-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@FatiJoooooni
برو برو من جاتو نگه میدارم -
Acola
ایول بابا
چجوری روی گاز؟
من اصن یادم نیس امروز چیا خوردمنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola
ایول بابا
چجوری روی گاز؟
من اصن یادم نیس امروز چیا خوردمعکسشو دادم
-
یگانه
از بیکاری بااینا سرمیکنم من
شدم زن دهاتییواش یواش دارم فک میکنم بزنم تو کار گاو داری و اینا ماست و شیر محلی تولید کنیم
️
آسمان ِ آبینوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط آسمان ِ آبی انجام شدهAcola
واییی ایولااااا فائزههههبه منم یاد بده:(
-
Acola
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola
اره اره
چشم
تو کجاشو نمیدونی بگو بگم -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola
اره اره
چشم
تو کجاشو نمیدونی بگو بگمنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola
همه جاشو
آسونه یا سخت؟
همینکه خمیر خوبی بتونی در بیاری خودش مهارت میخواد -
Acola
همه جاشو
آسونه یا سخت؟
همینکه خمیر خوبی بتونی در بیاری خودش مهارت میخوادنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola
همه جاشو
آسونه یا سخت؟
همینکه خمیر خوبی بتونی در بیاری خودش مهارت میخوادآسونه
من ی روش میگم برو حالشو ببر اصن -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola
همه جاشو
آسونه یا سخت؟
همینکه خمیر خوبی بتونی در بیاری خودش مهارت میخوادآسونه
من ی روش میگم برو حالشو ببر اصننوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola
بگو بگو -
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۴۵ انلاین
دم در یوقت بد نباشه
-
Acola
بگو بگونوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی ببین آردو نمک و خمیر مایه میگیم ما همون خمیر ناهمگن رو (از قبل با یکم آب جوش خیس کن)بعدش آب
حالا اول توی قابلمه ک جنسش اگه استیل باشه خمیرو راحت میتونی ورز بدی
آردو نمک رو میریزی تو قابلمه بعدش آب میریزی روش بعد خمیر مایه هم میریزی توش بعد یکم ورز میدی بعد یواش یواش تا وقتی ک خمیر جابیافته آب رو اضافه میکنی بعد ک خمیر ب حد رسید بعدش قشنگ میشی رو زانوت تا میتونی خمیرو مشت و مال میکنیبقول منکتکش میزنیم
بعد ک خوب ورز دادیم روشو میبندیم با دستمال و اینا تا قشنگ پف کنه آماده بشه بعدشم کنده اش میکنیم و ادامه مطلب
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان کشف کردم ک به کوید ۱۹ اگه یه کوید اضافه کنیم میشه بیسکوید ک به راحتی با چایی قابل حله
جالب بود -
آسمان ِ آبی ببین آردو نمک و خمیر مایه میگیم ما همون خمیر ناهمگن رو (از قبل با یکم آب جوش خیس کن)بعدش آب
حالا اول توی قابلمه ک جنسش اگه استیل باشه خمیرو راحت میتونی ورز بدی
آردو نمک رو میریزی تو قابلمه بعدش آب میریزی روش بعد خمیر مایه هم میریزی توش بعد یکم ورز میدی بعد یواش یواش تا وقتی ک خمیر جابیافته آب رو اضافه میکنی بعد ک خمیر ب حد رسید بعدش قشنگ میشی رو زانوت تا میتونی خمیرو مشت و مال میکنیبقول منکتکش میزنیم
بعد ک خوب ورز دادیم روشو میبندیم با دستمال و اینا تا قشنگ پف کنه آماده بشه بعدشم کنده اش میکنیم و ادامه مطلب
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola
اسکرین گرفتم ازش مرسی
ولی سخته ها -
Acola
اسکرین گرفتم ازش مرسی
ولی سخته هانوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola
اسکرین گرفتم ازش مرسی
ولی سخته هاخواهیش
نه زیاد ولی اره خب ... -
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Acola
سبزیجات داره داخلش؟؟
واییی من چند سال پیش یه نون توی یه روستا خوردم هنوز مزش زیر زبونمه لنتییی نمیدونم چی داشت ولی به خوشمزگی اون نون دیگه نخوردم -
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هزار نفریدهاا ولی نمیدونم چراانقد خجالتین
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب خب چیو از دست دادم من؟
-
Acola
سبزیجات داره داخلش؟؟
واییی من چند سال پیش یه نون توی یه روستا خوردم هنوز مزش زیر زبونمه لنتییی نمیدونم چی داشت ولی به خوشمزگی اون نون دیگه نخوردمنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola
سبزیجات داره داخلش؟؟
واییی من چند سال پیش یه نون توی یه روستا خوردم هنوز مزش زیر زبونمه لنتییی نمیدونم چی داشت ولی به خوشمزگی اون نون دیگه نخوردمیسس
بادوتا سبزی درستش میکنیم
یا با پیازو اسفناج
یا با سبزی ب اسم جینجیلیم (البته این اسم ترکیشه فارسیشو نمیدونم)خیلیییی خوشمزه اس
البته کته پختن و نون پختن و درس کردن خمیر بامن بود مامان فقط خمیرارو کنده کردو پهن کرد -
-
آسمان ِ آبی ببخشد اقاااا