Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • مرور..

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    M.anM
    مرور به چندین روش صورت میگیره یکی از روش هاش یک روز بعد 3 روز بعد و 1 هفته بعد 1ماه و 3 ماه هست با توجه به برنامه کلی که در نظر گرفتین مشخص میشه
  • آقای هادی شکری

قفل شده است منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    757 بازدیدها
    _
    مشاور شخصی میخوای چیکار؟
  • عادت های غلط مطالعه

4
    1
    5 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    519 بازدیدها
    م
    @22ستاره در عادت های غلط مطالعه گفته است: اگر رتبه ی ۱ کنکور سال فلان بصورت اویزان از سقف فیزیک خوانده باشد و فیزیک را صد درصد زده باشد دلیل نمیشود که شما هم از سقف اویزان شوید!!چون شما شمایید و او او!! خخخخخ
  • برنامه ریزی برای آزمون

41
    2 رای ها
    41 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    م
    @zohre-nowrouzi با کانون چطوری؟ بعضیا باهاش حال نمیکنن بیشتر فیزیک منظورمه گاجم خوبه واسه فیزیک ولی به نظرم آبی و سه سطحی خوب باشن اگه دوست داری با منبع خیلی سبک شروع کنی البته بعدش سه سطحی میشه مکملش ولی گاج همه ی سطوحو با هم داره
  • معرفی یه مشاور خوب

قفل شده است منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    234 بازدیدها
    F
    سلام میشه ی مشاور خوب کنکور برای رشته تجربی معرفی کنید ؟که هزینش هم مناسب باشه .یا لطفا اگه کسی از مشاورش واقعاراضیه وبشدت پیگیره به من هم لطفا بگه .مرسی
  • کدوم مشاور

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    293 بازدیدها
    Mehdi_ZrM
    @ala28 دکتر کاویانی :grimacing:
  • قلم چی قلم را از دست دانش آموزان میگیرد

قفل شده است
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    332 بازدیدها
    M
    @امیرمحمد-0 دوست عزیز از ایجاد تاپیک تکراری خودداری فرمایید :red_circle: تاپیک بسته شد
  • فیلم دیدن برای تمام دروس

منتقل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    466 بازدیدها
    fatemeh201678F
    @fateme-khanom خواهش
  • برای ما هم آلاء خوب هستش؟

قفل شده است منتقل شده
    13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    997 بازدیدها
    M
    @iamamir در برای ما هم آلاء خوب هستش؟ گفته است: @mohammadhassan در برای ما هم آلاء خوب هستش؟ گفته است: @iamamir در برای ما هم آلاء خوب هستش؟ گفته است: @mohammadhassan در برای ما هم آلاء خوب هستش؟ گفته است: @iamamir در ضمن پیشنهاد میکنم یه چند جلسه ببینید ، قطعا ضرر نمیکنید :smiley: برای فیزیک شیمی و زیست کدوم دبیرا رو ببینم ؟ البته فکر کنم کلا یه دبیر باشه اما خب من اسماشونو نشنیدم زیاد :( میشه یه راهنمایی کنید؟ دوست عزیز امسال تازه آلا برای یازدهم برنامه داره یه معلم بیشتر تو هر درسی نیست. شما مگه یازدهمی نیستید؟ بله یازدهمم، میخوام بیام بالا اما خب نمیدونم این دبیرا که هستن کمکی میتونن کنن یا نه؛ مثلا من برای فیزیک آقای فدایی رو خیلی شنیدم که نیست، ادبیات آقای سبطی که خب نمیدونم هست یا نه. کلا یه دبیر بیشتر تو دروس نیست، اونا چقدر میتوننن کمک کنن؟ ؛ قطعا میتونن کمکتون بکنند :smiley: دوست عزیز یه جلسه دیدن که چیزی نیست شما یه جلسه ببینید . من حقیقتا یازدهم نیستم ولی پیشنهاد دارم ببینید. دکتر هامون سبطی آرایه رو تدریس میکنن تو صفحه اصلی سایت نوشته آرایه های ادبی، میتونید ازش استفاده کنید بدردتون قطعا میخوره. استاد فدایی فرد امسال فیزیک چهارم رو دارن. فکرکنم فیزیک یازدهم با استاد طلوعیه
  • استاد اهویی یا صانح زاده ؟

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    305 بازدیدها
    O
    استاد جلادتی عالیه
  • رشته ریاضی کنکور تجربی؟!

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    522 بازدیدها
    aaalizadeh79A
    @m24mohammadi اول ریاضی و فیزیک رو تو قلم چی 90 درصد بزن بعد
  • انتخاب دبیر فیزیک

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    436 بازدیدها
    Haniaaa1998H
    @reza-m1999 بله تدریس دکتر طلوعی فوق العاده اس من قبلابا دبیر های مطرح هم کلاس فیزیک خصوصی داشتم ولی هیچکدوم تسلط دکترطلوعی رو ندارن
  • دیفرانسل

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    197 بازدیدها
    M
    سلام من میخوام دیفرانسیل رو از ویدئوهای کلاس درس استاد شهریان بخونم وقت میشه از الان شروع کنم بدلیل حجم زیاد ویدئوهاشون؟ واینکه اون کتاب نشر الگو که توضیح دادن از روش میخوان تست حل کنن رو با توجه به این که چاپ ۹۴-۹۵ چجوری میشه پیدا کرد؟
  • Pdf و چیکار کنم تا تلویزیون نشون بده

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    635 بازدیدها
    Dr.LilaD
    @barghamadi اره اسمارته برا ال جی چیکار کنم حالا
  • زیست

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    184 بازدیدها
    P
    سلام فیلم های ک من برا زیست می بینم مال زیست دهم پارسال هستن..زیست امسالم با پارسال فرق میکنه..اونوقت مشکلی پیش نمیاد؟؟
  • چطوری میشه تلوزیون ب وای فای وصل کرد

قفل شده است
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    265 بازدیدها
    M
    @dr-lila در چطوری میشه تلوزیون ب وای فای وصل کرد گفته است: خواهشن هر کی بلده بگ نیاز ضروری دوست عزیز تاپیکتون رو باید توی بخش مربوطه ایجاد کنید نه توی سوال مشاوره ای هر تلویزیونی قابلیت اتصال به اینترنت رو نداره. مثلا تلویزیون های هوشمند LG یا Samsung و یا .... میتونن وصل شن بستگی به نوع تلویزیونتون داره
  • لطفن بیاید روش خوندن تو زیستو بگید

منتقل شده
    21
    0 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    714 بازدیدها
    A
    @آزمایشگاه قرار نیست تو یه روز ۱۰۰ تا تست بزنید ۱۵ تست آموزشی باعث یاد گرفتن عمق مطالب میشه تست بالای بدون تحلیل فایده نداره
  • سهمیه کنکور

21
    0 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    nybbasN
    @dr-lila در سهمیه کنکور گفته است: @nybbas بابای من سربازی جبهه بوده 28 ماه اون زمان سربازی 24 ماه بوده الان فک کنم کمتر شده مدت سربازی حالا نمیدونم من میتونم از این سهمیه کنم یا نه؟ و این ک جز سهمیه کنکور این کارت ایثارگری ب چ دردی میخوره//؟@administrators تا اونجایی که خاطرم هست . روی کارت ایثارگری(اگه دارید کارتو) فقط مدت حضور در جبهه رو نوشته . نه داوطلب و سربازی و ... . اگه کارت و دارید بنظرم حله شما شامل سهیه ۵ درصد میشید. برای اطمینان برید از آموزش پرورش بپرسید مطمعن ترین جواب رو میدن
  • نظر درباره برنامه ریزی

منتقل شده
    14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    429 بازدیدها
    setare1999S
    @fateme-khanom در به راهنمایییییییی نیاز دارم شدید گفته است: @setare1999 مرسی عزیزم خواهش عزیز:)
  • مبحث حرکت پرتابی

قفل شده است منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    245 بازدیدها
    F
    ممنون از پاسخگوییتون