-
Zaraa چجور قوی کنم؟!
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh گیاهایی رو دمنوششونو بخور ک باعث ارامشن
اونقدراهم ب درس نرس ک کل زندگیت فدای درس شه بعدش روحیت بخاطر همونم خراب شه -
@Rakhshandeh گیاهایی رو دمنوششونو بخور ک باعث ارامشن
اونقدراهم ب درس نرس ک کل زندگیت فدای درس شه بعدش روحیت بخاطر همونم خراب شهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa تا دلت بخواد دمنوش بستم به خودم تو زمستون
-
Zaraa تا دلت بخواد دمنوش بستم به خودم تو زمستون
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh تا به بهار رسیدم
-
@Rakhshandeh گیاهایی رو دمنوششونو بخور ک باعث ارامشن
اونقدراهم ب درس نرس ک کل زندگیت فدای درس شه بعدش روحیت بخاطر همونم خراب شهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa پروفایلت چه زیبا فرمودی که بگذر وبرو آدما ارزش ناراحت شدن ندارن
-
Zaraa تا دلت بخواد دمنوش بستم به خودم تو زمستون
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh ی مدت کم درس بخون اهنگ ارام بخش گوش بده
مخت خست خواهرم/یا نمیدونم برادرم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa اینجا خواهر برادر نداریم نفس عمل مهمه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa بلامیسر درس نخونم بدتر عصبی میشم روزم که تموم میشه میگم اههه اینم گذشت هیچ کاری نکردم
-
Zaraa بلامیسر درس نخونم بدتر عصبی میشم روزم که تموم میشه میگم اههه اینم گذشت هیچ کاری نکردم
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh برعکس من ک همش درس نمیخونم....بی خیال و ریلکس نگا کتابا میکنم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh الان دو روزه همینه حال و روزم به ماه مبارکم نزدیک شدیم نمیدونم با زبون روزه
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh خخ بد اموزیم داره حرفم ولی ب این فکر کن اینهمه درس خوندن چکاره شدن
همه بیکارنن -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
Zaraa نه همه
البته
-
Zaraa نه همه
البته
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh دل خوشیم پیشرفت تو درسمه سربلندی برا خانواده اما شرایطم همش در نوسانه
-
Zaraa نه همه
البته
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh خخخ میدونم
خودمن از اوناییم انقد برا کار امید دارم ک نگو
ولی بیش از اندازه اهمیت به چیزی ک نمیشه -
@Rakhshandeh خخخ میدونم
ولی بیش از اندازه اهمیت به چیزی ک نمیشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa تجربی هسی
-
@Rakhshandeh دل خوشیم پیشرفت تو درسمه سربلندی برا خانواده اما شرایطم همش در نوسانه
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh ی فامیلی داشتیم اونقد تلاش کرد برا پزشکی پزشکیو قبول شد......اما بعدش چون سرش تو کتاب بود چشاش ضعیف شد و گفتن برای دکتر جراح چشم ضعیف نمیشه
الانم بیکار توخونه داره حسرت میخوره -
Zaraa تجربی هسی
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh اره
-
@Rakhshandeh خخخ میدونم
ولی بیش از اندازه اهمیت به چیزی ک نمیشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa میدونی اهمیت به کنار حتی افراطی گری هم به کنار بحث من زیستن با آدمایی که هیچی از تو نمیفهمن وجنگ با افکار پوسیده قدیمی که حصارم کردن
-
@Rakhshandeh الان دو روزه همینه حال و روزم به ماه مبارکم نزدیک شدیم نمیدونم با زبون روزه
@Rakhshandeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Rakhshandeh الان دو روزه همینه حال و روزم به ماه مبارکم نزدیک شدیم نمیدونم با زبون روزه
سلام تو این کرونا که میگن بدنتونو پر اب نگه دارین روزه میگیرین
؟؟
والا ما امسال میترسیم روزه بگیریم ، ایشالله قبول باشه -
Zaraa میدونی اهمیت به کنار حتی افراطی گری هم به کنار بحث من زیستن با آدمایی که هیچی از تو نمیفهمن وجنگ با افکار پوسیده قدیمی که حصارم کردن
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh هنر اینه بتونی از اونا بهترین درسو ببری و کنارشون بتونی سربلند کنی
-
Zaraa میدونی اهمیت به کنار حتی افراطی گری هم به کنار بحث من زیستن با آدمایی که هیچی از تو نمیفهمن وجنگ با افکار پوسیده قدیمی که حصارم کردن
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده@Rakhshandeh از خونه عزیزم گرفته تا خونه خودمون البته مامانم همیشه میگه حرف خونه زندگیو اینور اونور نزن الحقم تو واقعیت چیزی نمیگم ولی دارم آماس میکنم اینجا میگم