-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به عنوان اتمام بحث میخوام چند تا چیز رو بگم:
۱- شما شاید اینطور میگی که پستت چیزی نبوده که پاک بشه. اما بابت همون پست از سامانه اینترنت دات آی آر میان و اخطار و توبیخ روانه اینجا میکنن amir ahmadi
۲- مادامی که وبسایتی از هاست و دامین داخلی استفاده میکنه و مهم تر از اون خود اون مجموعه داخل کشوره پس ترجیح میده باب میل قوانین کشور عمل کنه. اگر شما دوست داری وبسایتی با قوانین دیگه ای بزنی اینکارو بکن. ولی بعدش فیلتر میشی و شایدم بیان سراغت.
۳- بحث سیاسی ممنوعه، مقصود از حرف سیاسی هم مشخصه. با ۲۰ سال سن میدونم همتون میدونید که بحث سیاسی یعنی چیتمایلی به ادامه بحث ندارم چون حرف ها همش مثل یک چرخه داره تکرار میشه. دیروقت هم هست.
پس شب خوش -
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فرق اینجا و مدرسه تو تعهدی هست که دانش آموزان و معلمان نسبت به هم و معلما نسبت به آموزش و پرورش دارن هست به نظرم نمیشه چون مدیر و ناظم داریم قوانین مدرسه و دانشگاه رو براش بذاریم.. همگی میدونیم اینجور مطالب در حالت کلی درست نیست ولی روی صحبت بیشتر با برخوردی هست که میشه و نتایجی رو که داره..(اخراج پشت اخراج)!! بحث الا با بقیه جاها جداست امیدوارم طرز برخورد هم درست بشه و هر چیزیو سرجاش و به طور صحیح باش برخورد بشه
شب خوش -
به عنوان اتمام بحث میخوام چند تا چیز رو بگم:
۱- شما شاید اینطور میگی که پستت چیزی نبوده که پاک بشه. اما بابت همون پست از سامانه اینترنت دات آی آر میان و اخطار و توبیخ روانه اینجا میکنن amir ahmadi
۲- مادامی که وبسایتی از هاست و دامین داخلی استفاده میکنه و مهم تر از اون خود اون مجموعه داخل کشوره پس ترجیح میده باب میل قوانین کشور عمل کنه. اگر شما دوست داری وبسایتی با قوانین دیگه ای بزنی اینکارو بکن. ولی بعدش فیلتر میشی و شایدم بیان سراغت.
۳- بحث سیاسی ممنوعه، مقصود از حرف سیاسی هم مشخصه. با ۲۰ سال سن میدونم همتون میدونید که بحث سیاسی یعنی چیتمایلی به ادامه بحث ندارم چون حرف ها همش مثل یک چرخه داره تکرار میشه. دیروقت هم هست.
پس شب خوشنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DedSec استاد من برات اون متنو اگه شد تو پی وی میفرستم اگه سیاسی بود اخراجم کن خدایی...مخلصیم شب بخیر خوب بخوابید
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@sheyda-fkh
بهتره بلد باشیم منی که پسرم با هر دختری حرف زدم لزوما چیزی بینمون نیستمن گفتم چیزی بینتونه !!!
حرف تو دهنم نذارین
من میگم اینی که میگی عادی بشه یه سری حرفا درست نیست
والسلام . -
فرق اینجا و مدرسه تو تعهدی هست که دانش آموزان و معلمان نسبت به هم و معلما نسبت به آموزش و پرورش دارن هست به نظرم نمیشه چون مدیر و ناظم داریم قوانین مدرسه و دانشگاه رو براش بذاریم.. همگی میدونیم اینجور مطالب در حالت کلی درست نیست ولی روی صحبت بیشتر با برخوردی هست که میشه و نتایجی رو که داره..(اخراج پشت اخراج)!! بحث الا با بقیه جاها جداست امیدوارم طرز برخورد هم درست بشه و هر چیزیو سرجاش و به طور صحیح باش برخورد بشه
شب خوشنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saman-b89 شب خوش دایی ش
سامی -
amir ahmadi
کاش واقعی میتونستم تعارفتون کنم
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب خوش
-
شب خوش
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sheyda-fkh شب خوش آبجی
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستانم من خودم اگه اشتباهی کنم حاضرم تنبیه بشم
بالاخره اشتباه کردم و خودمم قبولش دارم
فک نکنم جای توضیح بیشتری بخواد
شبتون به خیر -
دوستانم من خودم اگه اشتباهی کنم حاضرم تنبیه بشم
بالاخره اشتباه کردم و خودمم قبولش دارم
فک نکنم جای توضیح بیشتری بخواد
شبتون به خیرنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa شب شما هم بخیر
-
romisa شب شما هم بخیر
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط romisa انجام شدهamir ahmadi
لطفا موضوع پستو بیشتر ادامه ندید من خودم بررسیش می کنم در اولین فرصت
شبتون به خیر -
RAMIN1380 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@sheyda-fkh
بهتره بلد باشیم منی که پسرم با هر دختری حرف زدم لزوما چیزی بینمون نیستمن گفتم چیزی بینتونه !!!
حرف تو دهنم نذارین
من میگم اینی که میگی عادی بشه یه سری حرفا درست نیست
والسلام .نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sheyda-fkh
من نگفتم شما گفتین البته بگین هم مهم نی برام
کلن زندگیو ول کردم می تازونم
با صد تا دخترم دوست هستم هر کاریم کردیم اما هرگز
بی ناموسی نکردم و نخواهم کرد
شبتون خوش -
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
چند برابر کاربرای معمولی ناظم و ادمین داریم
خدایا بسه دیگه خسته شدیم
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr-acula در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چند برابر کاربرای معمولی ناظم و ادمین داریم
خدایا بسه دیگه خسته شدیم
خخخ ببین چقد خلاف قوانین اینجا عمل میشه که ناظمامون دوبرابر ماهان
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کی میتونه باور کنه که توی سینش بجای قلب، یه نهنگه؟!