Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • حذف و اضافه در کنکور

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    ا
    @Amir-Bernousi قطعی که نه تا اومدن حذفیات.. آخه من هیچجای دیگه نشنیده بودم همچین چیزی گفتم شاید کسی اطلاعی داشته باشه..
  • عدم تمرکز!

63
    1
    10 رای ها
    63 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    فاطمه بوشهرف
    http://s8.picofile.com/file/8349152634/ت تکنیک های افزایش تمرکز حواس
  • 😑😑😑

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    romisaR
    @ابتهاج بی بلا :) ممنونم که توجه می کنید :)
  • كمك ضروري و اورژانسي😭

30
    0 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    985 بازدیدها
    B
    @golnar79 کفایت میکنه. منم باتدریس آقای امینی رادپیش میرم.. فوق العادس:ok_hand:
  • ترمیم معدل

منتقل شده
    74
    2 رای ها
    74 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ابتهاجا
    @_maryam_ نمیدونم خودمم.تو کنکور قبلی ب من ۳۰درصدش تعلق گرفته بود.اما فک کنم امسال میگن نمره ها تراز میشه
  • شروع کردن از الان با روزی ۷ ساعت

منتقل شده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    609 بازدیدها
    صوفیص
    @ساقی گزارشاتو دنبال میکنم:slightly_smiling_face:
  • کمک کنین😧😨😨😨😨😨😨😥😥

پرازحس تلاش
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    137 بازدیدها
    MahhhM
    @Amir-Bernousi عالیه.. ممنون🌹🌸
  • همایش ژنتیک و زمین نظام قدیم

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    ب
    @hassan-tireh بله. من ژنتیک جمعیت رو دیدم.خوب بود.
  • چجوری درس میخونید ؟؟؟؟؟؟

منتقل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    340 بازدیدها
    dlrmD
    @abbas-a-hi در چجوری درس میخونید ؟؟؟؟؟؟ گفته است: @saraa-66 من به این فکر میکنم دوباره غرق فکر میشم از درسم جا میمونم خودتون رو توی دانشگاه مورد علاقتون پشت صندلی ردیف وسط یا اخر کلاس تصور میکنید... درحالی که شدید شاخ دانشگاه و کل فامیل به حالتون غبطه میخورن و همه با انگشت نشون میدن شما رو و میگن وااااااووووو چه ادم موفقی کاااش ماهم مث اون بشیم و اینا دیگه نه؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: چشماتون رو ببندین. عکس همه ی اینا رو تصور کنید:) اینو به خاطر بیارید که تایمی که شما برا غرق شدن توی رویای موفقیتتون دارین هدر میدین آرزوی خیلیاس!!!که بیان و ازش استفاده کنن! : ) تست بزنن...بیشتر بخونن... تصور نکنید! واقعیتشو بسازید و توی واقعیت موفق بشید و توی واقعیت موفق زندگی کنید:) پس از خیالبافی دست بکشید:) بسم الله بگید و شروع کنید
  • کنکور سربازی😟

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    S
    @dr_zahra 🌷
  • خلاصه نویسی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    S
    درود کسی خلاصه نویسی خوب واسه بخش های مختلف زیست (گیاهی-انسانی...)سراغ داره ؟ @همیار @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء
  • چطور میشه فیزیک ۱۰۰ زد و ریاضی و شیمی و بالای ۸۰ با سایت الا

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    928 بازدیدها
    yas-itsY
    @ایمورتال و بنده هم از خانم سارا همتی و هیراد ذاکر یاد گرفتم :)
  • ساعت مطالعه این روزا

کمک
    19
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    961 بازدیدها
    _
    @romisa اوکی مرسی 💓
  • کنکور99

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    435 بازدیدها
    S
    @romisa اینم حرفه منطقیه و میتونه در بدترین حالت پایه درسیتونو بسازه برا سال بعد
  • آزمون نمونه و تیزهوشان-نظام جدید

19
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    romisaR
    @ایهام ما یه نهمی داریم از کتاب تست ای کیو نهم انتشارات گاج میخواد استفاده کنه من دیدمش کتاب خوبیه البته گرونه :| بهش بگو ازمونای قلم چی رو هم بزنه پایه نهم تیزهوشانش رو
  • حذف مباحث زیست...

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    312 بازدیدها
    AmirbernosiA
    حذف کردن مباحث زیست کار جالبی نمیتونه باشه، چون اولا تستای جدید دیگه تقریبا ترکیبی هستن. برای مثال دیگه گوارش و تنفس که تو سالای 95 به قبل برای خودشون یه تست داشتن الان اون دوتا رو باهم ترکیب کردن و بازم با فصلای دیگه ترکیب کردن و شده یه تست. گیاهی رو حذف کنین، توی مباحثی مثل ژنتیک و شارش و پروتئین سازی به مشکل برمیخورین حذف ژنتیک توی مباحث گیاهی، آغازیان، باکتریا و قارچا به مشکل برمیخورین از الان حذف کردن کار خوبی نیست و چون مقدار مباحث کم میشه، هموناییم که باقی موندن شاید تو خوندنشون اهمال ورزیده بشه. بهتره نزدیکای اردیبهشت اینارو بررسی کرد
  • زبان انگلیسیم خیلی ضعیفه😭

منتقل شده
    27
    1 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    marylbM
    @Miss-Flower زبان جزء اون دسته درسایی هست که بعد یه مدت خاصی یهو جواب میده. مثلا تو یه ماه میخونی ولی جوابی نمیگیری ولی توی سی و یکمین روز 20 درصد اضافه میشه. باید استمرار داشته باشی توی خوندن زبان تا جواب بگیری. پ.ن: به خودت انرژی منفی نده. وقتی میگی نمیتونی مغزت هم همون فرمان رو میگیره. خوشبین و پرتلاش باش پ.ن: توکل کن به خدا:rose:
  • قبولی دبیری زبان

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    51 بازدیدها
    M
    سلام بچه ها میخواستم بدونم واسه قبولی تو رشته دبیری زبان تو منطقه سه حداقل درصدا و رتبه ای که باید داشته باشم چنده.
  • مشکل بسیار جدی با درس ریاضی

منتقل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    421 بازدیدها
    MahhhM
    @fateme_mlh تبریک میگم.... خب چه رشته ای به تحصیل هستین؟؟
  • فارغ تحصیل

منتقل شده
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    605 بازدیدها
    Amir1994A
    @dlrm حتما.