-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاغا انگار مریض زیاد داریم اینجا...منم هستما...التماس دعا...خدا به همه سلامتی بده ایشالله
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aysan;12701 said:
> عاغا انگار مریض زیاد داریم اینجا...منم هستما...التماس دعا...خدا به همه سلامتی بده ایشالله
ایشاللللللللللللللللله
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@raha74;12699 said:
> کاره شماها که میخاین دکتر شین بهم میخوره ها.....................حالا از من گفتن بود////////ولی دعا میکنم
>
> - - - updated - - -
>
>
> کاره شماها که میخاین دکتر شین بهم میخوره ها.....................حالا از من گفتن بود////////ولی دعا میکنمغیر از این دعا کنین که پزشکی مشهد قبول شم انشالله......البته به قول مادرمون حضرت زهرا اول دعا برای همسایه بعد خونه،.،..،.....پس انشالله که همه کنکور قبول شن اونجایی که صلاحشونه به حق حضرت زهرا
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها نی نیم خوشمللللللللللله
-
-
- updated - - -
-
@nebula110;12703 said:
> غیر از این دعا کنین که پزشکی مشهد قبول شم انشالله......البته به قول مادرمون حضرت زهرا اول دعا برای همسایه بعد خونه،.،..،.....پس انشالله که همه کنکور قبول شن اونجایی که صلاحشونه به حق حضرت زهرا
منم دوسدارم بیام مشهد پیشه امام رضاجوووووووووووونم
-
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کم از مریضی حرف بزنین می افتم یاد مصدومیت و عمل و بدبختیاش خیلی بده ....
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان عزیز ساعت ۱۴ کارتای ورود به جلسه رو میدن.......
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nebula110;12708 said:
> دوستان عزیز ساعت ۱۴ کارتای ورود به جلسه رو میدن.......
کااااشکی نمیدادن
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نظرتون چیه کنکورو لغو کنیم...
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;12710 said:
> نظرتون چیه کنکورو لغو کنیم...
اره بیاین تحسن کنیم........لغوش کنن
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنکور بزرگترین اشتباه این مملکته
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایا میدانید چند هزار میلیارد میرود تو جیب این مملکت
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@raha74;12711 said:
> اره بیاین تحسن کنیم........لغوش کنن
لا اقل بنازنش پنج تیر .خخخخ
بیخیال اصن بزار همیم پنجشنبه از شرش خلاص شیم بریم پی زندگیمون. -
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@raha74;12704 said:
> بچه ها نی نیم خوشمللللللللللله
>
> - - - updated - - -
>
>
> منم دوسدارم بیام مشهد پیشه امام رضاجوووووووووووونمواقعانی تولدته؟؟؟ هههه پس مبارکهههههه:
مثل گل یاسی بر خوشه دل من
عطر تو پیچیده در کوچه منزل من
روز میلادت مبارک نازگل خوشگل من:)
-
-
- updated - - -
-
@raha74;12704 said:
> بچه ها نی نیم خوشمللللللللللله
>
> - - - updated - - -
>
>
> منم دوسدارم بیام مشهد پیشه امام رضاجوووووووووووونم-
-
- updated - - -
-
@**مهدی**;12712 said:
> کنکور بزرگترین اشتباه این مملکته
تنها کار درستش در زمینه تحصیل کنکوره...شکی توش نیس
[0]: [[http://sanatisharif.ir/sanatisharif-forum-ala/attachment.php?attachmentid=320&stc=1][0]][0]
[1]: [[http://sanatisharif.ir/sanatisharif-forum-ala/attachment.php?attachmentid=321&stc=1][1]][1][0]: [http://sanatisharif.ir/sanatisharif-forum-ala/attachment.php?attachmentid=320&stc=1][0]
[1]: [http://sanatisharif.ir/sanatisharif-forum-ala/attachment.php?attachmentid=321&stc=1][1][0]: http://sanatisharif.ir/sanatisharif-forum-ala/attachment.php?attachmentid=320&stc=1
[1]: http://sanatisharif.ir/sanatisharif-forum-ala/attachment.php?attachmentid=321&stc=1 -
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرسی ایسان ممنون........تفلده خودتم مباررررررررررک...خخخخخخخخخخخخ////////دعا کنید خدا یه نیم نگاهی بهم بندازه..............اخه ارزوم فقط به دست خدا ردیف میشه........دعا میخام از نوعه مخصوصش
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایسان به هزار و یک دلیل کنکور اشتباس سال بعدم خداروشکر مثل اینکه آخرین سالیه که کنکور هست.
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;12718 said:
> ایسان به هزار و یک دلیل کنکور اشتباس سال بعدم خداروشکر مثل اینکه آخرین سالیه که کنکور هست.
نه برادر من.....من که از بچگیم یادمه میخواستن کنکورو حذف کنن ....... باید خود حضرت ظهور کنن تا کنکورو بردارن
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;12718 said:
> ایسان به هزار و یک دلیل کنکور اشتباس سال بعدم خداروشکر مثل اینکه آخرین سالیه که کنکور هست.
کنکور تنها راه برقراری عدالته ...تو نمره های مدرسه کلی پارتی بازی میشه وبه نظرم فقط کنکور میتونه صلاحیت افراد برای ورود به دانشگاه رو تایید کنه
-
-
- updated - - -
-
@raha74;12717 said:
> مرسی ایسان ممنون........تفلده خودتم مباررررررررررک...خخخخخخخخخخخخ////////دعا کنید خدا یه نیم نگاهی بهم بندازه..............اخه ارزوم فقط به دست خدا ردیف میشه........دعا میخام از نوعه مخصوصش
ممنونم...باش ..خدایا یه نیم نگاهی به رها بنداز لطفا...یه نیم نگاه مخصوص
-
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aysan;12721 said:
> کنکور تنها راه برقراری عدالته ...تو نمره های مدرسه کلی پارتی بازی میشه وبه نظرم فقط کنکور میتونه صلاحیت افراد برای ورود به دانشگاه رو تایید کنه
>
> - - - updated - - -
>
> ممنونم...باش ..خدایا یه نیم نگاهی به رها بنداز لطفا...یه نیم نگاه مخصوصخیلی ممنون
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببينين دوستان چرا اینهمه خودتونو عذاب میدین واسه کنکور؟
باور کنین سطح معلومات ادمی به بهترین دانشگاه رفتن و اینا نیست
خیلیا رو میتونین ببینین ک وقتی فارغ التحصیل میشن همیشه میگن کاش نمیومدیم دانشگاه ، من از خیلی از بچه های شریف اینو شنیدم
نمیدونم چرا فکر میکنین اگه قبول نشین دیگه زندگیتون تمومه و به اخرش رسیدین ، میدونم از حرفای بقیه میترسین اما ببین این ملت دهنشون همیشه بازه حتی تو بهترینم ک باشی سعی دارن خرابت کنن و کلا نیششون رو بزنن پس تو کار خودتو بکن ، بقیه هرچی گفتن بزار بگن ادمی ک زندگیش بر پایه حرف مردم باشه مثل اینه که یه افسار بندازی گردنش و افسارشو بدی دست بقیه تا هدایتش کننبچرخ ببین از چی خوشت میاد برو دنبال همون ، اینقدر فیلمها و کتاب ها و سایت ها در مورد همه چی هست ک اگه کسی دانشگاهم نره میتونه هرچی ک میخواد به دست بیاره
اینا شعار نیست من با چشمای خودم دیدم
اینقدر واسه یه کنکور. و دانشگاه خودتونو اذیت نکنید تلاشتون رو بکنین قبول شدین بهترین جا نوش جانتون نشدم برا ارشد خودتون رو اماده کنیناین کنکور ک تموم شد اما از حالا به بعد دست به هرکاری ک میخواین بزنین با قدرت ادامش بدین کم هم نیارین این دنیا واسه ادمای تنبل و منفی باف جز درد و مشکلات زیاد چیزی نداره
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aysan;12721 said:
> کنکور تنها راه برقراری عدالته ...تو نمره های مدرسه کلی پارتی بازی میشه وبه نظرم فقط کنکور میتونه صلاحیت افراد برای ورود به دانشگاه رو تایید کنه
من فقط گفتم کنکور اشتباس... چیز دیگه ای رو تایید نکردم که... راه حل بهتری باید باشه ...