-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fighter-Bad چشم
-
صلوات
نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir شما هم از من دلخور شدین شرمنده
چون شورشو دارن بعضیا درمیارن(توهین به آخوندها) -
نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ramses kabir شما هم از من دلخور شدین شرمنده
چون شورشو دارن بعضیا درمیارن(توهین به آخوندها)نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fighter-Bad
اما انصافا من یکیشون رو میشناسم خیلی بچه ی گلیه و حافظ کل قرآن هستش -
نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fighter-Bad در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@M-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هیچی🥺
-
نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@Fighter-Bad
اما انصافا من یکیشون رو میشناسم خیلی بچه ی گلیه و حافظ کل قرآن هستشنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Fighter-Bad
اما انصافا من یکیشون رو میشناسم خیلی بچه ی گلیه و حافظ کل قرآن هستشهر قشری خوب و بدش روداره
متاسفانه یه عده ای به اسم روحانیت
به این قشر دارن گند میزنن -
نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-n در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
واحد زندگی بعضیا شده رل بر ثانیه ....
قدیمی ولی پر محتواس:|
#تو _ دلی
خدایا به تو پناه میبرم -
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Fighter-Bad
اما انصافا من یکیشون رو میشناسم خیلی بچه ی گلیه و حافظ کل قرآن هستشهر قشری خوب و بدش روداره
به این قشر دارن گند میزننفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fighter-Bad ارامشتونو حفظ کنین
-
نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
واحد زندگی بعضیا شده رل بر ثانیه ....
قدیمی ولی پر محتواس:|
#تو _ دلی
خدایا به تو پناه میبرمنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fighter-Bad ندیدی تا حالا ؟؟؟ من زیاد میبینم :|
-
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Fighter-Bad
به این قشر دارن گند میزنننوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fighter-Bad
کاملا حق با شماس من درباره روحانیت در گذشته یه مقاله ای خوندم که میگفت فقط افراد با سطح سواد بالا جامه ی روحانیت رو میپوشیدن و حتی میگفت سعدی ابوریحان بیرونی بو علی سینا حافظ فارابی و اکثر این افراد از قشر روحانیون بوده ان -
نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fighter-Bad ندیدی تا حالا ؟؟؟ من زیاد میبینم :|
دیدم
زیادم دیدم
ولی از نظر من خوب نیست
هر کی هم نظرش قابل احترامه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شده
@Fighter-Bad برای خودتون میگم پس فردا به خاطر نداشتن ارامش قند خون میگیرین فشار خون میگیرین
(البته دور از جونتون)
-
@Fighter-Bad برای خودتون میگم پس فردا به خاطر نداشتن ارامش قند خون میگیرین فشار خون میگیرین
(البته دور از جونتون)
نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamnafass در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Fighter-Bad مرسی برای خودتون میگم پس فردا به خاطر نداشتن ارامش قند خون میگیرین فشار خون میگیرین
(البته دور از جونتون)
بعدشم میمیرم
-
نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaaa شیطونه یچی داره میگه .. ولی نتیجش اخراجم میشه لنتی
-
@Hamnafass در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Fighter-Bad مرسی برای خودتون میگم پس فردا به خاطر نداشتن ارامش قند خون میگیرین فشار خون میگیرین
(البته دور از جونتون)
بعدشم میمیرم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fighter-Bad دور از جون