Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • لطفا متخصصین جواب بدن(اگه میشه خود آلا)

منتقل شده همایش کمک
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    297 بازدیدها
    M
    @غلام خوب این معلومه که یه سری مباحث مشترک بین دو نظام وجود داشته باشه ولی دانش آموز بعد از خرید همایش ها باید زمان زیادی طلف کنه و دقیق اونو برسی کنه تا ببینه کجای همایش بدردش میخوره یا نه:confused_face: ثانیا این همایش ها معمولا آخر سال استفاده میشن که وقت زیادی برای کار های ضروری مثل مطالعه وجود نداره چه برسه به این که داوطلب نظام جداید بیاد دونه دونه همایش رو برسی کنه :crying_face: در کل برای نظام جدید ها همایش نظام جدبد رو پیشنهاد نمی کنم
  • انتخاب رشته

منطقه سه
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    125 بازدیدها
    S
    میتونی بری سایت گزینه دو اونجا گفته سال قبل با تراز شما چی تونستن قبول شن
  • کنکور 98

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    258 بازدیدها
    محدثه76م
    @kalantari-_98 پس همین نظام قدیموادامه میدم ممنون کمکم کردین![متن جایگزین](![آدرس عکس]:smiling_face_with_heart-eyes:
  • سهمیه نظام جدید و قدیم!

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    K
    پاسخ: کنکور 98 مطمئنید اقای امینی گفتن سهمیه نظام جدیدا بیشتره؟؟ فکر نمیکنم همچین چیزی صحت داشته باشه چون اقای هامون سبطی هم گفتن این موضوع فقط شایعه هست. و هر دو نظام با توجه به رتبه هاشون میرن و سهمیه برای هر دو نطام یکسانه! فکر میکنم حق با دکتر سبطی باشه
  • نظام قدیم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    73 بازدیدها
    T
    باسلام و احترام. من 10 سال پیش کنکور دادم ارشد هستم.الان دوباره می خواهم کنکور بدم می دونم کنکور تجربی و قبول شدن در یک رشته خیلی خوب برای منی که یک مدت دور بودم کار سختیه و ممکنه دو الی سه سال درس خواندن بخواهد، میتونم از اول کتابهای نظام جدید بخونم و کلا نظام جدید امتحان بدم؟
  • کنکور98

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    shima31S
    سوال اولی:بلی
  • ترمیم معدل

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    267 بازدیدها
    Rahaa1999R
    @mahnaz-848 از ناظم مدرسمون پرسیدم یه مدرسه ی دیگه که مدرسه ی بزرگسالان بود رو بهم معرفی کرد و گفت باید اونجا ثبت نام کنم و دیگه تموم کارا همونجا انجام شد تاریخ امتحانارو یادم نیس دقیقا اما فک کنم اواخر مرداد و اوایل شهریور بود.البته من فقط نمره ی شیمی و عربیم کامل نبود و همین دوتارو شرکت کردم که عربیم از امتحان خردادم نمرم کمترشد که باز درخواست دادم که اونو برام تایید نکنن ببخشید طولانی شد.موفق باشی دوست گلم:cherry_blossom:
  • نظرشما

منتقل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    445 بازدیدها
    mahnaz.848M
    @milad-91 #امید کنکوری ها❤
  • کنکور 98

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    E
    @zahra0133 زياد اطلاعي ندارم عزيزم ولي تغيير خاصي نكرده.... كتاباتون نبايد ديكه خيلي قديمي باشه.
  • پشت کنکور بمونم یا نه ؟{لطفا نظرتونو بگین}

21
    0 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    426 بازدیدها
    M
    :slightly_smiling_face:
  • برنامه ریزی

رفع ابهام
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    438 بازدیدها
    romisaR
    @maedehyazdani در برنامه ریزی گفته است: @romisa1234 نه من شنیدم داخل سایت برنامه درسی میزارن گفتم اگه کسی اطلاع داره منوهم راهنمایی کنه بله من پارسال که تلگرام داشتم توو کانال تلگرامی آلا دیدم
  • آزمون

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    483 بازدیدها
    romisaR
    @avin_r خواهش میکنم... کاری نکردم که.... بازم اگه آزمون میرفتی بهتر بود ولی سعی کن حتما زماندار و به صورت آزمونی برگزار کنی... اگه به بودجه بندی نرسیدی باز هم توو همون تاریخ آزمونو برگزار کن...از آزمون دادن هیچوقت فرار نکن حتی توو بدترین شرایط .....حتی اگه یه زمانی خیلی هم بد عمل کردی باز هم یه درس جدید بهت میده.... اگه توو یه درسی اونطوری که میخواستی پیش نرفت یا سوالا غیراستاندارد بود یا هرچیز دیگه فقط ناامید نشو و ادامه بده و به فکر راه حل باش و هرکاری که برای بهترشدنش به ذهنت میرسه انجام بده
  • رتبه کنکور

کنکور نجربی98 نظام قدیم
    14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    602 بازدیدها
    ShameS
    @romisa1234 در رتبه کنکور گفته است: درمورد روش مطالعه فیزیک ایشون بهتر میتونن بهتون کمک کنن @njzamin در مورد روش مطالعه فیزیک روش من مخالف های زیادی داره (( خودم فک میکنم چون 99 درصد افراد سیاهه لشگرن)) ولی من کارمو درست انجام میدم درصدمم متاسفانه نتونستم بیشتر از 80 بزنم به هر حال من نظرمو میگم ببینید توی کنکور و مخصوصا فیزیک بعضی از معلما با روش فرمول حفظوندن به بچه ها جلو میرنولی بعضی ها با شناسوندن مفهوم به بچه ها ..... به نظر من اگه قرار باشه برای هر مساله ای توی فیزیک یه فرمول حفظ کنیم که کل وقت کنکورو باید بزاریم برای فیزیک که فرمولارو که برای هر سوال فرق میکنه رو حفظ کنیم من فکر میکنم که باید عمق مفهومو بقهمیم و وقتی از مبحثی مثل فشار هوا سوالی میاد بدونیم که اصلا منظور چیه شاید بگید که فرمولی رفتن سرعتو بیشتر میکنه درسته ولی باید سوالا زیادی حل کنید تا مغزتون باز بشه ! و بعد خود به خود سرعت بره بالا ... بدون باز شدن و فهمیدن مسعله دنبال سرعت نباشید به هر حال این برای ادمایی که درصدشون زیر 90 هست ولی حتی من خودم وقتی توی ازمون های ازمایشی بین 90 الی100 میزدم به این نتیجه رسیدم که باید در بعضی جا ها از فرمول استفاده کنم که خیلی هم کمکم کرد امین نجف زاده
  • کنکور۹۸

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    398 بازدیدها
    romisaR
    @avin_r در کنکور۹۸ گفته است: @romisa1234 خیلی ممنون عزیزم فوق العاده بهم کمک کردی🌼🌸🌹🌹🌼🌼🌸🌼 خواهش
  • انتخاب رشته کنکور ریاضی

کازار کار انتخاب رشته مهندسی دبیری شهید رجایی
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    340 بازدیدها
    fateme_mllhF
    بنظرم کامپیوتر(:
  • مشاوره

62
    0 رای ها
    62 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    F
    @miladsaeedi ایییییییووووولللللل خیییییر شددد :smiling_cat_face_with_heart-eyes:
  • مشاور

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    260 بازدیدها
    B
    @miladsaeedi در مشاور گفته است: @zahra-m1999 دکتر سبطی باز هم مدافع ما بودند تشکر از ایشون یادتون نره بله مشغول پاسخ دهی بودم وگنه می خواستم بنویسم
  • انتخاب رشته

مشاوره تحصیلی مشاوره
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    219 بازدیدها
    999
    @fa66 شبکه1سیما برنامه مناظره همین الآن2رابه3000013 بفرست
  • تراز گزینه دو

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    faaa31F
    ولی در کل برای تمامی موسسه ها تراز خوب تراز بالای حداقل 6000/7000اگه بتونی همچین ترازی بدست بیاری میتونی تو کنکور رتبه خوبی بیاری.
  • رتبه124تجربی کی بوده

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    999
    @avin_r خواهش دارم.رتبه سهمیه منطقه 2م شد1527 و کشوری شد 4802.