-
amirh_hmyfreplied to Bad Fighter on ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fighter-Bad من میتونستم امروز 11ساعت راحت بخوانم
ولی شد 9 ساعت -
-
amirh_hmyfreplied to Bad Fighter on ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fighter-Bad من وقتی میخوام بیام الا درس بخوانم
میام انجمن ناخود اگاه
باید از فردا کمش کنم این مشکلمو -
یکی که بیداره بیاد برای من این نحوه تاثیر هورمون رشد به استخوان های دراز رو برام تعریف کنه درک نمیکنم
-
Bad Fighterreplied to Dr.alirezaq on ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.alirezaq مال کدوم ساله؟
-
amirh_hmyfreplied to Dr.alirezaq on ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.alirezaq دادا من ریاضیم شرمنده
-
Bad Fighterreplied to amirh_hmyf on ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amirhossein-hf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Fighter-Bad من وقتی میخوام بیام الا درس بخوانم
میام انجمن ناخود اگاه
باید از فردا کمش کنم این مشکلموبه امید خدا
-
Dr.alirezaq دانش آموزان آلاءreplied to Bad Fighter on ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Dr.alirezaq دانش آموزان آلاءreplied to Bad Fighter on ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fighter-Bad یازدهم
-
Bad Fighterreplied to Dr.alirezaq on ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
amirh_hmyfreplied to Bad Fighter on ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fighter-Bad میخوای فردا یه رقابتی باهم بکنیم
تا ساعت 11 شب فعالیت نکنیم -
Dr.alirezaq دانش آموزان آلاءreplied to amirh_hmyf on ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amirhossein-hf فدا سرت
-
همینقدر غم انگیز:)
-
Bad Fighterreplied to amirh_hmyf on ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amirhossein-hf محدوده مشخص کن
مثلابگو2ساعت -
amirh_hmyfreplied to Bad Fighter on ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Bad Fighterreplied to amirh_hmyf on ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amirhossein-hf خوبه
من فردابیشتراز2ساعت توانجمن نمیمونم -
amirh_hmyfreplied to Bad Fighter on ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fighter-Bad من قراره فردا ظهر جزومو بزارم تو انجمن مجبورم بیام
-
تجربی هست به داد برسه موندم:/
-
Bad Fighterreplied to Dr.alirezaq on ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
amirh_hmyfreplied to Bad Fighter on ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fighter-Bad اها منظورتو فهمیدم
منم 1ساعتو نیم
244687/846714