-
این مشکل نداره بنظرتون؟!
عربی بیست و 6 تا شد
یا من اشتباه حساب کردم؟
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-agon
تحلیل الصرفی 3 تاس -
@Dr-agon
تحلیل الصرفی 3 تاسنوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Dr-agon
تحلیل الصرفی 3 تاس
مرسی
می شه ی چن تا سوال دیگ هم بپرسم؟ -
این مشکل نداره بنظرتون؟!
عربی بیست و 6 تا شد
یا من اشتباه حساب کردم؟
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-agon این برای قدیمم هست، برای نظام جدید فرق میکنه
-
@Dr-agon این برای قدیمم هست، برای نظام جدید فرق میکنه
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi واقعا؟ روش نوشته بود جدید:/
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از ادبیات ارایه بهتره حذف شه یا دستور؟
@Amir-Bernousi -
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-agon نظام جدید 10 تا ترجمه و تعریب و مفهومه، 4 تا درک مطلب، 2 تا شکل و 3تا تحلیل الصرفی 6 تا هم قواعد
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-agon دستور
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@Dr-agon نظام جدید 10 تا ترجمه و تعریب و مفهومه، 4 تا درک مطلب، 2 تا شکل و 3تا تحلیل الصرفی 6 تا هم قواعد
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خیلی ممنونم
باقی درس ها رو هم دارید؟
البته ببخشیدا -
https://forum.alaatv.com/post/1214379
تولده نگینه بچه ها uu -
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خیلی ممنونم
باقی درس ها رو هم دارید؟
البته ببخشیدانوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-agon برای زبان که همون مثل قدیمه، ادبیات هم فکر کنم یه تاریخ ادبیات، 4 تا ارایه و 6 تا زبان فارسی بقیشو دقیق نمیدونم
-
@Dr-agon برای زبان که همون مثل قدیمه، ادبیات هم فکر کنم یه تاریخ ادبیات، 4 تا ارایه و 6 تا زبان فارسی بقیشو دقیق نمیدونم
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi 9 تا قرابت و 6 تا املالغت
بنظرتون ارایه بهتره برا حذف یا دستور؟ -
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-agon دستور بهتره، ولی در کل از الان حذف کردن بازهم کار غلطیه
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مخصوصا اینکه کسایی که الان رتبه هاشونو تثبیت کردن تو کنکور، رو همین بخشایی که نقطه ضعف خیلیاس خیلی بهتر کار میکنن
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کسی ک تازه داره شروع می کنه حتی؟
می رسم بخونم یعنی؟ -
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کسی ک تازه داره شروع می کنه حتی؟
می رسم بخونم یعنی؟نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-agon
104 روزه :| من خودم الان هندسه رو میخوام بیارم تو برنامم :| -
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر کسی
سزاوار یه فرصت دیگست...
اما نه واسه همون اشتباه...! -
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام چطوری تو پی وی پی دی اف بفرستیم ؟
-
@Dr-agon
104 روزه :| من خودم الان هندسه رو میخوام بیارم تو برنامم :|نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Dr-agon
104 روزه :| من خودم الان هندسه رو میخوام بیارم تو برنامم :|@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Dr-agon
104 روزه :| من خودم الان هندسه رو میخوام بیارم تو برنامم :|هندسه ارزششو داره 4 تا تست ریاضی
ببخشید هی سوال می کنم
از درسای دیگه هم حذف نکنم؟مثلا زیست : گیاهی و رفتار جانوران ت نظرمه
فیزیک دینامیک سینماتیک
ریاضی هم احتمال و دنباله ها -
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داغون شد رف :|