-
RAMIN1380 شر و وریات بود خداییش ...بابی جدید گشودی
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri
یوسف گمگشته...
...غم مخور -
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri این شعر بود؟؟؟
-
Mohsen Taheri
یوسف گمگشته...
...غم مخورنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshiimma رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن / ترک من خراب شبگرد مبتلا کن
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri در مشاعره... گفته است:
یوسف...
...مخورفکر کردم شعرِ
-
shiimma رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن / ترک من خراب شبگرد مبتلا کن
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri من از صبح تا حالا منتظر ر بودم
-
Mohsen Taheri این شعر بود؟؟؟
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi نه باووووو.طرف اسکلمون کرده بود ب خدا هاااااااااااا
-
shiimma رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن / ترک من خراب شبگرد مبتلا کن
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri نالیده ام هزار شب
و بعد از این
هر شب هزار بار
بخواهم گریستن...
#اوحدی -
Mohsen Taheri من از صبح تا حالا منتظر ر بودم
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi چرا ؟؟؟؟
-
Mohsen Taheri نالیده ام هزار شب
و بعد از این
هر شب هزار بار
بخواهم گریستن...
#اوحدینوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshiimma نمی دانم چه می خواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته ست
-
amir ahmadi نه باووووو.طرف اسکلمون کرده بود ب خدا هاااااااااااا
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri ن خدایی بعضیاش باحال بود
-
shiimma نمی دانم چه می خواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته ست
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi تا ز میخانه و می نام و نشان خواهد بود / سر ما خاک ره پیر مغان خواهد بود
-
Mohsen Taheri ن خدایی بعضیاش باحال بود
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi دمش گرم آره با حال بود...
-
amir ahmadi تا ز میخانه و می نام و نشان خواهد بود / سر ما خاک ره پیر مغان خواهد بود
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri دلم تنهاست ماتم دارم امشب.....
دلي سرشار از غم دارم امشب -
Mohsen Taheri دلم تنهاست ماتم دارم امشب.....
دلي سرشار از غم دارم امشبنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi بوی جوی مولیان آید همی / یاد یار مهربان آید همی
-
amir ahmadi تا ز میخانه و می نام و نشان خواهد بود / سر ما خاک ره پیر مغان خواهد بود
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri دانم که چرا خونِ مرا زود نریزی...؟
خواهی که به جان کندن بسیار بمیرم...
#هلالی جغتایی- لطفا چت نکنین
- لطفا چت نکنین
-
amir ahmadi بوی جوی مولیان آید همی / یاد یار مهربان آید همی
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri یک سال دیگر آمد و دنیا عوض نشد چیزی بغیر پیرهن از ما عوض نشد
-
Mohsen Taheri یک سال دیگر آمد و دنیا عوض نشد چیزی بغیر پیرهن از ما عوض نشد
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در باغ وفا مرغ بد آواز نيابيم / در بزم صفا ساز بد آهنگ نباشد
-
amir ahmadi در باغ وفا مرغ بد آواز نيابيم / در بزم صفا ساز بد آهنگ نباشد
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri
دردِ دل با سنگدل گفتن چه سود؟...
#سعدی جانم -
Mohsen Taheri
دردِ دل با سنگدل گفتن چه سود؟...
#سعدی جانمنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshiimma درست اول اين نوبهار عاشق شد دلم ميان همين گير و دار عاشق شد
-
shiimma درست اول اين نوبهار عاشق شد دلم ميان همين گير و دار عاشق شد
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi درد عشقی کشیده ام که مپرس / زهر هجری چشیده ام که مپرس
گشته ام در جهان و آخر کار / دلبری برگزیده ام که مپرس
آغا باشه نمی پرسیم