ای خونه دارو بچه دار , غم , هاتو و بردارو بیار....حاجی مون هپیلاسیون اومده 😁😋
-
خب خب اول از همه سلام ب روی ماه :new_moon_face: و شسته نشسته :joy: همه بروبچز دوست داشتنی الا:heart: :heart_eyes: 😋
اولا اسفند ماهه و حکومت اسفندیا:joy: :innocent: :star-struck: بهر حال ب همه الایی ها حضور اسفندی جان جان هارو تبریک عرض مینومایم :smiling_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: (اختیار دارین خودشیفتگی کجا بود اصا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: )اقا عینک من کو:smiling_face_with_sunglasses:
اها اها :blush: حله ادامه میدیم:squinting_face_with_tongue:
دوما همونطور ک گفتم الان اسفنده و یک ماه نسبت ب بهمن ب کنکور نزدیک تریم:hugging_face: شاید قیافه یسریامون اینجوری باشه الان:fearful: یا اینجوری:flushed: یا حتی ب این صورت:ghost: البته ک امیدوارم اینجوری باشیم همه:joy: :flexed_biceps: :heart_eyes: وبریم ت دهن کنکور مشت:left-facing_fist: بزنیم:joy: ولی "اما"یی ک ایجاد میشه چیه؟ همه کنکوریا کمو بیش خوندن اما هرچقد مقدار خوندنه کمتر باشه ت این بازه زمانی از استرس ی غول قوی تر ساخته میشه(خودم ب شخصه دندونام ریخته اصا:joy: :grimacing: :grinning_face_with_smiling_eyes: ) علاوه براون عده زیادی درمورد ویروس لهنتی کرونا نگرانن :flushed: :grinning: حالا درکنار تداوم تلاش و رعایت بهداشت از ما چه کاردیگه ای برمیاد؟ :face_with_monocle: میتونیم بهم دیگه کمک کنیم تا ارامشمونو حفظ کنیم.:hugging_face: :heart_eyes: :joy: هروقت ک تحت فشار بودین از هر نظر (غیر از دل و روده ای:confused: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: ) بیاین اینجا و ب ازای هر جمله منفی توی ذهنتون یا هر پاراگراف اصن:eyes: ی جمله یا پاراگراف خوشال کننده برای خودتون یا هرکسی دیگه بنویسین:heart_eyes: :innocent: :smile_cat:
درواقع خلاصش اینه اینجوری های:sneezing_face: :sweat: :rage: :pensive: :pensive_face: :persevere: :persevering_face: :no_mouth: :frowning_face: :frowning: :face_with_head_bandage: :expressionless_face: :disappointed_face: :cry: :crying_face: :disappointed: :confused_face: :confused: :confounded_face: :confounded: :angry: :angry_face: :anguished: :anguished_face: :anxious_face_with_sweat: درونتونو وردارین بریزین تویه کیسه بیارین ت محفل هپیلاسیون و ب ازای هرکدومشون یکی از اینارو:beaming_face_with_smiling_eyes: :blush: :cat_face_with_tears_of_joy: :couple_with_heart_woman_woman: :couple_with_heart_man_man: :face_savoring_food: :face_blowing_a_kiss: :grin: :grinning: :grinning_face: :grinning_face_with_big_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_squinting_face: :joy: :kissing_face_with_smiling_eyes: :kissing_heart: :kissing_smiling_eyes: :laughing: :money-mouth_face: :money_mouth_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :relieved_face: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_smiling_eyes: :star-struck: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue_closed_eyes: :stuck_out_tongue_winking_eye: :sweat_smile: :squinting_face_with_tongue: :winking_face: :winking_face_with_tongue: :wink:( که ت لایه های درونی وجودتون خودشونو از ترس قبلیا پنهون کردن)رو اینجا ب خودتون و بقیه دوستاتون نشون بدین و هربار یکی از حس های منفی رو دور بندازین:woman_raising_hand: الا تبارک الله:winking_face: :grinning: نشون دادن مثبتا بخودتون و بقیه امید بیشتری میده
:blush: البته ک دریغ نمیکنید اما ب هرحال از صمیم قلبم خواهش میکنم دریغ نکنید:grinning_face_with_sweat:
حال بدتون یا دلیلش رو قرارنیست بیان کنید:grinning: ب میزان شدتش اینجا چیزای خوشحال کننده بنویسید:nail_polish_medium-light_skin_tone: :necktie: :smiling_face_with_smiling_eyes:
1- لطفا نوشته ازخودتون باشه.
2- ادبی باشه یانه مهم نیست.
3- میتونه شامل %(#de07ed)[تصورات-ارزوها-فانتزیا-برنامه هاتون برای اینده-یا هرچیزدیگه ای ک دلتون میخواد حتی ی عکس مهم اینه کارخودتون باشه] باشه.
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
ناظم
همیار
خیرین-کوچک-دریا-دل -
خب من شروع میکنم:beaming_face_with_smiling_eyes:
یکی از کارهایی که خیلی دلم میخواد انجام بدم اینه ک توی سی و دو سالگیم برم و ی جفت بچه تپل مپل رو بیارمو به فرزندی قبول کنم. یه دختر :nail_polish_light_skin_tone: .یه پسر:athletic_shoe: :athletic_shoe: هردوشونم مومشکی و تپلی مپلی با چشمای قهوه ای:eye: :face_blowing_a_kiss: :face_savoring_food: :smiling_cat_face_with_heart-eyes: :smiling_cat_face_with_heart-eyes:
بعدش 6 سال ببرمشون یجای دور. اونطوری ک دلم میخواد تربیتشون کنم.:blush: .دوراز هر ادمی که بخواد تو نحوه تربیتشون دخالت کنه:angry_face: :face_with_tears_of_joy: .بعد اینکه 7سالشون تموم شد برگردم سر شغلمو به کارم ادامه بدم.:blush: مطمئنم قبلش اونقدی پس انداز کردم ک 6یا7 سال بتونم با خیال راحت کنار بچه هام باشم:blush: :star-struck:
وای خدا از همین الان عاشقشونم:smiling_cat_face_with_heart-eyes: :smiling_cat_face_with_heart-eyes:
حتی اسماشونم انتخاب کردم:smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_smiling_eyes: :star-struck: -
یکی از کارهایی که خیلی دلم میخواد انجام بدم اینه ک توی سی و دو سالگیم برم و ی جفت بچه تپل مپل رو بیارمو به فرزندی قبول کنم. یه دختر :nail_polish_light_skin_tone: .یه پسر:athletic_shoe: :athletic_shoe: هردوشونم مومشکی و تپلی مپلی با چشمای قهوه ای:eye: :face_blowing_a_kiss: :face_savoring_food: :smiling_cat_face_with_heart-eyes: :smiling_cat_face_with_heart-eyes:
بعدش 6 سال ببرمشون یجای دور. اونطوری ک دلم میخواد تربیتشون کنم.:blush: .دوراز هر ادمی که بخواد تو نحوه تربیتشون دخالت کنه:angry_face: :face_with_tears_of_joy: .بعد اینکه 7سالشون تموم شد برگردم سر شغلمو به کارم ادامه بدم.:blush: مطمئنم قبلش اونقدی پس انداز کردم ک 6یا7 سال بتونم با خیال راحت کنار بچه هام باشم:blush: :star-struck:
وای خدا از همین الان عاشقشونم:smiling_cat_face_with_heart-eyes: :smiling_cat_face_with_heart-eyes:
حتی اسماشونم انتخاب کردم:smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_smiling_eyes: :star-struck:@FatiJoooooni
عجبببببببببب
مگه داریم مگه میشه
اصن کف کردم:astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: -
دوستای گلم لطفا اسپم ندین :ok_hand: :blush:
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
حتی اسماشونم انتخاب کردم:smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_smiling_eyes: :star-struck:@FatiJoooooni :baby_light_skin_tone: :baby_light_skin_tone: حالا اسمشون چیه؟
-
@FatiJoooooni :baby_light_skin_tone: :baby_light_skin_tone: حالا اسمشون چیه؟
@miss-_fatima در ای خونه دارو بچه دار , غم , هاتو و بردارو بیار....حاجی مون هپیلاسیون اومده 😁😋 گفته است:
@FatiJoooooni :baby_light_skin_tone: :baby_light_skin_tone: حالا اسمشون چیه؟
رونا
رادوین -
پست استارت انقد بلندِ که تا خوندم تموم شد و بعد پستای بعدیُ خوندم ، یادم رفت تاپیک چیه اصن😐😂
یه خلاصه از پست اول رو پین کنین سر در تاپیک برا تنبلایی مثه من لازمه😂
.
خب داشتم میگفتم😎
یکم دپرسم اومدم به( :confounded: ) نگا کنم بخندم کوک شم
😂😂😂😂😂
خداییش برو تو عمقِ فیسش😂😂😂😂
.
اومدم بگم ملت شاد باشین زندگی ارزششُ نداره ! 😐- خیلی زحمت کشیدم تا اینو یادم بیاد🙏😂
-
پست استارت انقد بلندِ که تا خوندم تموم شد و بعد پستای بعدیُ خوندم ، یادم رفت تاپیک چیه اصن😐😂
یه خلاصه از پست اول رو پین کنین سر در تاپیک برا تنبلایی مثه من لازمه😂
.
خب داشتم میگفتم😎
یکم دپرسم اومدم به( :confounded: ) نگا کنم بخندم کوک شم
😂😂😂😂😂
خداییش برو تو عمقِ فیسش😂😂😂😂
.
اومدم بگم ملت شاد باشین زندگی ارزششُ نداره ! 😐- خیلی زحمت کشیدم تا اینو یادم بیاد🙏😂
@Saahaar
منظورتون از دپرس همون افسرده است دیگهفارسی را پاس بداریم