-
@Rakhshandeh تنها کاری که بلد نیستم همین غم زداییه الحمدلله همیشه تو کار خودم موندم
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh خب همینه ک اعصابتون خورده
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar سلاااااامممم
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar خوبییی
-
مرسی از گوش شنوا تون
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh خواهش میکنم
موفق باشید -
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar مرسیی خوبمم عزیزمم
توخوبیی؟؟؟؟ -
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar خداروشکر ک عارهِِِِِِِِِِِ
-
اینجا هم اونجاست که منو به زور میکشوننافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده@Rakhshandeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بد برداشت نشه من با اصل منطقه مون مشکل ندارم خیلیم روح افزا ست با حرفای آدمای توش ناارومم
خب دیگه ایشالا موفقیت همه️
️
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar خخخخ ینی از وقتی دونستم به اره میگی عارِِِِ ....علاقه شدیدی ب این کلمه پیداکردم
-
@Rakhshandeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اینجا هم اونجاست که منو به زور میکشوننابد برداشت نشه من با اصل منطقه مون مشکل ندارم خیلیم روح افزا ست با حرفای آدمای توش ناارومم
خب دیگه ایشالا موفقیت همه️
️
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh طبیعت پذیراترین مکانیه که میتونه دردودلهارو باجون و دل بشنوه
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Saahaar خخخخ ینی از وقتی دونستم به اره میگی عارِِِِ ....علاقه شدیدی ب این کلمه پیداکردم
شکر شکر
همیشه علاقه مند باشی
-
شکر شکر
همیشه علاقه مند باشی
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar خخخخخ عارِِِِِِِ
-
شکر شکر
همیشه علاقه مند باشی
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar چطوری پایه هشتم جونم؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar چطوری پایه هشتم جونم؟؟؟
اون رویا بودا
من از تو بزرگترم پاشو درس بشین -
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به منم البته یبار لیلا گفت هشتمی عارِ
-
@Saahaar چطوری پایه هشتم جونم؟؟؟
اون رویا بودا
من از تو بزرگترم پاشو درس بشیننوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar خخخخ عههه راس میگییی
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar از بس اسماتون شبیه همه