-
amir ahmadi رمبو...
اتاق فرارنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Махса اتاق فرار رو دیدم
2ش امسال میاد فک کنم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-bahrami1378
-
@Hamnafass عااارع
-
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Махса اره
-
مسا رو هم بیار امیر و بیار ام بهرامیم بیار رومیسا و بیار ابی و ابی رو همبیار
-
@_JANA_ اکانت بده خواهر
-
@nafas-n خانوم منی
-
ramses kabir قابل نداره
-
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها برید سر درستون
باور کنید ته همه ی این وقت تلف کردنا پشیمونیه
می دونم سال کنکوره مشکلات هست خستگی هست ناامیدی هست درسا سخت میشه حوصله نیست ولی اونی که تا تهش تلاش کنه تهش به اون چیزی که میخواد می رسه بعدش همه ی این استرسا فشارا همش می خوابه بعدش میتونی با خیال راحت هر کاری دلت خواست انجام بدی
چیزی نمونده سه ماه طاقت بیار سه ماه همه ی تمرکزت رو بذار رو درس و فقط درس نه کسی مهم باشه نه چیزی . نه با حرفای کسی بهم بریزی و ول کنی نه هیچ اتفاقی . فقط سه ماه هر اتفاقی که افتاد تمرکزت درس باشه ددغدغه و فکرت پیش تستا
فقط همین سه ماه اخرو اگه وقت بذاری و همشو استفاده کنی قول میدم موفق میشیشب به خیر
-
@_JANA_ بعد با تودلی فرقش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
میخام شعبه دو راه بندازم :|
-
اونجا پیوی تره
-
بچه ها برید سر درستون
می دونم سال کنکوره مشکلات هست خستگی هست ناامیدی هست درسا سخت میشه حوصله نیست ولی اونی که تا تهش تلاش کنه تهش به اون چیزی که میخواد می رسه بعدش همه ی این استرسا فشارا همش می خوابه بعدش میتونی با خیال راحت هر کاری دلت خواست انجام بدی
چیزی نمونده سه ماه طاقت بیار سه ماه همه ی تمرکزت رو بذار رو درس و فقط درس نه کسی مهم باشه نه چیزی . نه با حرفای کسی بهم بریزی و ول کنی نه هیچ اتفاقی . فقط سه ماه هر اتفاقی که افتاد تمرکزت درس باشه ددغدغه و فکرت پیش تستا
فقط همین سه ماه اخرو اگه وقت بذاری و همشو استفاده کنی قول میدم موفق میشیشب به خیر
-
اونجا پیوی تره
-
مدیر معاونارو نیارید اخراجمون نکنن
-
@_JANA_
-
بچه ها برید سر درستون
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
amir ahmadi شب خوش
-
amir ahmadi شب خوش
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Махса من هستم
به ادمین گفتم شب بخیر