-
@Amir-Bernousi ذهنیت و عوض کرد...
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شدهکوثر جلالی ذهنیت ربطی به تنبلی ای که آدم چند سال تو وجودش رخنه کرده نداره
-
با تنبلی باید چه کرد :| ؟
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
کوثر جلالی ذهنیت ربطی به تنبلی ای که آدم چند سال تو وجودش رخنه کرده نداره
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi دوست عزیز اتفاقا و دقیقا منم همینیم ک شما میگین..چند سال تو وجودش رخنه کرده تنبلی..اما برای خودم اینطور بود ک ذهنیتم رو عوض کردم ک اگه یچیزی رو میخای باید قید تنبلی رو بزنی..البته چیزای دیگه هم بود..ترس..ضعف درسی..اینها نظر خودم بود البته..
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Amir-Bernousi دوست عزیز اتفاقا و دقیقا منم همینیم ک شما میگین..چند سال تو وجودش رخنه کرده تنبلی..اما برای خودم اینطور بود ک ذهنیتم رو عوض کردم ک اگه یچیزی رو میخای باید قید تنبلی رو بزنی..البته چیزای دیگه هم بود..ترس..ضعف درسی..اینها نظر خودم بود البته..
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهکوثر جلالی حرف زیاده، حرفای خوب هم بیشتر، ولی تا وقتی عملگرایی تو کار نباشه هیچ ارزشی ندارن
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
درمانی جز اینکه یه روزی بدترین شکستو بخوری و از اون به بعد تلاش کنی تنبل نباشی وجود نداره
البته خودم ده هزار بار شکست خوردم و متحول شدم ولی دوباره برگشتم ب همون حالت تنبلی -
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهترین ایده ها، بهترین برنامه ها، بهترین نتیجه های ذهنی همش وقتی رو کاغذ باشه، هیچ ارزشی ندارن
-
کوثر جلالی حرف زیاده، حرفای خوب هم بیشتر، ولی تا وقتی عملگرایی تو کار نباشه هیچ ارزشی ندارن
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi صد در صد تا وقتی عمل نکنین انگار هیچ کاری نکردین واس خودتون هرچقدر هم حرف خوب زده باشین...
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده
فک کنم 3 هفته شد
خودم خودمو درک نمیکنم چشه :|
-
بهترین ایده ها، بهترین برنامه ها، بهترین نتیجه های ذهنی همش وقتی رو کاغذ باشه، هیچ ارزشی ندارن
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi دقیقاااا
بقول مامانم من اگه الان یه بخش کوچیکی از انگیزه دادنو برنامه ریزیامو برا درس خوندنم میذاشتم الان هییچ مشکلی نبود -
@Dr-agon
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من خودم منتظر مداوام
شبا کوه هارو ت ذهنم فتح میکنم
صب ک می شه ب کوالا تغییر جنسیت می دم -
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چ سالنامه ها ک پر نکردم
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من همش خوابم میاد یکی کمک کنه هیچی روم اثر نداره
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Crystal در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کافئین مصرف کنید اگ باهاتون میسازه
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Crystal به گوشیو کامپیوتر زیاد نگاه کن
بدلیل نوری که دارن باعث میشه خوابت نبرهبعدش ادم بی حال می شه
-
Crystal در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کافئین مصرف کنید اگ باهاتون میسازه
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-agon من قهوه و کافین و سیو هر چی گفتن خوبه رو امتحان کردم بعد سحری تا بلند میشم برم بخونم خوابم
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط Zaraa انجام شده@Dr-agon در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ولی هدف اینه که ادم یکم بیشتر بیدار مونده
-
@Dr-agon من قهوه و کافین و سیو هر چی گفتن خوبه رو امتحان کردم بعد سحری تا بلند میشم برم بخونم خوابم
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهCrystal در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Dr-agon من قهوه و کافین و سیو هر چی گفتن خوبه رو امتحان کردم بعد سحری تا بلند میشم برم بخونم خوابم
ما دچار سندروم خواب بعد سحر هستین
این اثر نداره پس