Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مهمانی خدا ب صرف تست !
فیزیک 3|معادله حرکت هماهنگ ساده
HAKOOH
سلام سلام توی این سوال: معادله حرکت هماهنگ ساده در siبه صورت x=AcosWt کمترین زمانی که پس از t=0طول میکشد تا مکان نوسانگر -َA/2(منفی aدوم)شود Tکدام است؟ (Tدوره است) خب توی این سوال ما میدونیم توی توابع مثلثتای در یک دوره دو بار مقدار تابع یکسانه...و جایی کسینوس یک دوم میشه پی سوم و پنج پی سوم هستش ...اما wtرو سوال دو حالت 2پی سوم و 4پی سوم در نظر گرفته...چرا؟متوجهش نشدم پ.ن میدونم خیلی خنگم!!
فیزیک
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
مشکل محاسباتی |خاستار ضرب و تقسیم شما (ریاضی اول ابتدایی)
HAKOOH
اقاااا من این سوال مشکل محسباتی دارم میشه یکی این محاسبه شو انجام بدههه من یدونه ممیز کم میارممممم.. هوای الوده میتواند شامل ترکیبات الی اکسیژن دار مانند اتانال (همون C2H4Oخودمون ) هم باشد مقدار مجاز این الاینده هوا 320 میلی گرم بر متر مکعب است اگر حجم هوای درون یک خوردو 6000 لیتر باشد مقدار مجاز اتانال درون هوای این خودرو چند مولکول است؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
راهنمایی برای مطالعه و بررسی فرم گزارشکارم، لطفاً بیاید.
E
بسم الله الرحمن الرحیم فرمِ گزارشکارِ گروه ۲۰ نهایی (یازدهم تجربی) 📝 👤 اسم: دانیال مرادپور 🎓 پایه: یازدهم تجربی 🎯 هدف: نمره عالی نهایی 📅 تاریخ: 29 فروردین 📚 دروس مطالعه شده 🟢 زیست‌شناسی: خواندن گفتار ۱ فصل اول 🟠 فیزیک: خواندن مبحث بارالکتریکی، پایستگی و کوانتیده بودن بار 🟣 ریاضی: دیدن فیلم نهایی کرمی تا اتمام تیتر یادآوری و تکمیل معادله خط 🟡 انسان و محیط: اتمام درس اول 🟣 عربی: مرور بخشی از عربی راهنمایی 📊 آمار مطالعاتی ⏳ جمع ساعات مطالعه: در 2 تصویر پایین که پیوست می کنم و اینکه اونجایی که نوشته سلامت بهداشت و هویت، درس انسان و محیط هستش چونکه، کتاب انسان و محیط تو گزینه ها نبود اون رو نوشتم و اون پارت های آخری مرور هستش. 🌟 برنامه‌های فوق‌برنامه: ۱. زبان 🗣️ . مدت زمان: 40 دقیقه · فعالیت انجام شده: خواندن پیش نیاز ها ۲. علم شرعی 📿 . مدت زمان: دیر بیدار شدم نرسیدم انجام بدم، الآن انجامش میدم به مدت ۳۰ مین · فعالیت انجام شده: خواندن کتاب "فرض طلب علم" امام اجری، شرح کتاب توسط ماموستا هه لو 📺 تلویزیون و فضای مجازی 📱 مدت زمان استفاده: 0 😴 وضعیت خواب 🌙 ساعت خواب شب: 22 ☀️ ساعت بیداری صبح: 7.30 📈 ارزیابی روزانه 😊 میزان رضایت از خود: ٪۲۰ ⚠️ مشکلات و موانع روز: دوستان راستش من دهم و یازدهم تجربی رو تقریباً نخوندم و الان میشه گفت سطحم صفره دلیلم هم این بود که اصلاً برنامه‌ریزی درست نداشتم، نمی‌دونستم چطوری باید درس بخونم و کمال‌گرا هم بودم… ولی امروز شروع کردم به خوندن، برنامه‌م اینه دیکع که تا ۳۱ اردیبهشت ان‌شاءالله کتابامو جمع کنم، اما یه مشکلی دارم: موقع خوندن حس می‌کنم کیفیت مطالعه‌م اصلاً خوب نیست😔، مطالب تو ذهنم نمی‌مونه، کند پیش می‌رم، هی وسوسه می‌شم از اول شروع کنم دوباره بخونمش 😓 شما هم اول کار اینطوری بودید؟ چی‌کار کنم بهتر سم؟ یه موضوع دیگه هم اینکه. برای نماز صبح ساعت ۴:۳۰ گوشیمو تنظیم می‌کنم ولی خوابم خیلی سنگینه و بیدار نمی‌شم، معمولاً ۷:۳۰ واینا بیدار می‌شم 😭 اگه راهی بلدید که بتونم بلافاصله با زنگ گوشی بیدار شم، لطفاً راهنماییم کنید🤲 یه مورد دیگه هم هست که یادم رفت بگم قبلاً ویس یک مشاور رو گوش دادم که می‌گفت هر روز بعد از اینکه درستون رو تموم کردید، آخر شب حدود ۱۵ دقیقه همه مطالب خوانده شده همون روز رو روزنامه‌وار مرور کنید. ولی خب، ۱۵ دقیقه خیلی کمه برا مرور همه مطالب! 🤔 من برای هر درس حدود ۱۰-۱۵ دقیقه‌ زمان ازم میبره برا مرور، اونم به صورت روزنامه‌وار و تند، خیلی وقت‌گیره و این مرور باعث از برنامه‌م عقب می‌مونم و دیر بخوابم شما برا مرور چیکار می کنید؟ اگه مطالب رو آخر هر شب مرور نکنم و فقط آخر هفته‌ها مطالب کل هفته رو مرور کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ راستش این روش برام منطقی‌تر به نظر می‌رسه. ممنون می‌شم راهنمایی کنید🤲.
سوال مشاوره ای
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
فیزیک3|فصل3|محاسبه سرعت موج
HAKOOH
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین... من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
فیزیک3|پدیده رزنانس(تشدید)
HAKOOH
سلام سلام ناز نازیاااااا منظور این جمله رو درک نکردم اصلا... افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبعی نوسانگر بر ان وارد میشود.... اصلا نمیتونم این جمله رو درک کنم احساس میکنم ناقصه یا من سردرنمیارممم @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا هلپ می گودی گودیاااا
فیزیک
فیزیک 3(شتاب و گرانش) فصل 3
HAKOOH
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه + اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فیزیک
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی

مهمانی خدا ب صرف تست !

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
52 دیدگاه‌ها 15 کاربران 1.2k بازدیدها 9 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • M.ba78M M.ba78

@Amir-Bernousi در مهمانی خدا ب صرف تست ! گفته است:

بچه رزمنده من گفتم اگه ضعف به وجود بیاد، برای رفع ضعف ادم میتونه یه چیزی بخوره تا افطار که تحمل کنه، البته فک کنم مراجع نظرشون فرق داشته باشه

مطمعنید؟ 🧐

AmirbernosiA آفلاین
    AmirbernosiA آفلاین
    Amirbernosi
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@M-bahrami1378 وقتی طرف داره از ضعف میمیره بازم باید روزشو ادامه بده؟

بچه رزمندهب 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • AmirbernosiA Amirbernosi

@M-bahrami1378 وقتی طرف داره از ضعف میمیره بازم باید روزشو ادامه بده؟

بچه رزمندهب آفلاین
      بچه رزمندهب آفلاین
      بچه رزمنده

@Amir-Bernousi
      اگه نتونه تحمل کنه نه ولی اون موقع که دیگه اسمش روزه نیست

AmirbernosiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • بچه رزمندهب بچه رزمنده

@Amir-Bernousi
        اگه نتونه تحمل کنه نه ولی اون موقع که دیگه اسمش روزه نیست

AmirbernosiA آفلاین
        AmirbernosiA آفلاین
        Amirbernosi

بچه رزمنده خب منم نگفتم که روزس، گفتم؟

1

بچه رزمنده خب منم نگفتم که روزس، گفتم؟

بچه رزمندهب آفلاین
          بچه رزمندهب آفلاین
          بچه رزمنده

@Amir-Bernousi
          جوری گفتید که انگار گفتید :blush:

1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • آمـاجآ آفلاین
            آمـاجآ آفلاین
            آمـاج

خیلی ممنون بابت دعوتتون ولی واقعا نمیدونم باید چی بگم🙏🏻

روال خوابم مثل همیشه از 12تا5
            خواب کوتاه قبل از اذان ظهر خوبه، خواب هنگام غروب بد

غذاهم صبح و شب فقط اینجا دیگه سحری و افطار، ولی غذای خیلی سبک
            زمان هایی هم که دیگه مجاز برای خوردنیم از آب و مواد قندی ساده خیلی استفاده میکنم

2.تا 3دفعه خواب 20 دقیقه ای توی روز هم فکر کنم لازم باشه مخصوصا بعد از دروس حفظی
            درس های تحلیلی فکری هم احتمالا از ابتدای بیداری

اینا رو سعی میکنم رعایت کنم

my nameM 1 پاسخ آخرین پاسخ
            5

بچه رزمنده من گفتم اگه ضعف به وجود بیاد، برای رفع ضعف ادم میتونه یه چیزی بخوره تا افطار که تحمل کنه، البته فک کنم مراجع نظرشون فرق داشته باشه

my nameM آفلاین
              my nameM آفلاین
              my name
              تجربی
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط my name انجام شده

آخه ضعف شدید مرز داره واقعا یعنی ضعفی ک اگ نخوری غش میکنی اون موقع دیگ ب خوردن نمیرسه ب طرف دیگ باید سرم بزنن 😅
              چون اینطوری خیلی ها میگن ن من ضعف دارم پس میخورم (البته منظور من اصلاااا شما نیستید هاا سو تفاهم نشه خدایی نکرده )
              و اینکه من راستش تا حالا از هیچ مرجع تقلیدی نشنیدم ک بشه ی لقمه خورد ک تا افطار دووم بیاری ولی همچنان روزه باشی...!! ی پرسش دوباره بکنید حتما شاید سو تفاهم شده باشه...

"اسلام"
              ب ذات خود ندارد عیبی
              هر عیب که هست
              از مسلمانی ماست💔

my nameM مليكابانوم 2 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • آمـاجآ آمـاج

خیلی ممنون بابت دعوتتون ولی واقعا نمیدونم باید چی بگم🙏🏻

روال خوابم مثل همیشه از 12تا5
                خواب کوتاه قبل از اذان ظهر خوبه، خواب هنگام غروب بد

غذاهم صبح و شب فقط اینجا دیگه سحری و افطار، ولی غذای خیلی سبک
                زمان هایی هم که دیگه مجاز برای خوردنیم از آب و مواد قندی ساده خیلی استفاده میکنم

2.تا 3دفعه خواب 20 دقیقه ای توی روز هم فکر کنم لازم باشه مخصوصا بعد از دروس حفظی
                درس های تحلیلی فکری هم احتمالا از ابتدای بیداری

اینا رو سعی میکنم رعایت کنم

my nameM آفلاین
                my nameM آفلاین
                my name
                تجربی

Gole Narges ممنون از همفکریتون 🙏🙏🍀

"اسلام"
                ب ذات خود ندارد عیبی
                هر عیب که هست
                از مسلمانی ماست💔

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • my nameM my name

آخه ضعف شدید مرز داره واقعا یعنی ضعفی ک اگ نخوری غش میکنی اون موقع دیگ ب خوردن نمیرسه ب طرف دیگ باید سرم بزنن 😅
                  چون اینطوری خیلی ها میگن ن من ضعف دارم پس میخورم (البته منظور من اصلاااا شما نیستید هاا سو تفاهم نشه خدایی نکرده )
                  و اینکه من راستش تا حالا از هیچ مرجع تقلیدی نشنیدم ک بشه ی لقمه خورد ک تا افطار دووم بیاری ولی همچنان روزه باشی...!! ی پرسش دوباره بکنید حتما شاید سو تفاهم شده باشه...

my nameM آفلاین
                  my nameM آفلاین
                  my name
                  تجربی

my name
                  @Amir-Bernousi من پیام هاتون رو خوندم سو تفاهمی بود ک حل شد ☺🙏

"اسلام"
                  ب ذات خود ندارد عیبی
                  هر عیب که هست
                  از مسلمانی ماست💔

1
                  • my nameM my name

my name
                    @Amir-Bernousi من پیام هاتون رو خوندم سو تفاهمی بود ک حل شد ☺🙏

بچه رزمندهب آفلاین
                    بچه رزمندهب آفلاین
                    بچه رزمنده

my name
                    الحمدلله:palms_up_together: :palms_up_together:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • my nameM my name

@خانوم-وكيل در مهمانی خدا ب صرف تست ! گفته است:

نميدونم منطق بود يا عربي داشتم فيلمشو نگاه ميكردم بينش يه تيكه از صحبتاي رتبه يك رياضي بود كه ميگفت ماه رمضانو كامل روزه گرفته
                      اگه ميخواين قبل افطار بيدار باشين اون ساعتا مرور كنين اين به ذهنم رسيد

نگفت ک خودش چی کار میکرده؟!

مليكابانوم آفلاین
                      مليكابانوم آفلاین
                      مليكابانو

my name نه يادم نيست راستش ولي يه جا خوندم ماه رمضون حس رقابت به ادم انگيزه ميده
                      هي با خودت تصور كن بقيه دارن ميخونن منم بخونم

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      • my nameM my name

@خانوم-وكيل بابت اون خوراکی ام ممنون 🙏
                        واقعا ب نظر خیلی خوشمزه و مقوی میاد :face_savoring_food: :face_savoring_food: :face_savoring_food:

مليكابانوم آفلاین
                        مليكابانوم آفلاین
                        مليكابانو

my name اره خرماشو اول ميخوريم با يه قاشق
                        تو طب سنتي اينو گفتن البته ممكنه روشمون يه كم تغيير كرده باشه ولي قبلنا از يه دكتر طب سنتي شنبديم

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • my nameM my name

مليكابانوم آفلاین
                          مليكابانوم آفلاین
                          مليكابانو

my name ما يه بار مسابقه داشتيم دوستم بعد مسابقه رفت اب خورد بهش گفتم روزه اي كه گفت خب تشنمه😂😐 يه بار مرور كنيم دلايل روزه گرفتنو 😅🌹

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • مليكابانوم آفلاین
                            مليكابانوم آفلاین
                            مليكابانو

my name به نظر من اين يه ماه طوري نميشه ساعت خوابو عوض كنيم خيلي وقت دلريم تا كنكور برميگرده به حالت قبل

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            3
                            • Sh.ES آفلاین
                              Sh.ES آفلاین
                              Sh.E
                              ریاضی دوازدهم

من فک میکنم که بهتره خواب رو عوض کنیم. طوریکه نماز ظهر رو بخونیم و بعد تا افطار بخوابیم. این ینی بعد از سحری درس خوندن رو شروع کنیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • مليكابانوم آفلاین
                                مليكابانوم آفلاین
                                مليكابانو

يه پيشنهاد
                                من واسه اينكه تغيير ساعت خوابم ريتم مطالعه امو تغيير نده يعني مثلا اگه امشب تصميم گرفتم ديرتر بخوابم كه خوابم بره عقب از اون ور واسه فردام وقت كمتر نداشته باشم، ميام مبنا رو ميذارم ١٢ شب تا ١٢ شب
                                اينطوري اگه زودتر ميخوابم از اونور بيشتر وقت دارم اگه ديرتر ميخوابم از اينور و جفتش واسه امروز حساب ميشه نه فردا

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • my nameM my name

سلام دوستان
                                  انشالله ک روز ب روز در حال پیشرفت باشین 📈
                                  نمیدونم چ قد عنوان تاپیک گویا بوده براتون ولی ماه مبارک رمضان نزدیکه و بزرگترین سوال کنکوری ها (من جمله خودم 😅 ) همین ماهه...
                                  .
                                  دوستان اینجا از تحربیاتتون پیشنهاداتتون بگین
                                  برنامتون برای این ایام چیه ؟!
                                  خوابتون رو میخواین ب هم بریزبن ؟! چقدر ؟! چطوری؟! اصن ب نظر تون کار درستیه این کار ؟! تا حالا امتحانش کردین ؟! بعد ماه مبارک سخت نیس دوباره برگردیم ب روال قبلی ؟!
                                  .
                                  .
                                  یا اینکه سحر ها چی بخوریم ک حتی با بدون ب هم ریختن خواب بتونیم از سحر تا افطار ی 6-7 ساعتی بخونیم؟!
                                  افطار چی بخوریم ؟!
                                  بین افطار و سحر چی بخوریم یا چ قد استراحت کنیم ؟!
                                  .
                                  .و......
                                  هرچیزی ک ب ذهنتون میرسه در مورد این ماه یا اگر تجریه ایی دارین ب اشتراک بذارین تا همگی با هم ی ماه مطالعه خوب و عالی رو پشت سر بذاریم ☺

دوستان توجه کنید لطفا ❌ لطفا راهکارتون این نباشع ک روزه نگیر و این حرف ها در مورد اینکه روزه بگیرید یا نگیرید اینجا صحبت نکنین این موضوع رو لطفا با مرجع تقیلدتون درمیون بذارین و از ایشون مشورت بخواین ❌
                                  .
                                  .
                                  ✅ لطفا راهکار و تجربه ها تون رو با این فرض در اختیار بذارین ک ما قراره ک 30 روز روزه بگیریم و همزمان خیلی هم با کیفیت ب وظیفه دانش آموز بودن خودمون عمل کنیم... ☺

.
                                  .
                                  %(#ff0000)[خواهشا آیه یاس نخونین ک نمیشه و این حرفا] چون ب شخصه خیلی ها رو دیدم ک ب بهترین شکل ب هردو وظیفه عمل کردن... 🌱

.
                                  .
                                  پیشاپیش ممنون ک تحربیاتتون رو ب اشتراک میذارین ☺🙏
                                  .
                                  .
                                  رتبه-های-انجمن-آلاء و فارغ-التحصیلان-آلاء چون شما بیشتر از ما تجربه دارین تگتون کردم 🙏
                                  .
                                  همیار
                                  دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
                                  دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
                                  دانش-آموزان-آلاء
                                  @خانوم-وكيل
                                  @jahad-20
                                  Gole Narges
                                  پیروز
                                  @هرکی از قلم افتاد 😅
                                  @همتون ☺

ye AlaaeiY آفلاین
                                  ye AlaaeiY آفلاین
                                  ye Alaaei

my name سلام دوستان تاپیکی رو ایجاد کردم مبنی بر درخواست ضبط کلیپ مشاوره ای از اقای امینی راد درر رابطه با ماه رمضان و نحوه درس خوندن وخوابیدن وتغذیه لطفا اگه با این موضوع موافقید شما هم تو اون تاپیک موافقت خودتون رو اعلام کنید .ممنون

my nameM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • ye AlaaeiY ye Alaaei

my name سلام دوستان تاپیکی رو ایجاد کردم مبنی بر درخواست ضبط کلیپ مشاوره ای از اقای امینی راد درر رابطه با ماه رمضان و نحوه درس خوندن وخوابیدن وتغذیه لطفا اگه با این موضوع موافقید شما هم تو اون تاپیک موافقت خودتون رو اعلام کنید .ممنون

my nameM آفلاین
                                    my nameM آفلاین
                                    my name
                                    تجربی

@sedigheh-gholami اگر میشه لینک تاپیکتون رو اینجا کپی کنین :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone:

"اسلام"
                                    ب ذات خود ندارد عیبی
                                    هر عیب که هست
                                    از مسلمانی ماست💔

ye AlaaeiY 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • my nameM my name

@sedigheh-gholami اگر میشه لینک تاپیکتون رو اینجا کپی کنین :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone:

ye AlaaeiY آفلاین
                                      ye AlaaeiY آفلاین
                                      ye Alaaei

my name https://forum.alaatv.com/topic/15168/درخواست-مشاوره-عمومی-از-اقای-امینی-راد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • A آفلاین
                                        A آفلاین
                                        azam shahri
                                        یازدهم

والا من 16 سالمه پارسال جهالت کردم روزه نگرفتم و واقعا پشیمونم امسال ولی میخوام جبران کنم اما خوب امتحان داریم اونم 3 روزشت سرهم ولی نمیخوام روزه نگیرم از اونجایی هم یکم احساس ترس دارم برای فردا که میخوام روزه بگیرم برام دعا کنید

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        4
                                        • مليكابانوم آفلاین
                                          مليكابانوم آفلاین
                                          مليكابانو
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط مليكابانو انجام شده

my name من چايي نميخورم مامانم يه دمنوش دارچين زنجبيل درست ميكنه واسم
                                          اگه كلا چايي نخورين دمنوش بخورين بهتره به نظرم چون چايي به ظاهر تشنگيو برطرف ميكنه ولي باعث از دست رفتن اب بدن ميشه
                                          اينطوري كمتر تشنه ميشيم

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          5
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه