-
سلام دوستای عزیزم
یه سوال داشتم
به نظرتون واسه این روزای قرنطینه ای که باید درس های مدرسه رو خودمون مطالعه کنیم واسه هر کتابی دو سه روز وقت بزام و تمومش کنم و برم کتاب بعد یا مثلا هر روز نیم ساعت یا یه ساعت از هر کتاب رو بخونم؟نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@KING-MAHDI ب نظر من بستگی به خودت داره چجوری بهتر جمع میکنی و ...
ولی اگر دوسه روز وقت بزاری برای هر درس بدون که ممکنه بازده ات بیاد پایین و کلافه شی و ... -
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
گشنمه
این بچه خیلی شبیه مامانشه
ققنوس چطوری تومیگن مادرو ببین دخترو بشناس همینه دیع
بچم نث ننشه
@FatiJoooooni
-
سلام
-
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه من بی چیزم
همه چیزم ماله تو بی همه چیزفامیل
-
نویسنده متن رو اسمش رو نمیدونم
️
ولی به پیشنهاد ایشون@amirhossein-hf
ramona و شما
️
امیدوارم که خوب شده باشه
صدای خسته ی من رو ببخشیدخانوم عالی بود
-
-
@m-h-b-y
میای تو گروه؟؟ -
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خوبید
-
سلام خوبید
ramses kabir سلام ت خوبی؟؟
-
@KING-MAHDI ب نظر من بستگی به خودت داره چجوری بهتر جمع میکنی و ...
ولی اگر دوسه روز وقت بزاری برای هر درس بدون که ممکنه بازده ات بیاد پایین و کلافه شی و ...نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sajjad-l راستش خودم اون دو سه روز واسه هر درس رو امتحان کردم و اذیت شدم.ولی خب گفتم ببینم به نظر دوستان کدوم بهتره
-
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام داییا
-
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بالاخره یه فیلم گرفتم......هندیه ولی هم امتیازش بالاس هم خیلی تعریفش کردن
-
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20 لامپ روشن کنین
(منظورم اینه که شاید باید بهشون بگین مشکلاتتونو تا بتونن کمک کنن....شاید اونقدری که فکر میکنین گیرایی بالایی ندارن که بفهمن مشکلی دارین ) -
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi اسمش چیه؟
-
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi احتمالا سوپرسی نیس
-
amir ahmadi احتمالا سوپرسی نیس
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaaa ن اونو دیدم....جالب بود
این اسمش Arjun Reddy دربارهه یه دکتری هست......8.5 امتیازشه -
mahsaaaa ن اونو دیدم....جالب بود
این اسمش Arjun Reddy دربارهه یه دکتری هست......8.5 امتیازشهنوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi اها ممنون
-
@jahad-20 لامپ روشن کنین
(منظورم اینه که شاید باید بهشون بگین مشکلاتتونو تا بتونن کمک کنن....شاید اونقدری که فکر میکنین گیرایی بالایی ندارن که بفهمن مشکلی دارین )نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi نمیخواستم اینجا جواب بدم که اسپم نشه
ولی من جمله رو از خودم نگفتم یه جا شنیدم
ولی کلا اگرهم اطرافیانمون همچین کسایی باشن بازم اشکال از خودمونه ما باید انتخاب کنیم چه کسایی اطرافیانمون باشن
خلاصه که من هیچ شکایتی ندارم فقط اینو شنیدم -
amir ahmadi اها ممنون
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaaa خواهش
-
amir ahmadi نمیخواستم اینجا جواب بدم که اسپم نشه
ولی من جمله رو از خودم نگفتم یه جا شنیدم
ولی کلا اگرهم اطرافیانمون همچین کسایی باشن بازم اشکال از خودمونه ما باید انتخاب کنیم چه کسایی اطرافیانمون باشن
خلاصه که من هیچ شکایتی ندارم فقط اینو شنیدمنوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 ن این درس نی که
کلا ایطور کسایی که دیر میفهمن باس از جامعه ترد بشن
من خودم دیر میفهمم ینی بعضی موقع ها باید بهم بگن اصن