-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
azin_sgh در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه این چیه دیگه ؟:/ عربی نیست ک
ببخشید اشتباه شد تصحیح کردم ببین
-
kia در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
عزیزان امروز چندمه و تا چندم وقت برای ثبت نام هست؟
امروز23
تا 28وقتهنوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
امروز23
تا 28وقته24 ببخشید
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه ممنونم اشکالی نداره اگه خطتت خوب نبود
-
امروز23
تا 28وقتهنوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin بله تا 28 ام دو روز هم 100 درصد تمدید میشه
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه ممنونم اشکالی نداره اگه خطتت خوب نبود
-
ممنونم بابت راهنماییتون.
-
سلاااام بچه ها خوبیننن
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر وقت من خواستم فیلم یه مبحث ببینم از سالای قبل کوچک ترین توضیحی راجع بهش وجود نداره
#شانس -
سلام بچه ها
من نمیتونم درس بخونم . به نظرم اگه بخوام بیخیال این کنکور بشم شکست بزرگی رو قبول کردم . ولی خب هیچ کس کمکم نمیکنه .
کار اشتباهی بود بعد 7 سال کنکور دادن -
سلام بچه ها
من نمیتونم درس بخونم . به نظرم اگه بخوام بیخیال این کنکور بشم شکست بزرگی رو قبول کردم . ولی خب هیچ کس کمکم نمیکنه .
کار اشتباهی بود بعد 7 سال کنکور دادننوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmina raeesi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام بچه ها
کار اشتباهی بود بعد 7 سال کنکور دادنادامه بده!
همین -
mina raeesi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام بچه ها
کار اشتباهی بود بعد 7 سال کنکور دادنادامه بده!
همینDr.Saraaa پدر جاریم فوت شده هی باید برم مراسم . عروسی داداشمم هست هر روز یا میان منو میبرن یا میان خونه م .
فقط استرس وای نخوندم وای برنامم وای چیکار کنم مونده برای من -
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بچه ها شمایی که یا سومین یاپیش میشه بگین دبیرستان کدوم سال سخ بود
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهlovegod8094 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سال دوم
-
Dr.Saraaa پدر جاریم فوت شده هی باید برم مراسم . عروسی داداشمم هست هر روز یا میان منو میبرن یا میان خونه م .
فقط استرس وای نخوندم وای برنامم وای چیکار کنم مونده برای مناز الان تا اردیبهشت که عروسی داداشمه قطعا نمیتونم بخونم . تازه عید و مهمونایی که برام میاد هم خودش یه مسئله س
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهlovegod8094 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
هیچ کدوم
فقط پیش فشار روانیش بالا بود -
از الان تا اردیبهشت که عروسی داداشمه قطعا نمیتونم بخونم . تازه عید و مهمونایی که برام میاد هم خودش یه مسئله س
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmina raeesi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
از الان تا اردیبهشت که عروسی داداشمه قطعا نمیتونم بخونم . تازه عید و مهمونایی که برام میاد هم خودش یه مسئله س
برنامه ریزی کن..میرسی ان شالله
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
lovegod8094 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
هیچ کدوم
فقط پیش فشار روانیش بالا بودنوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbanoo در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
lovegod8094 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
هیچ کدوم
فقط پیش فشار روانیش بالا بودبالا هست..دقیقا!!
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmina raeesi امیدت به خداباشع عزیزم ..ایشالا میرسی ..سعیتو بکن...امیدوار باش