-
ramses kabir عهههههههههه ایشونو پیدا کردم @Soleyman-Husseini
ایشون ریاضی بلدن ازشون کمک بخواهنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ramses kabir عهههههههههه ایشونو پیدا کردم @Soleyman-Husseini
ایشون ریاضی بلدن ازشون کمک بخواهجنابو پیدا کردم جناب رامسس گمشدن
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب چی شد
-
خب چی شد
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خب چی شد
خب ب جمالت
میگم کاربلدو پیدا کردم میگی چیشد
خب بگو بهش -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کار بلدو من واسش فرستادم
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انصافا کمکم کنید بابا من نخوندم خدایا شکرت که چقدر عادلی
-
کار بلدو من واسش فرستادم
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir خب چی شد؟معلوم شد نابلده؟
-
انصافا کمکم کنید بابا من نخوندم خدایا شکرت که چقدر عادلی
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir نگا یکی داشتیم تو انجمن ادعا میکرد نابغست و تو کشور کسی درحدش نیست
برو پیوی اون -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب فعلا تا ساعت ۹ که امتحانو واستون بفرستم
-
ramses kabir نگا یکی داشتیم تو انجمن ادعا میکرد نابغست و تو کشور کسی درحدش نیست
برو پیوی اوننوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa اون خودم نبودم احیانا
-
خب فعلا تا ساعت ۹ که امتحانو واستون بفرستم
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir خ تو اون تاپیکی ک گفتم بفرستیا
-
Zaraa اون خودم نبودم احیانا
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir خخخخخخخخخ
چقد نابغه شناخته نشده دارییم تو انجمن
تلف نشید ی وقت
نه از این مطمئنم تو نبودی -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده
ن بابا من سوال فیزیک یا شیمی یا زیست دهم ببینم همشو قورت میدم اما ریاضی خودت به خیر کن خدا
-
ن بابا من سوال فیزیک یا شیمی یا زیست دهم ببینم همشو قورت میدم اما ریاضی خودت به خیر کن خدا
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir یه چیز بگم؟؟؟
چه بابای مجازیم چ بابای واقعیم هردورشتشون ریاضیه
ولی درحال حاضر چون ادعا داری هیچ کمکی از من برنمی آید
حتی شما دوست عزیز -
کار بلدو من واسش فرستادم
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir اگه منظورت منم که من تازه امروز اومدم و اصن نگفتم بلدم _ این سوال شمام من با مشتق بلدم حل کنم که شما نخوندی خب چیکار کنم؟
-
ramses kabir اگه منظورت منم که من تازه امروز اومدم و اصن نگفتم بلدم _ این سوال شمام من با مشتق بلدم حل کنم که شما نخوندی خب چیکار کنم؟
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soleyman-Husseini ن بابا خودمم میدونم با مشتق حل میشه اصلا اون راهی رو که براش نوشتم با مشتق بود ولی من در حد دهمشو میخواستم که خدا را شکر حل شد
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Amir Salari moghaddam چ خوشگله!
-
Amir Salari moghaddam چ خوشگله!
اخراج شدهنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@venom خودمم بابا
-
اخراج شدهنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@venom جیگرتو
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه سکوتی