-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@raha74;12298 said:
> میبینی ایسان همه عاشق شدن //////////شما چطور
>
> - - - updated - - -
>
>
> میبینی ایسان همه عاشق شدن //////////شما چطورخخخخخخخ این روز ها همه عاشق شده اند!!! شما چطور دوست عزیز؟؟؟...هههههههه..بیخیال بابا...ولی خب عشقاشون معنویه...چون نزدیک کنکوره دارن به خدا نزدیک تر میشن..موفق باشن این عاشقان دل خسته...:congratulatory:
-
-
- updated - - -
-
@raha74;12298 said:
> میبینی ایسان همه عاشق شدن //////////شما چطور
>
> - - - updated - - -
>
>
> میبینی ایسان همه عاشق شدن //////////شما چطورخخخخخخخ این روز ها همه عاشق شده اند!!! شما چطور دوست عزیز؟؟؟...هههههههه..بیخیال بابا...ولی خب عشقاشون معنویه...چون نزدیک کنکوره دارن به خدا نزدیک تر میشن..موفق باشن این عاشقان دل خسته...:congratulatory:
-
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parmis.74;12299 said:
> حالم خوب نیس ن جسمی ن روحی
> :2::sorrow::20::20::20:
> درصدام اومده پایین
> درسام مونده
> دیگه کشش خوندن ندارم
>
> - - - updated - - -
>
> درصدام اومده پایین
> درسام مونده
> دیگه کشش خوندن ندارمپارمیس تو میتونی///////امروزو استراحت کن خو..........
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parmis.74;12299 said:
> درصدام اومده پایین
> درسام مونده
> دیگه کشش خوندن ندارم
>
> - - - updated - - -
>
> درصدام اومده پایین
> درسام مونده
> دیگه کشش خوندن ندارمپارمیس تو اینو میگی یعنی مارو آب برده یه تنه درختم افتاده رو سرمون بعد له شدیم...تو درصدات افت کرده؟؟؟...خدا بهم رحم کنه
-
-
- updated - - -
-
@parmis.74;12299 said:
> درصدام اومده پایین
> درسام مونده
> دیگه کشش خوندن ندارم
>
> - - - updated - - -
>
> درصدام اومده پایین
> درسام مونده
> دیگه کشش خوندن ندارمپارمیس تو اینو میگی یعنی مارو آب برده یه تنه درختم افتاده رو سرمون بعد له شدیم...تو درصدات افت کرده؟؟؟...خدا بهم رحم کنه
-
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parmis.74;12299 said:
> درصدام اومده پایین
> درسام مونده
> دیگه کشش خوندن ندارم
>
> - - - updated - - -
>
> درصدام اومده پایین
> درسام مونده
> دیگه کشش خوندن ندارمامروزو برو استراحت كن
ترجیحا برو پارک یا بیرون یه بستنی مغزدار توپ واسه خودت سفارش بده شبشم برو خودتو مهمون کن هر غذایی ک عشقته بخور بعد برگرد خونه یه دوش اب سرد بگیر اب سرد باعث میشه انرژی منفیت از بین بره بعد یه برگه بیار روش یه تعهدنامه بنویس برا ده روز و امضاش کن و بزن رو دیوار اتاقت -
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان من حین خوندن سردرد میگیرم وخوابم میبره همش:((
میدونید علتش چی میتونه باشه از صب هنوز 1فصل زیست بیشتر نتونستم بخوونم:((-
-
- updated - - -
-
سلام دوستان من حین خوندن سردرد میگیرم وخوابم میبره همش:((
میدونید علتش چی میتونه باشه از صب هنوز 1فصل زیست بیشتر نتونستم بخوونم:(( -
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aysan;12301 said:
> خخخخخخخ این روز ها همه عاشق شده اند!!! شما چطور دوست عزیز؟؟؟...هههههههه..بیخیال بابا...ولی خب عشقاشون معنویه...چون نزدیک کنکوره دارن به خدا نزدیک تر میشن..موفق باشن این عاشقان دل خسته...:congratulatory:
>
> - - - updated - - -
>
> خخخخخخخ این روز ها همه عاشق شده اند!!! شما چطور دوست عزیز؟؟؟...هههههههه..بیخیال بابا...ولی خب عشقاشون معنویه...چون نزدیک کنکوره دارن به خدا نزدیک تر میشن..موفق باشن این عاشقان دل خسته...:congratulatory:ایسان باز داره دوتا میاد که........خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
-
-
- updated - - -
-
aysan;12301 said:
> خخخخخخخ این روز ها همه عاشق شده اند!!! شما چطور دوست عزیز؟؟؟...هههههههه..بیخیال بابا...ولی خب عشقاشون معنویه...چون نزدیک کنکوره دارن به خدا نزدیک تر میشن..موفق باشن این عاشقان دل خسته...:congratulatory:
>
> - - - updated - - -
>
> خخخخخخخ این روز ها همه عاشق شده اند!!! شما چطور دوست عزیز؟؟؟...هههههههه..بیخیال بابا...ولی خب عشقاشون معنویه...چون نزدیک کنکوره دارن به خدا نزدیک تر میشن..موفق باشن این عاشقان دل خسته...:congratulatory:ایسان باز داره دوتا میاد که........خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
-
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aysan;12297 said:
> خخخخخخخخخخخخ...معلوم نیس چشون شده دم کنکوری....هههههههه:78:
>
> - - - updated - - -عاشقی بد نیس که ،
عشق واقعی ادم پیدا بشه خیلیم میتونه سازنده باشه -
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nakisa;12305 said:
> سلام دوستان من حین خوندن سردرد میگیرم وخوابم میبره همش:((
> میدونید علتش چی میتونه باشه از صب هنوز 1فصل زیست بیشتر نتونستم بخوونم:((
>
> - - - updated - - -
>
> میدونید علتش چی میتونه باشه از صب هنوز 1فصل زیست بیشتر نتونستم بخوونم:((چیزی مصرف میکنی دوستم///////////شوخی کردم.....شما بین درس خوندنت یه ورزش بکن
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nakisa;12305 said:
>
> - - - updated - - -
>
> میدونید علتش چی میتونه باشه از صب هنوز 1فصل زیست بیشتر نتونستم بخوونم:((سر صب دوش اب سرد بگیر بعدش خوابت نمیبره
توی روزم وقتی حس خواب الودگی داشتی کافیه تویه مکان قرار بگیری ک سرد باشه تا خوابت بپره
روش دیگم میتونی به اعضای خانوادت بگی اگه خوابیدی پارچ اب سرد روت خالی کنن تا یهو از جا بلند شی و سکته کنی و خدا رحمتت کنه دیگه ففف
تا اطلاعاتی دیگر بدرود -
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nakisa;12305 said:
>
> - - - updated - - -
>
> میدونید علتش چی میتونه باشه از صب هنوز 1فصل زیست بیشتر نتونستم بخوونم:((شما هم دوتا میاد...علیک سلام دوست عزیز...وقتی خوابت گرفت بخواب بعد پاشو با انرژی ادامه بده...میتونی صورتتو یه آب خنک بزنی یا یه کم بری فضای آزاد حال وهوای خوابت بپره...ورزش هم خیلی مفیده،مثل طناب زدن یا دوچرخه سواری...استراحتت کم نباشه
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@lovesick;12304 said:
> امروزو برو استراحت كن
> ترجیحا برو پارک یا بیرون یه بستنی مغزدار توپ واسه خودت سفارش بده شبشم برو خودتو مهمون کن هر غذایی ک عشقته بخور بعد برگرد خونه یه دوش اب سرد بگیر اب سرد باعث میشه انرژی منفیت از بین بره بعد یه برگه بیار روش یه تعهدنامه بنویس برا ده روز و امضاش کن و بزن رو دیوار اتاقتده روز ن ی هفته ی تازه اگه امروز حساب نکنم میشه6 روز ی مشکل اساسی دارم بعد 3 ساعت درس خوندن ک بینشم 10-15 مین استراحت سردرد میگرم در حد المپیک دیگه آرومم نمیشه درصدام افتضاح شده
ادبیات50
عربی20
دینی80
ریاضی10
فیزیک30
شیمی50:2::20:
سرم اصلا خوب نمیشه تا شب ک با قرص میخوابم تو 6 روز من چجوری اون همه همایش نگاه کنم من روهم از هرکدوم شاید 2-3تا نگاه کرده باشم:2:-
-
- updated - - -
-
@lovesick;12304 said:
> امروزو برو استراحت كن
> ترجیحا برو پارک یا بیرون یه بستنی مغزدار توپ واسه خودت سفارش بده شبشم برو خودتو مهمون کن هر غذایی ک عشقته بخور بعد برگرد خونه یه دوش اب سرد بگیر اب سرد باعث میشه انرژی منفیت از بین بره بعد یه برگه بیار روش یه تعهدنامه بنویس برا ده روز و امضاش کن و بزن رو دیوار اتاقتده روز ن ی هفته ی تازه اگه امروز حساب نکنم میشه6 روز ی مشکل اساسی دارم بعد 3 ساعت درس خوندن ک بینشم 10-15 مین استراحت سردرد میگرم در حد المپیک دیگه آرومم نمیشه درصدام افتضاح شده
ادبیات50
عربی20
دینی80
ریاضی10
فیزیک30
شیمی50:2::20:
سرم اصلا خوب نمیشه تا شب ک با قرص میخوابم تو 6 روز من چجوری اون همه همایش نگاه کنم من روهم از هرکدوم شاید 2-3تا نگاه کرده باشم:2: -
-
@lovesick;12310 said:
> سر صب دوش اب سرد بگیر بعدش خوابت نمیبره
> توی روزم وقتی حس خواب الودگی داشتی کافیه تویه مکان قرار بگیری ک سرد باشه تا خوابت بپره
> روش دیگم میتونی به اعضای خانوادت بگی اگه خوابیدی پارچ اب سرد روت خالی کنن تا یهو از جا بلند شی و سکته کنی و خدا رحمتت کنه دیگه فففففف
> تا اطلاعاتی دیگر بدروداصن چی بگم...فقط میتونم بگم احسنت تبارک الله
-
-
- updated - - -
-
@lovesick;12310 said:
> سر صب دوش اب سرد بگیر بعدش خوابت نمیبره
> توی روزم وقتی حس خواب الودگی داشتی کافیه تویه مکان قرار بگیری ک سرد باشه تا خوابت بپره
> روش دیگم میتونی به اعضای خانوادت بگی اگه خوابیدی پارچ اب سرد روت خالی کنن تا یهو از جا بلند شی و سکته کنی و خدا رحمتت کنه دیگه فففففف
> تا اطلاعاتی دیگر بدروداصن چی بگم...فقط میتونم بگم احسنت تبارک الله
-
-
نمیدونم واالاا خودمم نمیفهمم کی خوابم میگیره...هعی
-
-
- updated - - -
-
نمیدونم واالاا خودمم نمیفهمم کی خوابم میگیره...هعی
-
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nakisa;12314 said:
> نمیدونم واالاا خودمم نمیفهمم کی خوابم میگیره...هعی
>
> - - - updated - - -
>
> نمیدونم واالاا خودمم نمیفهمم کی خوابم میگیره...هعیاضافه بر گفته های دوستان .در خوردن صبحانه ناهار و شام پر خوری نکن . غذا های مفید بخور . صبحانه به جای پنیر و لبنیات بهتره تخم مرغ اب پز با خرما و چایی بخوری این واسه خواب گرفتنت اگرم حوصله سر رفت برو ورزش کن با یکی یاخودت تنها تا شارژ شی. فکرتم بزار رو هدفت
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parmis.74;12312 said:
> ده روز ن ی هفته ی تازه اگه امروز حساب نکنم میشه6 روز ی مشکل اساسی دارم بعد 3 ساعت درس خوندن ک بینشم 10-15 مین استراحت سردرد میگرم در حد المپیک دیگه آرومم نمیشه درصدام افتضاح شده
> ادبیات50
> عربی20
> دینی80
> ریاضی10
> فیزیک30
> شیمی50:2::20:
> سرم اصلا خوب نمیشه تا شب ک با قرص میخوابم تو 6 روز من چجوری اون همه همایش نگاه کنم من روهم از هرکدوم شاید 2-3تا نگاه کرده باشم:2:
>
> - - - updated - - -
>
>
> ده روز ن ی هفته ی تازه اگه امروز حساب نکنم میشه6 روز ی مشکل اساسی دارم بعد 3 ساعت درس خوندن ک بینشم 10-15 مین استراحت سردرد میگرم در حد المپیک دیگه آرومم نمیشه درصدام افتضاح شده
> ادبیات50
> عربی20
> دینی80
> ریاضی10
> فیزیک30
> شیمی50:2::20:
> سرم اصلا خوب نمیشه تا شب ک با قرص میخوابم تو 6 روز من چجوری اون همه همایش نگاه کنم من روهم از هرکدوم شاید 2-3تا نگاه کرده باشم:2:اولن ک نگرانیت کل زحمتاتو به باد میده
به هیچ عنوان نسبت به موضوعی نگرانی نشون نده
دوما لازم نیست همایش ببینی جاش تست بزن و نکتشو توی تست پیدا کن فرض کن تنها راه موفقیتت تسته چیکار میکنی؟
اینکه بللد نیستم و درصدام اینطوریه فقط فکر خودته چرا چون وقتی میری تست بزنی دست و پات میلرزه تستای ریاضی رو میبینی
سوما لطف کن چندتا مبحث پر تست انتخاب کن و بخون و فقط تستشو بزن دیگه بیخیال بقیش -
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاشقی آدمو به همه جا میرسونه.....اولش به خدا ......بعدشم......
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aysan;12313 said:
> اصن چی بگم...فقط میتونم بگم احسنت تبارک الله
>
> - - - updated - - -
>
> اصن چی بگم...فقط میتونم بگم احسنت تبارک اللهچاکریم نیاز به تحسین نیست :دی
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nakisa;12314 said:
> نمیدونم واالاا خودمم نمیفهمم کی خوابم میگیره...هعی
>
> - - - updated - - -
>
> نمیدونم واالاا خودمم نمیفهمم کی خوابم میگیره...هعیازونجایی ک همه ما عاشق درس خوندنیم این اتفاقات رخ میده،
چون دختری نمیشه راهکار خوب بهت ارائه داد وگرنه پسر باشی پا میشی چارتا بالانس میزنی و از دیوار بالا میری سلولای مغزتم بیدار میشن و اماده درس خوندنیجدا از همه اینا مشکلت اینه خودتو به خواب عادت دادی کافیه عادتتو از بین ببری مثلا امروز ک خوابت میاد کل تلاشتو بکنی ک نخوابی اینجوری عادت میکنی و دیگه نمیخوابی
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پارمیس جمع بندی های خیلی کوتاه و مفید و کاملی ک تو سایتا هست دان کن بعد اول این خلاصه ها یا جمع بندی رو بخون بعد سریع برو تست بزن و خودتو محک بزن و لطفا به هیچ چیز منفی فکر نکن
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@lovesick;12320 said:
> ازونجایی ک همه ما عاشق درس خوندنیم این اتفاقات رخ میده،
> چون دختری نمیشه راهکار خوب بهت ارائه داد وگرنه پسر باشی پا میشی چارتا بالانس میزنی و از دیوار بالا میری سلولای مغزتم بیدار میشن و اماده درس خوندنی
>
>
> جدا از همه اینا مشکلت اینه خودتو به خواب عادت دادی کافیه عادتتو از بین ببری مثلا امروز ک خوابت میاد کل تلاشتو بکنی ک نخوابی اینجوری عادت میکنی و دیگه نمیخوابینه بابا..خوش به حال شما پسرا فقط شما بالانس مالانس بلدید....کجابودید وقتی من از داربست آویزون میشدم؟؟...