-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط Acola انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا یکی اومده بود اینجا جوابای تستش رو میخواست
زیست طلایی
کجاس الان؟ -
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب خانوم مدير هم جواب ندادن يكي اگه ميدونست چطوري اين تاپيك تو صفحه اصلي نمياد بهم بگه تو تاپيك تغيير چون اينجا ناديده گرفته شده
دعاتون ميكنم حالم داره ازين تاپيك بهم ميخوره و هي مياد تو اون ليست -
خب خانوم مدير هم جواب ندادن يكي اگه ميدونست چطوري اين تاپيك تو صفحه اصلي نمياد بهم بگه تو تاپيك تغيير چون اينجا ناديده گرفته شده
دعاتون ميكنم حالم داره ازين تاپيك بهم ميخوره و هي مياد تو اون ليستنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمليكابانو میتونین از تنظیمات قسمت انتخاب صفحه اصلی صفحه ای تو ورود به انجمن براتون باز میشه رو تغییر بدین
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط مليكابانو انجام شده
فيلما قبلن تو گوشيم پخش نميشد الان درست شده مرسي
@M-an
-
مليكابانو میتونین از تنظیمات قسمت انتخاب صفحه اصلی صفحه ای تو ورود به انجمن براتون باز میشه رو تغییر بدین
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati هركار ميكنم تغييري نميكنه
️
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همچنان ترس از فردا
...
کاش میشد بپریم ب جمعه -
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مليكابانو در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-besharati هركار ميكنم تغييري نميكنه
️
اگه از این تاپیک خوشت نمیاد همون که گذاشتی رو نادیده گرفتن خوبه نوتیفش برات نمیاد که
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
گاج مارکت حراج کرده :| کسایی که کتاب میخوان برن ببینن، 99 درصد تخفیف :|
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاءرمز پویا :|
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@FatiJoooooni
هوم
چرا ترس؟ -
@FatiJoooooni
هوم
چرا ترس؟نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط Dr.agon انجام شده@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@FatiJoooooni
هوم
چرا ترس؟توضیحش خیلی سخته...
روزتولدمم س :| -
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@FatiJoooooni
هوم
روزتولدمم س :|نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@FatiJoooooni
میخوای حرف بزینم ؟ -
مليكابانو در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-besharati هركار ميكنم تغييري نميكنه
️
اگه از این تاپیک خوشت نمیاد همون که گذاشتی رو نادیده گرفتن خوبه نوتیفش برات نمیاد که
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati نه ميدونين من خيلي تاپيكارو ناديده گرفتن زدم ولي ميام صفحه ي اصلي عنوانارو نگاه ميكنم اونايي كه نديدمو مهمه رو چك ميكنم بعد اينطوري همش وسوسه ميشم اينجا رو هم ببينم خودم ميدونم اونجا نياد ديگه نميام تو اين تاپيك مگه اينكه از صفحه ي كسي بيام كه خيلي كم اتفاق ميفته
من همون كه ميبينم كمتر از يك دقيقه نوشته هي وسوسه ميشم ببينم چيه -
@FatiJoooooni
هوم
روزتولدمم س :|نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@FatiJoooooni
میخوای حرف بزینم ؟نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@FatiJoooooni
میخوای حرف بزینم ؟از فراموشی میترسم :|
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط Dr.agon انجام شده
@FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
روزتولدمم س :|
عه مگه 29 نبود ؟ :|
29 فرداس دیگ
-
@miss-besharati نه ميدونين من خيلي تاپيكارو ناديده گرفتن زدم ولي ميام صفحه ي اصلي عنوانارو نگاه ميكنم اونايي كه نديدمو مهمه رو چك ميكنم بعد اينطوري همش وسوسه ميشم اينجا رو هم ببينم خودم ميدونم اونجا نياد ديگه نميام تو اين تاپيك مگه اينكه از صفحه ي كسي بيام كه خيلي كم اتفاق ميفته
من همون كه ميبينم كمتر از يك دقيقه نوشته هي وسوسه ميشم ببينم چيهنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمليكابانو وقتی میگی حالم از تاپیک بهم میخوره یعنی برات مهم نیست
ولی انگار برعکسِِِ -
29 فرداس دیگ
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
29 فرداس
میدونم فرداس
من فک میکردم 29 ام تولدته