Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • کنکور 99 تجربی

مشکل درسی مشکل مشاوره ایی مشاوره تحصیلی کنکور 99 کنکور 99 تجربی
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    627 بازدیدها
    M
    @mrma80 توی پی وی خدمتتون عرض کردم.
  • تغییر رشته و کنکور مجدد یا رفتن

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    175 بازدیدها
    najafiali78N
    رتبت الان خوبه میتونی رشته های خوبی رو بخونی ولی اگه بمونی ممکنه بشی از اینجا رانده از انجا مانده برای اولین بارت بخوای زیست بخونی یه کم مشکله نمیگم نمیشه ها . خیلی ها تونستن فقط تو 6 ماه علاوه براین وضعیت کنکور 98 هم ابریه خود تجربی ها سر درگمن
  • کنکور نظام قدیم

36
    1 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    462 بازدیدها
    najafiali78N
    @عاطفه-بگی در کنکور نظام قدیم گفته است: من متاهلم همه جا نمیتونم برم کرج وتهران اونم دولتی چه رتبا ای باید بیارم که پرستاری یا فیزیوتراپی قبول بشم رتبه رو نمی دونم رتبه 98 با سال قبل خیلی متفاوت تر خواهد بود پرستاری تهران میانگین 45 _ 50 بزنید قبول میشید
  • لطفا راهنمایی کنید

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    451 بازدیدها
    M.ba78M
    @delaram7897 یه جورایی منم خودمو شبیه شما میدونم با این تفاوت که از اول رشتم تجربی بوده و الان منتظرم که نتایج بیاد مطمعنم رشته ی مورد علاقم قبول نمیشم ولی خونوادم به خصوص داداشام اصرار دارن که باید حتما برم دانشگاه حتی اگه بدترین رشته قبول شدم ولی من نمیخوام بعدا وقتی کسی رو میبینم که توی اون رشته ی مورد علاقه ی من مشغول به کار ه حسرتشو بخورم به نظرم این حسرت باعث تباهی زندگیم میشه میخوام هر جوری شده راضیشون کنم تا دوباره بخونم توام سعی کن خانوادتو راضی کنی اگه واقعا به خودت ایمان داری و فک میکنی بدون فوت وقت میتونی به رشته ی مورد علاقت برسی
  • نحوه تاثیر معدل برای دانش آموزان نظام قدیم و جدید در کنکور 98

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    262 بازدیدها
    najafiali78N
    @ایمورتال در نحوه تاثیر معدل برای دانش آموزان نظام قدیم و جدید در کنکور 98 گفته است: @najafiali78 متوجه نشدم کامل الان این به نفعمونه یا نه؟ دکتر سبطی تو کانالشون کامل توضیح دادن خلاصه به ضرر همس حتی معدل 20 ها
  • کنکور 98

برنامه ریزی کنکور 98
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    M
    با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم که برای کنکور 98 باید دروس دهم و یازدهم الاء رو بخونم یا فقط کنکور الاء با تشکر از الایی های عزیز
  • دانشگاه ازاد

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    422 بازدیدها
    E
    مامایی ازاد تا ۱۹هزار. دولتی زیر ۱۰هزار
  • برنامه ریزی

چطور برنامه ریز برنامه ریزی
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    278 بازدیدها
    B
    https://forum.alaatv.com/topic/7255/برنامه-درسی/26
  • تاثیر معدل

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    155 بازدیدها
    najafiali78N
    تاثیر معدل به صورت درس به درس هس . نمره هر درس فقط در تراز اون درس کنکور موثره
  • تاثیر

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    M
    آیا نمره تاریخ تو گنگور تاثیر داره
  • چجوری مشاوره بگیرم؟

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    ف
    @mohammadhassan ممنون
  • روش تند خوانی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    336 بازدیدها
    E
    خیلی ممنون از مشاوره خوبتون خودمم همین عقیده رو داشتم ولی چند بار تبلیغ های زیادی که دیدم گفتم شاید واقعا تاثیر داشته باشه برای تبلیغ کارشون چه کارها که نمیکنن به هر جهت ممنون لطف کردین ****
  • ازمون سه روز یکبار

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    316 بازدیدها
    marzi.mM
    @zahra-2 اره یادداشت کن بنظرم. حالا منتظر بمون تا همیار ها هم نظرشونو بگن
  • اونایی که روزه میگیرن کمکککککک کنن

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    660 بازدیدها
    zeinab12Z
    @dr-sobhan آره درست کسی که مشکل داشته باشه ولی اینکه فقط بخاطر کنکور روزه نگیریم درست نیست
  • شرکت در کنکور 98 نظام جدید

مشاوره تحصیلی
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    najafiali78N
    @simaaliakbari در شرکت در کنکور 98 نظام جدید گفته است: میشه راهنمایی کنید برای کنکور چیکار باید بکنم. چه کتابی بگیرم. از کی شروع کنم. من رشته ديپلمم ریاضی هست98تجربي شرکت کنم. میتونم کنکور نظام جدید بدم؟. و اینکه میشه سلام من داشنجوي ارشد انصرافی هستم. میخوام در کنکور 98 نظام قدیم که می تونی بدی فقط 98 اینطوری برات بهتره دوما معلوم نیست شاید حق انتخاب برای نظام جدید و قدیم نداشته باشیم و سازمان تعیین کنه فکر نکنم مشکلی با انصراف داشته باشی مشکل نظام وظیفه هم که نداری
  • کنکور 98

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    chakameC
    تا اونجایی که من شنیدم، دو تا کنکور برگزار میشه سال دیگه. یکی برای اونایی که دوازدهمی هستن برای کنکور کتاب های خودشون رو امتحان میدن ولی اونایی که پشت کنکوری ان کنکور نظام قدیم یعنی طبق کتاب های قبلی خودشون کنکور میدن. در مورد درصد ورود و اینا اطلاعی ندارم. و البته هر کسی با یه استادی کنار میاد و از خودش و روش تدریسش خوشش میاد. این بسته به سلیقه ی شماست که کدوم بهترن. تو آلا همه ی استاداش عالی ان. بهتره ببینید خودتون با کدوم استاد بهتر ارتباط برقرار می کنید. چون الان بچه ها هر کدوم یه استادی رو پیشنهاد می کنن. موفق باشید.:cherry_blossom: :dizzy:
  • درخواست مشاوره برای انتخاب رشته

7
    1
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    280 بازدیدها
    P
    ممنون از همگی.دوستان و مشاوران عزیز دیگه هم ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید...
  • خیلی ضروریه

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    383 بازدیدها
    saeed ziaS
    سلام داداش چجوری راهنمایی کنیم؟میشه منظورتو واضح تر بگی؟
  • *چالش46روزه*

موفقیت در 46روز
    48
    1
    16 رای ها
    48 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    خ
    منم میام چالش😍ولی ۴۰ روزه میشه برای من در هر صورت میدونم که میشه حالا هرکی هر چی میخواد بگه من میتونم
  • سوال مشاوره ای

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    137 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    نه دهمی هستم