباه نیست حماقته. سال گذشته راستش همین کارو کردم ولی "چون تو بعضی جاها مشکل داشتم دیگه نرفتم یاد بگیرم و بیشتر شد حفظ کردن با تست" ! برای همین میخواستم یه کار دیگه کنم. این که قبل از تست زدن هر مبحث یه بار مرور کنم چه با فیلما چه با درسنامه و اینا. تست هم میخوام تستای نکته دار ای کیو رو دوباره بزنم و همچنین تستای کانون و تستای ازمونی رو به صورت ازمون اخر تموم شدن مبحث حل کنم زماندار. سوالم اینه : چقدر باید به جمع بندیه وقت بدم الان؟ محدوده زمانی که بهتره به جمع بندی اختصاص بدم چقدره؟ این بستگی داره به خود شما، مثلا برای گوارش میتونین با سطح سختی و سطحی که خودتون توش وارد زمان بدین، برای هر مبحثی اینطوری میشه زمان بندی کرد، اینو باید خودتون تعیین کنین، ولی تو جمع بندی حداکثر زمان رو اختصاص میدن ممنون مهندس :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: مشاورم بلاخره جواب داد و گفت صبر کن برنامه اینه که در کنار مطالعه مباحث جدید مباحثی که خوندی هم بخونیم . یعنی جمع بندیه اینطوری شد که مثلا من فلان مبحث زیست که میخونم بیام در کنارش مثلا شارش انرژی رو تو برنامه قرار بدم و مثلا دو جلسه رو ببینم و توی مثلا 3 روز فیلماش تموم بشه و بعد کلی تست. این فکر خوبیه. مثلا زیست 4 ساعت وقت هست به کل. و نصف میدم به مرور و نصف به خوندن مطلب جدید. جاهای سخت رو خوندم کار راحت تره. به کل ایده خوبی بود قبلا هم همین کار رو میکردم و خیلی خوش گذشت .بازم ممنون :grinning_face_with_smiling_eyes: :winking_face: :upside-down_face:
  • دیستروفی قشر مخ

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    MaryaM._.shM
    @sahar69 خواهش میکنم
  • فیزیک ریاضی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    109 بازدیدها
    delaram7897D
    [image: 1549530327964-img_20190207_110808_331.jpg] ببخشید ک اینجا سوالمو پرسیدم .x=0 hc کجا اومد توی نعیین دامنه لگاریتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • درصد بالا در کنکور

مشاوره تحصیلی
    19
    3 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    460 بازدیدها
    delaram7897D
    منم دوست دارم همه درسام توی رنج بالای ۷۰بزنم .حس بدی بم دست میده وقتی عمومی بالای ۷۰میزنم یهو ریاضی و فیزیک۱۱ عه. این درسته ک میگن درسنامه درسنامه با تستای هردرس نامه جلو برین نزارین ک همه تستا انباشته بشن؟؟
  • اردو طلایی و پانسیون برای نظام جدید برم؟

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    Farhan80F
    @dlrm M♥♥♥:smiling_face_with_heart-eyes:
  • اساتید و دوستان خواهشا راهنماییم کنید

یازدهم تجربی یازدهم ازمون سنجش تراز قلم چی
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    550 بازدیدها
    mrma80M
    واقعا از همتون ممنونم.... امیدوارم کردید ✋❤❤❤❤❤ @Mahdi2001 @SEPIDEH-0 @ساقی @m__sadra__b @romisa
  • آزمون یا نَ آزمون مسئله این است

60
    8 رای ها
    60 دیدگاه‌ها
    315 بازدیدها
    dlrmD
    @Mahsa-Ss خیلی ممنون:) چشم:relieved_face:
  • کنکور های سال های قبل!مهم!

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    441 بازدیدها
    Mahsa SsM
    @fawti کنکورای سالهای قبل خیلی معیار مهمیه ولی باید به دوتا نکته توجه داشت یکی اینکه حتما و باز هم تاکید میکنم حتمااااااااااااا سوالا رو بررسی کنی و اگه از الان شروع میکنی تقریبا میشه با هفته ای یه کنکور و بررسی توی طول هفته به جای خوبی برسی ( اما معمولا پیشنهاد میشه بعد از عید و بعد از جمع بندی این کار رو کرد چون وقتی جمع بندی نکردی یه سری سوالا رو نمیتونی جواب بدی و درصد واقعی به دست نمیاری! ) نکته ی بعدی هم اینه که هر سال یکی از درسا سوالاتش سخت تر میشه مثلا سال کنکور مال دینی سخت تر بود! ولی به همون اندازه شیمی آسون تر شده بود! و اگر با همه نوع نمونه سوالی آشناییت نداشته باشی اونوقت توی اون درسی که سوالاش سخت شده گیر میکنی!
  • کمکککک

33
    2 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    552 بازدیدها
    pariaaaP
    @ابتهاج منم انصراف دادم دانشگاه بم گفتن یک و نیم باید جریمه بدی😶