مهمانی خدا ب صرف تست !
-
my name اگه ضعف شدید بشه یه چیزی خوردن مشکلی نداره
-
my name اگه ضعف شدید بشه یه چیزی خوردن مشکلی نداره
@Amir-Bernousi
ینی هم روزه باشید و هم بخورید :astonished_face: -
@Amir-Bernousi
ینی هم روزه باشید و هم بخورید :astonished_face:بچه رزمنده من گفتم اگه ضعف به وجود بیاد، برای رفع ضعف ادم میتونه یه چیزی بخوره تا افطار که تحمل کنه، البته فک کنم مراجع نظرشون فرق داشته باشه
-
بچه رزمنده من گفتم اگه ضعف به وجود بیاد، برای رفع ضعف ادم میتونه یه چیزی بخوره تا افطار که تحمل کنه، البته فک کنم مراجع نظرشون فرق داشته باشه
@Amir-Bernousi
شاید نظر مراجع فرق داشته باشه :person_shrugging_light_skin_tone:
اخه ما یادمونه از بچگی می گفتن فقط اگه سهوا بخوری طوری نیست -
بچه رزمنده من گفتم اگه ضعف به وجود بیاد، برای رفع ضعف ادم میتونه یه چیزی بخوره تا افطار که تحمل کنه، البته فک کنم مراجع نظرشون فرق داشته باشه
@Amir-Bernousi در مهمانی خدا ب صرف تست ! گفته است:
مطمعنید؟ 🧐
-
مطمعنید؟ 🧐
@M-bahrami1378 وقتی طرف داره از ضعف میمیره بازم باید روزشو ادامه بده؟
-
@M-bahrami1378 وقتی طرف داره از ضعف میمیره بازم باید روزشو ادامه بده؟
@Amir-Bernousi
اگه نتونه تحمل کنه نه ولی اون موقع که دیگه اسمش روزه نیست -
@Amir-Bernousi
اگه نتونه تحمل کنه نه ولی اون موقع که دیگه اسمش روزه نیستبچه رزمنده خب منم نگفتم که روزس، گفتم؟
-
بچه رزمنده خب منم نگفتم که روزس، گفتم؟
@Amir-Bernousi
جوری گفتید که انگار گفتید :blush: -
خیلی ممنون بابت دعوتتون ولی واقعا نمیدونم باید چی بگم🙏🏻
روال خوابم مثل همیشه از 12تا5
خواب کوتاه قبل از اذان ظهر خوبه، خواب هنگام غروب بدغذاهم صبح و شب فقط اینجا دیگه سحری و افطار، ولی غذای خیلی سبک
زمان هایی هم که دیگه مجاز برای خوردنیم از آب و مواد قندی ساده خیلی استفاده میکنم2.تا 3دفعه خواب 20 دقیقه ای توی روز هم فکر کنم لازم باشه مخصوصا بعد از دروس حفظی
درس های تحلیلی فکری هم احتمالا از ابتدای بیداریاینا رو سعی میکنم رعایت کنم
-
آخه ضعف شدید مرز داره واقعا یعنی ضعفی ک اگ نخوری غش میکنی اون موقع دیگ ب خوردن نمیرسه ب طرف دیگ باید سرم بزنن 😅
چون اینطوری خیلی ها میگن ن من ضعف دارم پس میخورم (البته منظور من اصلاااا شما نیستید هاا سو تفاهم نشه خدایی نکرده )
و اینکه من راستش تا حالا از هیچ مرجع تقلیدی نشنیدم ک بشه ی لقمه خورد ک تا افطار دووم بیاری ولی همچنان روزه باشی...!! ی پرسش دوباره بکنید حتما شاید سو تفاهم شده باشه... -
خیلی ممنون بابت دعوتتون ولی واقعا نمیدونم باید چی بگم🙏🏻
روال خوابم مثل همیشه از 12تا5
خواب کوتاه قبل از اذان ظهر خوبه، خواب هنگام غروب بدغذاهم صبح و شب فقط اینجا دیگه سحری و افطار، ولی غذای خیلی سبک
زمان هایی هم که دیگه مجاز برای خوردنیم از آب و مواد قندی ساده خیلی استفاده میکنم2.تا 3دفعه خواب 20 دقیقه ای توی روز هم فکر کنم لازم باشه مخصوصا بعد از دروس حفظی
درس های تحلیلی فکری هم احتمالا از ابتدای بیداریاینا رو سعی میکنم رعایت کنم
-
آخه ضعف شدید مرز داره واقعا یعنی ضعفی ک اگ نخوری غش میکنی اون موقع دیگ ب خوردن نمیرسه ب طرف دیگ باید سرم بزنن 😅
چون اینطوری خیلی ها میگن ن من ضعف دارم پس میخورم (البته منظور من اصلاااا شما نیستید هاا سو تفاهم نشه خدایی نکرده )
و اینکه من راستش تا حالا از هیچ مرجع تقلیدی نشنیدم ک بشه ی لقمه خورد ک تا افطار دووم بیاری ولی همچنان روزه باشی...!! ی پرسش دوباره بکنید حتما شاید سو تفاهم شده باشه... -
my name
الحمدلله:palms_up_together: :palms_up_together: -
@خانوم-وكيل در مهمانی خدا ب صرف تست ! گفته است:
نميدونم منطق بود يا عربي داشتم فيلمشو نگاه ميكردم بينش يه تيكه از صحبتاي رتبه يك رياضي بود كه ميگفت ماه رمضانو كامل روزه گرفته
اگه ميخواين قبل افطار بيدار باشين اون ساعتا مرور كنين اين به ذهنم رسيدنگفت ک خودش چی کار میکرده؟!
-
@خانوم-وكيل بابت اون خوراکی ام ممنون 🙏
واقعا ب نظر خیلی خوشمزه و مقوی میاد :face_savoring_food: :face_savoring_food: :face_savoring_food: -
يه پيشنهاد
من واسه اينكه تغيير ساعت خوابم ريتم مطالعه امو تغيير نده يعني مثلا اگه امشب تصميم گرفتم ديرتر بخوابم كه خوابم بره عقب از اون ور واسه فردام وقت كمتر نداشته باشم، ميام مبنا رو ميذارم ١٢ شب تا ١٢ شب
اينطوري اگه زودتر ميخوابم از اونور بيشتر وقت دارم اگه ديرتر ميخوابم از اينور و جفتش واسه امروز حساب ميشه نه فردا