Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • خیلی ضروریه

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    385 بازدیدها
    saeed ziaS
    سلام داداش چجوری راهنمایی کنیم؟میشه منظورتو واضح تر بگی؟
  • *چالش46روزه*

موفقیت در 46روز
    48
    1
    16 رای ها
    48 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    خ
    منم میام چالش😍ولی ۴۰ روزه میشه برای من در هر صورت میدونم که میشه حالا هرکی هر چی میخواد بگه من میتونم
  • سوال مشاوره ای

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    137 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    نه دهمی هستم
  • اسید وباز/تدریس

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    539 بازدیدها
    hadi.m11H
    @alirezamoradi1 منم مث تو رفتم
  • روش اولی یا روش دومی

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    283 بازدیدها
    AmirbernosiA
    بنظر من با ازمونا پیش برین
  • چالش 46 روزه

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    155 بازدیدها
    _behnamrahmani_
    👌🏻👌🏻 👌🏻 👌🏻 👌🏻 👌🏻 👌🏻 👌🏻
  • مشاوره ! ؟

فیزیک تجربی
    20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    911 بازدیدها
    A
    @dr-bernosi شما مطمعنی پیش 2 30 درصد میاد؟نهایت 6 تا تست که میشه 20 درصد...
  • چرا نمیشه؟؟؟

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    860 بازدیدها
    hadi.m11H
    @mm-zahed مثلثات ترس نداره باید بری سمتش یه چند بار شکست جانانه بخوری بعد بتونی یه سوالشو حل کنی اونموقع ببین چه انگیزه و نشاطی برا حل تمرینا میگیری بقیه رو هم به همین ترتیب تا رووون بشی
  • ایام امتحانات و ماه رمضان

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    gooli77G
    @zariii سلام به تاپیک ماه رمضان و مطالعه برای کنکور مراجعه کنید
  • بخوانم یا نخوانم¿¿مسئله اینست

شیمی،زیست
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    329 بازدیدها
    D
    سلام ترکیب های کووالانسی با اکثر فصل های شیمی قابل ترکیبه و اگه حذفش کنید ممکنه سوال فصلای دیگه رو هم از دست بدید استاد آقاجانی محلول و ترکیبات کووالانسی انقدر حرفه ای یادتون میدن ک حیفه بذاریدش کنار
  • چی کار کنم؟ :(

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    356 بازدیدها
    chakameC
    @najafiali78 متشکرم. یه خورده اولش حالم گرفته شد. دقیقا داشتم فکر می کردم که چرا؟ ولی من می دونم که "باید" بخونم. نه به خاطر این که آخرش یه شغل و جایگاه خوب داشته باشم حتما و...، به خاطر این که باید اطلاعات و دانشم رو بالا و بالا تر ببرم. به خاطر خودم! برای این که تهش اگر بازم به جایی نرسیدم، بگم من تمام تلاشم رو کردم و تو این راه چیزی کم نذاشتم! :):
  • فارسی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    بین معلمای فارسی آلا کدوم یکیشون از همه بهتر نکات کنکوری رو میگه؟
  • مشاوره ادبیات

49
    3 رای ها
    49 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    F
    @zahra_asd خوش بحالتون من هربار کتاب اقای سبطی رو باز میکنم خابم میبره ینی هرساعت شبانه روزم ک باشه بازم خابم میبره .. :...بنظر خیلی زیاد و خسته کننده س واسم. نمیدونمم جیکار کنم برا 2 تستش :(
  • سلام

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    449 بازدیدها
    najafiali78N
    @reza-m1999 در سلام گفته است: من فیزیکو چیکار کنم اصلا چیزی نخوندم لدفا راهمایی کنید خیلی استرس دارم براش از اسونا شروع کن فیزیک اتمی و ساختار هسته و گرما و فشار و الکتریسته ساکن حرکت دینامیک و مدار اصلا نخون که نمیرسی
  • ریاضی محض

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    139 بازدیدها
    khkjhyhuytfK
    سلام و عرض خسته نباید میخواستم بدونم من که رشتم تجربیه میتونم در دانشگاه ریاضیات محض بخونم یا خیر @دانش-آموزان-آلاء
  • چجوری پیش برم؟؟؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    205 بازدیدها
    U
    @needdaa سلام..طبق تجربه پارسالم...شما سه روز یکبار امتحان میدین یعنی شنبه امتحان یک ودوشنبه مروز وسه شنب امتحان...مثلا از شنبه تادوشنبه شما6تانیم روز دارین...که یکیش مربوط ب امتحانه حالا پنجتای بعدی دوتاراه داری یا بعد ظهر همون روز آزمون رو کلا بررسی کن..وبقیرم مرور کن...یانه توهرنیم روز یه درس قرار بده وبررسی کن وجاهایی ک اشکال داری رو برو تست نشاندارو خلاصه هاتو بخون....اگر روزانه 12ساعت بدرسی نیم روزاتو به دوتاشیش ساعت تقسیم کن:)))))) امیدوارم متوجه شده باشی
  • شروع برای ادامه تحصیل

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    O
    خب از اموزش پرورش بپرسین بهتره ولی فک کنم باید شبانه ثبت نام کنه و بخونه واگر نتونست برای 98 اماده باشه باید با کتاب های نظام جدید 6.3.3 بخونه که اونم یکم سخته
  • 4 سال کنکور اخیر

29
    0 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    S
    @dr-lila زرد مجموعه ای از دفترچه های کنکوره که ویژگی های خاص خودشو داره ابی فقط مربوط به یه درس و سوالات کنکور و ازمون های قبلتره کانونه
  • حجمی خوندن

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    257 بازدیدها
    22ستاره2
    @omid-asia در حجمی خوندن گفته است: @22ستاره به نظر من تو این زمان کم مانده خودتو درگیر این چیزا نکنی بهتره یدفعه دیدی کلا برنامه ات ریخت به هم ممنونم از اینکه نظرتو گفتی :folded_hands_light_skin_tone: ولی من که قرار نیست ریتم برناممو خراب کنم کلا دوست داشتم مفهوم این کلمه رو بدونم وقتی میگن حجمی بخون خیلی جاها ازش استفاده میکردن و میگفتن من نمیفهمیدم منظورشونو گفتم بپرسم بهتراز این بود که ندونم
  • انتالپی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    228 بازدیدها
    donya bivafaD
    شیمی سال سوم دبیرستان برا نهایی تدریس کردن