مهمانی خدا ب صرف تست !
-
بچه رزمنده من گفتم اگه ضعف به وجود بیاد، برای رفع ضعف ادم میتونه یه چیزی بخوره تا افطار که تحمل کنه، البته فک کنم مراجع نظرشون فرق داشته باشه
@Amir-Bernousi در مهمانی خدا ب صرف تست ! گفته است:
بچه رزمنده من گفتم اگه ضعف به وجود بیاد، برای رفع ضعف ادم میتونه یه چیزی بخوره تا افطار که تحمل کنه، البته فک کنم مراجع نظرشون فرق داشته باشه
مطمعنید؟ 🧐
-
مطمعنید؟ 🧐
@M-bahrami1378 وقتی طرف داره از ضعف میمیره بازم باید روزشو ادامه بده؟
-
@M-bahrami1378 وقتی طرف داره از ضعف میمیره بازم باید روزشو ادامه بده؟
@Amir-Bernousi
اگه نتونه تحمل کنه نه ولی اون موقع که دیگه اسمش روزه نیست -
@Amir-Bernousi
اگه نتونه تحمل کنه نه ولی اون موقع که دیگه اسمش روزه نیستبچه رزمنده خب منم نگفتم که روزس، گفتم؟
-
بچه رزمنده خب منم نگفتم که روزس، گفتم؟
@Amir-Bernousi
جوری گفتید که انگار گفتید :blush: -
خیلی ممنون بابت دعوتتون ولی واقعا نمیدونم باید چی بگم🙏🏻
روال خوابم مثل همیشه از 12تا5
خواب کوتاه قبل از اذان ظهر خوبه، خواب هنگام غروب بدغذاهم صبح و شب فقط اینجا دیگه سحری و افطار، ولی غذای خیلی سبک
زمان هایی هم که دیگه مجاز برای خوردنیم از آب و مواد قندی ساده خیلی استفاده میکنم2.تا 3دفعه خواب 20 دقیقه ای توی روز هم فکر کنم لازم باشه مخصوصا بعد از دروس حفظی
درس های تحلیلی فکری هم احتمالا از ابتدای بیداریاینا رو سعی میکنم رعایت کنم
-
آخه ضعف شدید مرز داره واقعا یعنی ضعفی ک اگ نخوری غش میکنی اون موقع دیگ ب خوردن نمیرسه ب طرف دیگ باید سرم بزنن 😅
چون اینطوری خیلی ها میگن ن من ضعف دارم پس میخورم (البته منظور من اصلاااا شما نیستید هاا سو تفاهم نشه خدایی نکرده )
و اینکه من راستش تا حالا از هیچ مرجع تقلیدی نشنیدم ک بشه ی لقمه خورد ک تا افطار دووم بیاری ولی همچنان روزه باشی...!! ی پرسش دوباره بکنید حتما شاید سو تفاهم شده باشه... -
خیلی ممنون بابت دعوتتون ولی واقعا نمیدونم باید چی بگم🙏🏻
روال خوابم مثل همیشه از 12تا5
خواب کوتاه قبل از اذان ظهر خوبه، خواب هنگام غروب بدغذاهم صبح و شب فقط اینجا دیگه سحری و افطار، ولی غذای خیلی سبک
زمان هایی هم که دیگه مجاز برای خوردنیم از آب و مواد قندی ساده خیلی استفاده میکنم2.تا 3دفعه خواب 20 دقیقه ای توی روز هم فکر کنم لازم باشه مخصوصا بعد از دروس حفظی
درس های تحلیلی فکری هم احتمالا از ابتدای بیداریاینا رو سعی میکنم رعایت کنم
-
آخه ضعف شدید مرز داره واقعا یعنی ضعفی ک اگ نخوری غش میکنی اون موقع دیگ ب خوردن نمیرسه ب طرف دیگ باید سرم بزنن 😅
چون اینطوری خیلی ها میگن ن من ضعف دارم پس میخورم (البته منظور من اصلاااا شما نیستید هاا سو تفاهم نشه خدایی نکرده )
و اینکه من راستش تا حالا از هیچ مرجع تقلیدی نشنیدم ک بشه ی لقمه خورد ک تا افطار دووم بیاری ولی همچنان روزه باشی...!! ی پرسش دوباره بکنید حتما شاید سو تفاهم شده باشه... -
my name
الحمدلله:palms_up_together: :palms_up_together: -
@خانوم-وكيل در مهمانی خدا ب صرف تست ! گفته است:
نميدونم منطق بود يا عربي داشتم فيلمشو نگاه ميكردم بينش يه تيكه از صحبتاي رتبه يك رياضي بود كه ميگفت ماه رمضانو كامل روزه گرفته
اگه ميخواين قبل افطار بيدار باشين اون ساعتا مرور كنين اين به ذهنم رسيدنگفت ک خودش چی کار میکرده؟!
-
@خانوم-وكيل بابت اون خوراکی ام ممنون 🙏
واقعا ب نظر خیلی خوشمزه و مقوی میاد :face_savoring_food: :face_savoring_food: :face_savoring_food: -
يه پيشنهاد
من واسه اينكه تغيير ساعت خوابم ريتم مطالعه امو تغيير نده يعني مثلا اگه امشب تصميم گرفتم ديرتر بخوابم كه خوابم بره عقب از اون ور واسه فردام وقت كمتر نداشته باشم، ميام مبنا رو ميذارم ١٢ شب تا ١٢ شب
اينطوري اگه زودتر ميخوابم از اونور بيشتر وقت دارم اگه ديرتر ميخوابم از اينور و جفتش واسه امروز حساب ميشه نه فردا -
سلام دوستان
انشالله ک روز ب روز در حال پیشرفت باشین 📈
نمیدونم چ قد عنوان تاپیک گویا بوده براتون ولی ماه مبارک رمضان نزدیکه و بزرگترین سوال کنکوری ها (من جمله خودم 😅 ) همین ماهه...
.
دوستان اینجا از تحربیاتتون پیشنهاداتتون بگین
برنامتون برای این ایام چیه ؟!
خوابتون رو میخواین ب هم بریزبن ؟! چقدر ؟! چطوری؟! اصن ب نظر تون کار درستیه این کار ؟! تا حالا امتحانش کردین ؟! بعد ماه مبارک سخت نیس دوباره برگردیم ب روال قبلی ؟!
.
.
یا اینکه سحر ها چی بخوریم ک حتی با بدون ب هم ریختن خواب بتونیم از سحر تا افطار ی 6-7 ساعتی بخونیم؟!
افطار چی بخوریم ؟!
بین افطار و سحر چی بخوریم یا چ قد استراحت کنیم ؟!
.
.و......
هرچیزی ک ب ذهنتون میرسه در مورد این ماه یا اگر تجریه ایی دارین ب اشتراک بذارین تا همگی با هم ی ماه مطالعه خوب و عالی رو پشت سر بذاریم ☺دوستان توجه کنید لطفا ❌ لطفا راهکارتون این نباشع ک روزه نگیر و این حرف ها در مورد اینکه روزه بگیرید یا نگیرید اینجا صحبت نکنین این موضوع رو لطفا با مرجع تقیلدتون درمیون بذارین و از ایشون مشورت بخواین ❌
.
.
✅ لطفا راهکار و تجربه ها تون رو با این فرض در اختیار بذارین ک ما قراره ک 30 روز روزه بگیریم و همزمان خیلی هم با کیفیت ب وظیفه دانش آموز بودن خودمون عمل کنیم... ☺.
.
%(#ff0000)[خواهشا آیه یاس نخونین ک نمیشه و این حرفا] چون ب شخصه خیلی ها رو دیدم ک ب بهترین شکل ب هردو وظیفه عمل کردن... 🌱.
.
پیشاپیش ممنون ک تحربیاتتون رو ب اشتراک میذارین ☺🙏
.
.
رتبه-های-انجمن-آلاء و فارغ-التحصیلان-آلاء چون شما بیشتر از ما تجربه دارین تگتون کردم 🙏
.
همیار
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
@خانوم-وكيل
@jahad-20
Gole Narges
پیروز
@هرکی از قلم افتاد 😅
@همتون ☺ -
my name سلام دوستان تاپیکی رو ایجاد کردم مبنی بر درخواست ضبط کلیپ مشاوره ای از اقای امینی راد درر رابطه با ماه رمضان و نحوه درس خوندن وخوابیدن وتغذیه لطفا اگه با این موضوع موافقید شما هم تو اون تاپیک موافقت خودتون رو اعلام کنید .ممنون
-
@sedigheh-gholami اگر میشه لینک تاپیکتون رو اینجا کپی کنین :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone:
-
والا من 16 سالمه پارسال جهالت کردم روزه نگرفتم و واقعا پشیمونم امسال ولی میخوام جبران کنم اما خوب امتحان داریم اونم 3 روزشت سرهم ولی نمیخوام روزه نگیرم از اونجایی هم یکم احساس ترس دارم برای فردا که میخوام روزه بگیرم برام دعا کنید