-
Acola
یا مکه ی مکرمه
هر ۴۰ تاشو باهم نخورینوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola
یا مکه ی مکرمه
هر ۴۰ تاشو باهم نخوریفعلا۴تاشو زیر چشم خوابوندم
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola
دلم خواست:(
توام مثه من این روزا فرق گرسنگی رو با سر رفتن حوصله تشخیص نمیدی؟فکر کنم رو به نابودی ام کم کم
دقیقااا
از ی ورم رژیمم
️
۱۲کیلو تازه اومدم پایین ولی فک کنم بااین وضع یهو۳۰تا میام روشنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola
من پیشرفت بشکل صعودی رو به قله -
Acola
یا مکه ی مکرمه
هر ۴۰ تاشو باهم نخوریفعلا۴تاشو زیر چشم خوابوندم
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola
یا مدینه ی منوره -
Acola
من پیشرفت بشکل صعودی رو به قلهنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola
من پیشرفت بشکل صعودی رو به قلهدییقاااا میدونی من امروز چیااا خوردمممء
بامامانم نون محلی پختیم روی گاز
نذاشت ساجو بیاریم روی اجاق گاز درست کرد -
Acola
من پیشرفت بشکل صعودی رو به قلهدییقاااا میدونی من امروز چیااا خوردمممء
بامامانم نون محلی پختیم روی گاز
نذاشت ساجو بیاریم روی اجاق گاز درست کردنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola
ایول بابا
چجوری روی گاز؟
من اصن یادم نیس امروز چیا خوردم -
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ادامه بدین تا بیام
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط Acola انجام شده
یگانه
از بیکاری بااینا سرمیکنم من
شدم زن دهاتییواش یواش دارم فک میکنم بزنم تو کار گاو داری و اینا ماست و شیر محلی تولید کنیم
️
آسمان ِ آبی -
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دستم بنده فلن
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@FatiJoooooni
برو برو من جاتو نگه میدارم -
Acola
ایول بابا
چجوری روی گاز؟
من اصن یادم نیس امروز چیا خوردمنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola
ایول بابا
چجوری روی گاز؟
من اصن یادم نیس امروز چیا خوردمعکسشو دادم
-
یگانه
از بیکاری بااینا سرمیکنم من
شدم زن دهاتییواش یواش دارم فک میکنم بزنم تو کار گاو داری و اینا ماست و شیر محلی تولید کنیم
️
آسمان ِ آبینوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط آسمان ِ آبی انجام شدهAcola
واییی ایولااااا فائزههههبه منم یاد بده:(
-
Acola
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola
اره اره
چشم
تو کجاشو نمیدونی بگو بگم -
Acola
اره اره
چشم
تو کجاشو نمیدونی بگو بگمنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola
همه جاشو
آسونه یا سخت؟
همینکه خمیر خوبی بتونی در بیاری خودش مهارت میخواد -
Acola
همه جاشو
آسونه یا سخت؟
همینکه خمیر خوبی بتونی در بیاری خودش مهارت میخوادنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola
همه جاشو
آسونه یا سخت؟
همینکه خمیر خوبی بتونی در بیاری خودش مهارت میخوادآسونه
من ی روش میگم برو حالشو ببر اصن -
Acola
همه جاشو
آسونه یا سخت؟
همینکه خمیر خوبی بتونی در بیاری خودش مهارت میخوادآسونه
من ی روش میگم برو حالشو ببر اصننوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola
بگو بگو -
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۴۵ انلاین
دم در یوقت بد نباشه
-
Acola
بگو بگونوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی ببین آردو نمک و خمیر مایه میگیم ما همون خمیر ناهمگن رو (از قبل با یکم آب جوش خیس کن)بعدش آب
حالا اول توی قابلمه ک جنسش اگه استیل باشه خمیرو راحت میتونی ورز بدی
آردو نمک رو میریزی تو قابلمه بعدش آب میریزی روش بعد خمیر مایه هم میریزی توش بعد یکم ورز میدی بعد یواش یواش تا وقتی ک خمیر جابیافته آب رو اضافه میکنی بعد ک خمیر ب حد رسید بعدش قشنگ میشی رو زانوت تا میتونی خمیرو مشت و مال میکنیبقول منکتکش میزنیم
بعد ک خوب ورز دادیم روشو میبندیم با دستمال و اینا تا قشنگ پف کنه آماده بشه بعدشم کنده اش میکنیم و ادامه مطلب
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان کشف کردم ک به کوید ۱۹ اگه یه کوید اضافه کنیم میشه بیسکوید ک به راحتی با چایی قابل حله
جالب بود -
آسمان ِ آبی ببین آردو نمک و خمیر مایه میگیم ما همون خمیر ناهمگن رو (از قبل با یکم آب جوش خیس کن)بعدش آب
حالا اول توی قابلمه ک جنسش اگه استیل باشه خمیرو راحت میتونی ورز بدی
آردو نمک رو میریزی تو قابلمه بعدش آب میریزی روش بعد خمیر مایه هم میریزی توش بعد یکم ورز میدی بعد یواش یواش تا وقتی ک خمیر جابیافته آب رو اضافه میکنی بعد ک خمیر ب حد رسید بعدش قشنگ میشی رو زانوت تا میتونی خمیرو مشت و مال میکنیبقول منکتکش میزنیم
بعد ک خوب ورز دادیم روشو میبندیم با دستمال و اینا تا قشنگ پف کنه آماده بشه بعدشم کنده اش میکنیم و ادامه مطلب
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola
اسکرین گرفتم ازش مرسی
ولی سخته ها