اللهم عجل لولیک الفرج
-
Blue Uranus در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
الهم عجل لولیک الفرج...
فکر کنم یکمی دیره.. از اینکه به جمع ما پیوستین خوشحالم
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@golenarges_81 خیلی ممنون از محبتتون
-
@golenarges_81 خیلی ممنون از محبتتون
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlue Uranus در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
خوش اومدی به جمعمون
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
غافل از حق نشود روح به ویرانه جسم
سیل هر جا که بود روی به دریا دارد -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
غافل از حق نشود روح به ویرانه جسم
سیل هر جا که بود روی به دریا داردMahhh اين بيتم همون مضمونيو داره كه بحثش بود
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://nex1music.ir/post/45463/
عیدتون مبارک
Blue Uranus
@خانوم-وكيل
Bio
Bad Fighter
بچه رزمنده
@golenarges_81
پیروز
مرید سید علی
@نابغه-قرن
my name -
عیدتون مبارک
Blue Uranus
@خانوم-وكيل
Bio
Bad Fighter
بچه رزمنده
@golenarges_81
پیروز
مرید سید علی
@نابغه-قرن
my nameنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 عيد شما هم مبارك
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعد از مدت ها ......
زمان گذشت و قلبم گواهی می دهد که به یقین تو می آیی.تو می آیی و آیینه های زنگار گرفته قرن ها جهالت و سکوت و روزمرگی را دوباره جلا خواهی داد.
تو می آیی و قلب های سیاه شده از تنهایی را دوباره با حضور روشنی بخش خود نورانی خواهی کرد.
تو می آیی و دلم را خویشاوند تمام پنجره های جهان می کنی.
تو می آیی و چشمان جهان را به آبشاران زلال معنویت پیوند می زنی.
تو می آیی و فریادهای فرو خفته ستمدیدگان جهان را معنا می بخشی.
تو می آیی و گوش جهان را که از فریادهای گوشخراش شیاطین کفر و الحاد کر شده است، با زمزمه روح بخش محبتت نوازش می کنی.
تو می آیی و من خوب می دانم که روزی از همین دریچه که سال هاست بسته مانده است، جوانه ای خواهد رویید؛ جوانه ای سبز که از خیال همیشه منتظر من به سمت آسمان های آبی حضور تو سر بر خواهد آورد.
تو می آیی و زمین در زیر پای تو از شادی می شکفد.
تو می آیی و رودهای احساس، از دستان پر مهر نسیم، بر منتظران واقعی ات جاری می شوند.
ای تجلی مهر خداوند در زمین! شوره زار خشک دل های خسته مان در انتظار نوازش نرم نگاه پر مهر توست!
سوار سبزپوش آرزوهای ما! روایت گر فتح و پیروزی مسلمانان! وارث بدر و حنین! ذوالفقار حیدر در دستان توست و نرمی کلام مصطفی از زبان تو جاری می شود.
-
بعد از مدت ها ......
زمان گذشت و قلبم گواهی می دهد که به یقین تو می آیی.تو می آیی و آیینه های زنگار گرفته قرن ها جهالت و سکوت و روزمرگی را دوباره جلا خواهی داد.
تو می آیی و قلب های سیاه شده از تنهایی را دوباره با حضور روشنی بخش خود نورانی خواهی کرد.
تو می آیی و گوش جهان را که از فریادهای گوشخراش شیاطین کفر و الحاد کر شده است، با زمزمه روح بخش محبتت نوازش می کنی.
تو می آیی و من خوب می دانم که روزی از همین دریچه که سال هاست بسته مانده است، جوانه ای خواهد رویید؛ جوانه ای سبز که از خیال همیشه منتظر من به سمت آسمان های آبی حضور تو سر بر خواهد آورد.
تو می آیی و رودهای احساس، از دستان پر مهر نسیم، بر منتظران واقعی ات جاری می شوند.
ای تجلی مهر خداوند در زمین! شوره زار خشک دل های خسته مان در انتظار نوازش نرم نگاه پر مهر توست!
سوار سبزپوش آرزوهای ما! روایت گر فتح و پیروزی مسلمانان! وارث بدر و حنین! ذوالفقار حیدر در دستان توست و نرمی کلام مصطفی از زبان تو جاری می شود.
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل همچنین عزیزم
شرمنده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل عید توام مبارک عزیز
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط مليكابانو انجام شده
تو می آیی و فریادهای فرو خفته ستمدیدگان جهان را معنا می بخشی...
چقدر قشنگ بود
و قلبم گواهي مى دهد كه به يقين تو مى آيى -
عیدتون مبارک
Blue Uranus
@خانوم-وكيل
Bio
Bad Fighter
بچه رزمنده
@golenarges_81
پیروز
مرید سید علی
@نابغه-قرن
my nameنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20
عید شما هم مبارک رفیق رفیق شهیدم -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عید همه مبارک
-
بعد از مدت ها ......
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20 عید توام مبارک زهرا خانوم
-
Blue Uranus در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
خوش اومدی به جمعمون
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبچه رزمنده خیلی ممنونم
خیلی خوشحالم که با شما عزیزان آشنا شدم
واقعا حال و هوای این تاپیک رو خیلی دوست دارم -
عیدتون مبارک
Blue Uranus
@خانوم-وكيل
Bio
Bad Fighter
بچه رزمنده
@golenarges_81
پیروز
مرید سید علی
@نابغه-قرن
my nameنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 عید شماهم مبارک