چاق سلامتی
-
پستِ هجدهم:
سلام به پیگیرایِ چاق سلامتی...
مرسی از حمایتتون...
اومدم...چه دلنواز اومدم...خواص %(#47cf9d)[جو دوسر پرک] :
کوتاه،مفید و مختصر،برای لاغری خیلی خوب هس...
می تونین توی وعده صبحانه یا عصرانه بخورین...-
برای استفاده ازش باید اونو مثل حبوبات بپزین با این تفاوت که مدت پختش خیلی کمه یعنی خیلی طول نمی کشه تا بپزه
-
اونو باید با چیزی مصرف کنین یعنی خالی خالی نمیشه...شایدم میشه ولی من نه تو دستوراش دیدم نه خودم امتحان کردم...
-
-
پستِ بیست و یکم:
سلام به دوسیاااا
امیدوارم حالتون خوشمزه باشه...%(#9767a3)[نخود گرم:]
مواد لازم:
نخود
پیاز
سیر
سیب زمینی
ادویه هانخودو باید کامل بزارین بپزه...
توی یه طرف جدا روغن بریزین و سیر و پیازو سرغ کنین...- توجه داشته باشین اول یکم پیازو تفت بدین بعد سیرو بهش اضافه کنین چون سیر زودی سرخ میشه...
اگه دوسن ندارین سیر بره زیر دندونتون میتونین رنده اش کنین...
بعد سیب زمینی ها رو نگینی کنین و به پیاز و سیرتون اضافه کنین...
یکم که تفت دادین ادویه هایی که دوس دارین بهش اضافه کنین...نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن...مثلا...- اگه میخواین غذاتون دست بده به هم میتونین یه قاشق غذا خوری سر خالی رو با یه استکان آب مخلوط کنین و تو این مرحله به پیاز داغتون اضافش کنین...
یکم که تفت خورد یه قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کنین سر پر و سر خالیش به خودتون بستگی داره...
بعد نخودتون رو که پخته بهش اضافه کنین...
آب غذاتون میتونه یا همون آب نخودتون باشه یا اگه نخودتون آب اضافه نیاوورد بهش آب اضافه کنین...
بزارین یکم غذاتون رو گاز بمونه تا به هم دست بده...
با سبزیجات تازه هم میتونین خوشکلش کنین...- آقاااا من خودم به شخصه غذاهای اینجوری خیلی دوس دارم...
قبلا امتحان شده و به شدت خوشمزه بوووود...
-
پستِ بیست و دوم:
سلام
خوب باشین...%(#362cc7)[یتیمچه] یا %(#362cc7)[یتیمک]:
آقا خیلی ساده اس...
پیازداغ بگیرین و کدو یا بادمجون یا هر دو رو نگینی خرد کنین و به پیاز داغتون اضافه کنین...
یکم که تفت خوردن و سرخ شدن نمک و فلفل و زرد چوبه و یک قاشق رب گوجه فرنگی بهش اضافه کنین و بزارین یکمی تفت بخورن...
بعد گوجه فرنگیِ نگینی شده رو بهش اضافه کنین...
بزارین تو آب گوجه پخته بشن...و دست بدن به هم...
بعدم که نوش...
*آشپزی دستتون رو تو خلاقیت و سلیقه تون باز میزاره...
میتونین اگه دوست داشتین سیب زمینی یا فلفل دلمه یا حتی ازون فلفل سبز تندا بهش اضافه کنین...
اگه اهل سبزی تازه یا خشک هستین میتونین واسه طعمش بهش اضافه کنین...
اگر از رب گوجه فرنگی خوشتون نمیاد خب نریزین توش... -
پستِ بیست و سوم:
%(#5bcf5d)[روزه]
سلام به همتون...
تو این پست می خوام درمورد روزه صحبت کنم...
چیزی که تو لغت نامه های فارسی نوشته اینه که از اذون صبح تا اذون مغرب نه چیزی بخوری نه چیزی بنوشی...
یه جاهای خیلی ریزی هم به امساک اشاره شده...
امساک یعنی پرهیز کردن...که این معنی بیشتر به دلِ من می شینه...
چیزایی که من تو مقالات علمی در مورد روزه خوندم این بود که میتونه از چند ساعت باشه تا چند روز...
نه مدت زمان استانداردی براش پیدا شده و نه زمان خاصی...
حتی میتونه %(#1bc21e)[انواع مختلفی] داشته باشه...
یکیش همین مدلیه که مسلمونا تو ماهِ رمضون می گیرن...
چیزی که تو مقاله هایی که خوندم جلب توجه کرد این بود که خیلی تاکید داشتن 1_%(#31e834)[اگه بیماری ای دارین و قرصی مصرف می کنین حتما در مورد روزه ای که می خواین بگیرین با دکترتون مشورت کنین]...و %(#00ff04)[اینکه 2_روزه گرفتن به سبک زندگیتون خیلی بستگی داره]...و 3_%(#9ff2a1)[هدفتونم از روزه گرفتن باید مشخص باشه...]
اما چیزی که خیلی همه مطمئنیم اینه که %(#6aab6b)[قطعا تویِ لاغری تاثیر داره....]
جا داره بگم اینا حاصل مطالعات شخصی بنده می باشد که فقط به اشتراک گذاشته شد...باشد که خودتون برید تحقیق کنید و ببینید چیکار بکنید بهتره...
یعنی جمله بندیم و فعلامو و اینا تو %(#3da63f)[زرد پیِ آشیلم...]
تو پست های بعدی بیشتر توضیح میدم...مواظب خودتون باشین...
%(#00fc04)[خدا] مارو هر جوری که باشیم دوس داره...