Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • لطفا کمک کنید 😭🙏برنامه ریزی نظام قدیم

19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    690 بازدیدها
    MahbubeM
    @Mlkay خواهش میکنم.ایشالله برات مفید باشه
  • شروع برای کنکور 98

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    315 بازدیدها
    sobhawnS
    مطمئنی ؟ من چیزی ک شنیدم دوتا کنکور محروم میشی یعنی هم ۹۷ هم ۹۸ بعد در مقطع لیسانس دوبار میتونی از معافیت تحصیلی استفاده کنی ! یعنی اگه پسری برا اینکه ی دانشگاه دیگه بخوای بخونی اول باید بری سربازی توصیه میکنم هم دانشگاه هم پلیس به علاوه ۱۰ بری پرس و جو کنی مسئله سربازی رو
  • سهمیه بندی در کنکور چیست؟

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    فاطمه بوشهرف
    سلام .هدف از سهمیه اینه که شما توی مناطقی مقایسه بشی ک از نظر امکانات با محلی ک شما زندگی میکنی مشابه هستن شما توی کارنامه کنکور ی رتبه در کشور داری یه رتبه در سهمیه... و با تو جه ب تعداد داوطلبانی ک توی سهمیه ی منطقه ی مشابه منطقه ی شما قرار دارن ب شما میگه ک نفر چندم شدی..
  • کنکور 98 برای نظام قدیم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    458 بازدیدها
    F
    ممنونم
  • مشاوره ای

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    335 بازدیدها
    paripariP
    نه شاوران گاماس بیست فقط پادکستای صوتیشون خوبه وکانالشون
  • تغیر رشته در دانشگاه؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    @Hiwa در تغیر رشته در دانشگاه؟ گفته است: سلام دوستان من به زیست شناسی و الکترونیک خیلی علاقه مندم و پتانسیل قبولی در رشته پزشکی رو دارم ولی علاقه خاصی به پزشکی و دندان و .. ندارم:frowning_face: (رشتم تجربی پاییه یازدهمم) من میخام یه رشته ای رو انتخاب کنم که مباحث الکرونیک و شیمی و فیزیک و زیست(به خصوص مباحث ژنتیک و دستگاه عصبی) رو پوشش بده (مثل مهندسی پزشکی) اینجوری که خودم پرسیدم رشته بیوتکنولوژی و رشته بیوالکتریک و ببومکاترونیک اینی که من میخوام رو دارن :hugging_face: منتها اون دو اخری ها مربوط به رشته ریاضی هستن :unamused_face: ولی من تجربیم . رشته بی تکنولوژی هم که الکترونیک و مکانیکو خیلی پوشش نمیده . اگه شما رشته دیگری میشناسید که بتونه این مباحثو پوشش بده لطفا معرفی کنید :baby_angel: . حالا سوال من اینجاست که وقتی من بیو تکنولوژی رو انتخاب کردم که رشتهای مشترک بین ریاضی ها و تجربی هاست رو انتخاب کنم و به دانشگاه برم میتونم بعد گرایشمو به بیوالکتریک تغیر بدم؟ اگه نمیشه پس میتونم بیو تکنولوژی رو تمام کنم بعد بیام بیوالکتریک هم بخونم؟ لطفا کسایی که میدونن جواب بدنخیلی سر درگمم:confounded_face: فک نمیکنم بتونید...برای اینکه مهندسی پزشکی بخونید باید کنکور ریاضی بدید چون این رشته در کارشناسی ورودی میگیره و در حال حاضر دانشگاه تهران و امیرکبیر توی تهران این رشته رو ارائه میدن...
  • رتبه برترشویم

15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    532 بازدیدها
    A
    @oooooooo ببخشید گفتید سئوال کنکورای قبلو بزنم یعنی سئوالات کنکور امسال و۹۶و.. بگیرم بخونم اگه اینجوره خب درسامون عوض شده چی!
  • رتبه برترها

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    267 بازدیدها
    M
    @avin_r بله رسیدن به درصد 40 یا 50 کار خیلی خیلی سختی نیست. ولی وقتی میخواین درصد ها رو 5 درصد 5 درصد ببرین بالا دیگه فاکتور سرعت عمل و ... میاد وسط که کارو سخت میکنه.
  • کمک..

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    ف
    سلام فهمیدید بلاخره بکجا رسید سوابق تحصیلی
  • کتاب کمک درسی برای زیست یازدهم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    D
    این ک کتابی تست داره دلیل نمیشه ک حتما کتاب خفنیِ! از کتابخونه یا دوستات هر دو کتاب رو قرض بگیر و بعد ی فصل مشترک رو از هردو کار کن ؛ با هر کتابی که راحت بودی و تستای خوبی داشت (تست خوب لزوما تستی نیست که میتونی تو سه سوت بزنی!) اونُ تهیه کن خیلی سبز هم تست داره و هم درسنامه اما ممکنه از فضای کتاب خوشت نیاد (مثلا حس کنی که خیلی خشکِ ) اجازه بده باهات رک باشم ! اینکه بعضیا میگن واسه زیست گاج خوبه شد دلیل آخه ؟ قبول دارم ک هزینه کتاب کنکورا بالاست ، میتونی از سایت فیدیبو نسخه اندروید کتاب رو بخری ( نمیدونم کتابی ک میخوای اونجا هست یا ن ولی قیمت کتابای اندروید خیلی خیلی کمتره ) و ی راه دیگه هم هست : کتاب دست دوم بگیر! با نصف قیمت میشه ی کتاب خیلی تمیز خرید و تو سایت دکتر آی کیو عضو شو ، سایت گاج به اعضای این سایت گاها کد تخفیف میده ( من پارسال از این روش زیاد استفاده کردم ! مثلا همه آی کیو رو 100 تومن خریده بودن من با کد تخفیف 50 تومن گرفتمش! :smiling_face_with_sunglasses: )
  • برنامه ریزی ادبیات

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    224 بازدیدها
    romisaR
    ولی قرابت و آرایه و زبان فارسی رو نوبتی یعنی یه مدت هرشب 2 صفحه تست قرابت و ... بعد از اون آرایه و همینطور
  • انتخاب رشته

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    100 بازدیدها
    D
    سلام نه اگ کنکور تجربی بدید میتونید : دبیری شیمی ، دبیری زیست ، آموزش ابتدایی و یا تربیت بدنی بردارید
  • سوال مشاوره ای برای دیدن ویدیو های نظام قدیم (لطفا راهنمایی کنید)

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    234 بازدیدها
    M
    @Mahdi1396 لطفا کیفیت متوسط ویدیو های نظام قدیم رو هم بزارید بمونه چون نمی تونیم کیفیت عالی دانلود کنیم حجمش خیلی بالاست
  • برنامه ریزی

برنامه ریزی
    15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    583 بازدیدها
    MahbubeM
    @zahra_afn خواهش میکنم موفق باشین
  • چه کنم؟؟؟

48
    0 رای ها
    48 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    B
    @dr-sobhan در چه کنم؟؟؟ گفته است: @zahra-m1999 در چه کنم؟؟؟ گفته است: @dr-sobhan در چه کنم؟؟؟ گفته است: ببین اگه امید و باور داشته باشی ب هدفت ، مطمئن باش بهش میرسی ولی وقتی حتی علاقه ب موندن نداری به نظر شخصیه من نمونی بهتره به نظرتون کتابخونه بهتره واسه درس خوندن ?!! برعکس اقای zahed ب نظر من اگه تو تمرکز مشکل داری کتابخونه ای ک یکم قانون مند باشه برات خیلی خوبه اینطوری یه تمرین برای تمرکز بالات تو جلسه کنکور میکنی و همچنین تو جو رقابتی ک همه دارن درس میخونن هستی باید برم یه سر ببینمش کتابخونه رو تعریف من از کتابخونه یه محیط ساکت واروم وتمییز وشیکه 😂
  • مشاوره ای

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    Z
    @dr-sobhan ممنون
  • میشه ریاضی تجربی رو 100 درصد زد؟

منتقل شده
    5
    1
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    533 بازدیدها
    N
    @dr-sobhan
  • مشاوره

منتقل شده چطور برنامه ریز مشاوره
    20
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    766 بازدیدها
    romisaR
    @azma حتما تاپیک بزنید و نظر بقیه رو بپرسید :)
  • برنامه ریزی درسی و مشاوره تحصیلی

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    140 بازدیدها
    Z
    ممنون امیدوارم
  • روانشناسی روزانه

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها