-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali2001 قربونت داداش
-
Ali2001 بزرگ ترین اشتباهو تو میکنی
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf متاسفانه با آزمون سازگار نشدم 6 تا رفتم
-
Ali2001 موفق باشین
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati کجا موفق باشن
بزرگتزین خیانته -
Ali2001 موفق باشین
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati ب همچنین
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali2001 منظورت چیه سازگگار نشدم؟
-
@miss-besharati کجا موفق باشن
بزرگتزین خیانتهنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf
هرکسی با یه روشی درس میخونه، لزوما همه نباید با یه روش موفق بشن -
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf آزمون ی جورایی محدودم میکنه. نمیزاره خوب پیش برم
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf بد نبودا 8000-8500 گزینه تراز میاوردم اما خوب نبود راضی نبودم
-
@amirhossein-hf
هرکسی با یه روشی درس میخونه، لزوما همه نباید با یه روش موفق بشننوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi من حرف خودمو نمیزنم
خارج شدن از برنامه آزمونی که میرین بزرگ ترین خیانته
این ححرف من نیست حرف 10 ها مشاوره -
@Amir-Bernousi من حرف خودمو نمیزنم
این ححرف من نیست حرف 10 ها مشاورهنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf مجبور شدم خارج بشم وگرنه 100% قبول نمیشدم
-
@Amir-Bernousi من حرف خودمو نمیزنم
این ححرف من نیست حرف 10 ها مشاورهنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf
هیچکس از درون یه دانش اموز خبر نداره، عموما با همین ازمونا میتونن موفق شن، ولی ادمایی هم وجود دارن که بدون این چیزا موفق میشن
لزومی نداره همیشه با روشایی که امتحان شده، پیش بریم -
@amirhossein-hf
هیچکس از درون یه دانش اموز خبر نداره، عموما با همین ازمونا میتونن موفق شن، ولی ادمایی هم وجود دارن که بدون این چیزا موفق میشن
لزومی نداره همیشه با روشایی که امتحان شده، پیش بریمنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi درسته
ولی کسی که کلا آزمون نرفته با اونی که 2تا میره بعدش نمیره خیلی فرق داره -
@Amir-Bernousi درسته
ولی کسی که کلا آزمون نرفته با اونی که 2تا میره بعدش نمیره خیلی فرق دارهنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf اینم ازمون و خطاس
طرف میبینه این کار برای من سودی نداره، چرا ادامش بدم؟ بیخیالش میشهحتما نباید یه روش درست برای یه نفر، برای یه نفر دیگه هم درست باشه
-
@amirhossein-hf اینم ازمون و خطاس
طرف میبینه این کار برای من سودی نداره، چرا ادامش بدم؟ بیخیالش میشهحتما نباید یه روش درست برای یه نفر، برای یه نفر دیگه هم درست باشه
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi اوکی
منم حرف خودمو نزدم حرف چندین مشاورو گفتم -
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.
این قضیه ی آیلاند چیه؟؟؟؟ -
سلام.
این قضیه ی آیلاند چیه؟؟؟؟نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri یه خانومی اشتباه تلفظ کرده بود مردم مسخرش میکنن
-
Mohsen Taheri یه خانومی اشتباه تلفظ کرده بود مردم مسخرش میکنن
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf چی رو؟؟؟
-
@amirhossein-hf چی رو؟؟؟
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri آنلاین رو آیلاند تلفظ کرده
-
Mohsen Taheri آنلاین رو آیلاند تلفظ کرده
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf خو چرا مسخره ش کردن.
چیکاره بوده این خانوم؟ -
@amirhossein-hf خو چرا مسخره ش کردن.
چیکاره بوده این خانوم؟نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri معلمه