-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۳۹۸، ۲۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا ایموجی ها این شکلی شدن؟؟
-
نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۳۹۸، ۲۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منو هم ک نمیادش..
چرااین جوری شده انجمن؟:// -
نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۳۹۸، ۲۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@valkyr-rock
مث دوران جاهلیت من ک همش ایموجی میزاری..
ایشالله خیره..
حالت خوب.. -
نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۳۹۸، ۲۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط Flight انجام شده
حدس میزنم میلاد باشی..
ولی خب..
مهم نیس -
نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۳۹۸، ۲۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط Flight انجام شده
لطفا رسیدگی بشه..
Meno رو هرچقد ک رفرش هم میکنی نمیاد بالا..
کلا داغون شده انجمن://
ضمنا لاگین هم ب زورشد..
ممنون -
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۸، ۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
عرض خسته نباشید بابت انتقال سرور و تغییراتی که به وجود آوردین ، یه تایمی وب نویسی و برنامه نویسی کردم و خیلی خوب درک میکنم که چه قدر کار پر چالشی می تونه باشه...
فک کردم ذکر چند نکته می تونه کمک کننده باشه ، اول اینکه اتمسفر الا یه ارتباط دو سویس ، امروز میلیون ها دانش آموز الا رو خونه دومشون میدونن ، حس میکنم از دسترس خارج کردن یهویی این اتمسفر یه سبک بی احترامی به مخاطبینِ و به دور از رفتار حرفه ای !...
بهتر بود قبل از اجرای این تغییرات پیامی مبنی بر رخداد این تغییرات پین میشد توی اتمسفر انجمن و البته بهتر بود در حین انجام این تغییرات یه شمارنده معکوس میزاشتید که تاریخ دقیق دسترسی مجدد به سایتو نشون میداد ، نه اینه پیام بزارید 24 ساعت دیگه که اصلا معلوم نباشه این 24 ساعت از کی شرو شده ! و تازه 48 ساعت طول بکشه!!
دوم اینکه تایمی که اومدم و دیدم انجمن از دسترس خارج شده ، به این امید که قراره تغییراتی درش ایجاد شه بسی مسرور شدم ولی گویا سیاست الا در باب انجمن و البته اتمسفر کلی مجموعه حفظ شرایط موجوده !! که شما قطعا بهتر از من میدونید که این سیاست میتونه مایکروسافتم از پا بندازه چه برسه به... ( البته من اینو با یه تجربه 21 ساله میگم و شما قطعا n+21 سال تجربه دارید)
sohrab
@M-an